FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

SampiJuve
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la SampiJuve » 21 jun 2015, 11:17

Ako je tako svaka mu dala onako ruznom. :)
Murillo=JJ

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 21 jun 2015, 12:57

Ne znam jesam li vec stavljo al evo kad sam vec naletio

[youtube][/youtube]

Sreca sto produzismo ugovor s njim prije ovog dovodjena Kondogbie, boga pitaj kolku bi platu trazio sad :D
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Schneiderlin
Kontakt:

Post Postao/la Schneiderlin » 21 jun 2015, 15:46

pravi posao ste napravili s transferom Kondogbije,lik je zvjerka od igrača,zanima me kolko će imati plaću tjedno ?

JoseMourinho
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la JoseMourinho » 21 jun 2015, 16:01

Schneiderlin je napisao/la:pravi posao ste napravili s transferom Kondogbije,lik je zvjerka od igrača,zanima me kolko će imati plaću tjedno ?
Ja sto sam cito 4miliona € godišnje pa racunaj ;)

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 21 jun 2015, 21:52

Boss trguje pametno. :cool:
Yaya Toure iksiran, a objeručke prihvaćeni Kondogbia i Imbula - dupli pack Tourea. Fresh as air.

Isječci, pa možda, i ponajboljih prošlosezonskih partija navedenog dvojca:

Performans Geoffreya kontra Coquelina, Cazorle, Özila i Sancheza. slika
[youtube][/youtube]

Stasiti Gianelli u duelu s Lyonom :thumbup:
[youtube][/youtube]
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 21 jun 2015, 22:49

@SiamoNoi šta se ovo dešava u Interu, kakva je ovo revolucija ? :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 21 jun 2015, 23:43

Rajaz je napisao/la:@SiamoNoi šta se ovo dešava u Interu, kakva je ovo revolucija ? :mrgreen:
Dešava se ovo već godinu i pol.Thohir ("novi" vlasnik-11.mjesec 2013.) u tišini (sa svojom ekipom) reorganizira klub na svim razinama,sređuje financije i polako,ali sigurno vraća klub tamo gdje mu je mjesto.Ukratko :zviz:

Naravno dug je još put da se ispravi dugogodišnji loš rad prijašnje uprave kao i da ekipa napokon liči na nešto na terenu,ali za sada je i više nego jasno da se ide u pravom smjeru.Što su oni koji ovo prate na dnevnoj bazi mogli naslutiti već tamo prvih mjeseci nakon preuzimanja kluba.
arminz je napisao/la:
SampiJuve je napisao/la: Dosta se para potrosilo na ova tri igraca - 60 milki, fkt me interesuje kako ce se to nadoknaditi.
Za Mirandu ce ove godine bit placeno samo 1.5 milion, iduce isto tako. A Kondogbia je izgleda doveden na rate, tako ove godine ide na njega 20 miliona.

Ne brinem se ja, Thohir zna poso
Eto jesam rekao sinoć da se sigurno nesto i za Kondogbiju slozilo.Odličan posao se radi.Neće tu biti potrebe za prodajom glavnih igrača ovaj prijelazni rok.

Opet nisam Murilla live stigao gledat.Skinut će se sutra i Kolumbija i Brazil pa da vidimo kako je (nadam se budući) stoperski par odigrao.

Izbori :kafa:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 jun 2015, 00:10

Murillo veceras beton, Guerrero popizdio. Dobar igrac nema sta, vidit cemo kako ce se kod nas snac

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2015, 00:40

Gledam sad...prema WhoScoredu treću u nizu najbolje ocijenjeni igrač kod Kolumbije.Ubi čoek.

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 22 jun 2015, 03:08

SiamoNoi je napisao/la:
Rajaz je napisao/la:@SiamoNoi šta se ovo dešava u Interu, kakva je ovo revolucija ? :mrgreen:
Dešava se ovo već godinu i pol.Thohir ("novi" vlasnik-11.mjesec 2013.) u tišini (sa svojom ekipom) reorganizira klub na svim razinama,sređuje financije i polako,ali sigurno vraća klub tamo gdje mu je mjesto.Ukratko :zviz:

Naravno dug je još put da se ispravi dugogodišnji loš rad prijašnje uprave kao i da ekipa napokon liči na nešto na terenu,ali za sada je i više nego jasno da se ide u pravom smjeru.Što su oni koji ovo prate na dnevnoj bazi mogli naslutiti već tamo prvih mjeseci nakon preuzimanja kluba.
Drago mi je da je tako, Inter mi je uvijek bio najdraži u Italiji, još od vremena Fenomena.
Kondogbia je gotov koliko vidim, šta je sa Imbulom ?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 jun 2015, 11:01

Izgleda da cemo odustat od Imbule. Mancini bi htio uz Kovacica i Kondogbiu nekog iskusnog u vezi (Motta, Melo) ko sto je Toulalan u Monacu

Sad nove spekulacije oko cijene Dzefrija, 30 miliona koje ce se platit u tri rate plus bonusi od oko 8m vezano za uspjehe kluba. Njemu plata od 3.5m koja ce rast do 4.2m i opet bonusi ako se sta osvoji. Ako je ovako to je odlicno i nije toliko strasno kolko se cinilo na pocetku.

I jos sto sam vidio informaciju je da cemo 15m za Saqirija isto platit u tri rate, znaci ove godine samo 5m.

Kondogbia obavio medicinski pregled :thumbup:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 22 jun 2015, 11:14

Imbula tip-top igrač za naš roster, mada izuzmemo li nedostatak novca i etiketiranje Kove, ja sam za otpisnicu. :kafa:

Why Melo!? Totalni luđak, mnogo žutih kartona uknjiži kroz sezonu, vrlo loša sportska disciplina. Temperament - 0 bodova, što dalje od Intera.

PS. Alternativa Motta, niko drugi, i najvjerovatnije naredno pojačanje. :think:
NON MOLLARE MAI

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 jun 2015, 11:52

Ma Motta je vjerovatno prvi izbor, a Mancini izgleda gotivi Mela iz nekog njemu poznatog razloga.

I kaze imo slabu sezonu :lolno:

[youtube][/youtube]

Izgleda da je Milan ponudio vise para i igracu i Monacu, al je on htio kod nas da predje. Izgleda da je imalo efekta sto ga je Mancini zvao. Toliko o tome da je doso kod nas zbog para kako se na milanovoj temi pokusava prikazat :cool:
Zadnja izmjena: arminz, dana/u 22 jun 2015, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2015, 12:37

Jbg,mora se nekako opravdat :mrgreen:

Nadam se Motti.Jos da dovedu Imbulu bi bio vrh,ali radije neka se ti novci recimo na beka potroše.Motta bi odlično posluzio na dvije,tri sezone,a i trebao bi tu netko iskusniji u vezi.

SampiJuve
Kontakt:

Post Postao/la SampiJuve » 22 jun 2015, 12:43

Svaka cast Strami, jedini dobar potez tog covjeka u karijeri.Smijesan trener, cak je i s onakvim Udineseom uspio da unjanke stvar, ali ima oko za talente to def.

Motta dolazi! Kakav Melo, to je mesar, Juventusov tip igraca.

Sta ce nam bek, Juan moze odlicno lijevog odigrati, a za te pare za koje cesh ga prodati ne mozesh boljeg naci sigurno. A sad i ima ko da mu cuva ledja kod izleta, ne mora se na retardiranog kapitena oslanjati.
Murillo=JJ

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 22 jun 2015, 17:44

[youtube][/youtube]

slika
"I can feel the enthusiasm of the fans, let’s hope we can achieve big things together," said the French midfielder on his first day in Milan

MILAN – Geoffrey Kondogbia has been enjoying a first taste of Milan today after arriving for his medical with the Nerazzurri. Inter Channel caught up with the incoming French midfield to hear his thoughts on the move: "Being a part of this great team is a dream come true. I want to be here for as long as possible. As a kid I used to watch Inter play on TV, and now I’m joining this huge club. I will give my all."

Kondogbia also spoke about the fervent enthusiasm with which the fans have greeted him in Milan: "I noticed it right away. It’s a real pleasure for me and I hope we can achieve big things together. I spoke with Mancini a week ago. What he said really convinced me – I don’t think you can say no to a club like Inter."
Ovo boldirano je vjerovatno bilo kljucno u pregovorima. :cool:

[youtube][/youtube]

:urnebes:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 22 jun 2015, 18:53

Slatko se nasmijah na klip, već crpi pluseve kod navijača, tutto perfetto. :cool:
NON MOLLARE MAI

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 22 jun 2015, 20:01

Ovaj Kondogbia kao da je ispao iz spota Kanye Westa.

slika

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 22 jun 2015, 21:15

Inter are meeting with Felipe Melo's agent and are trying to sign the veteran midfielder. (@DiMarzio)
Imbula? :P
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Sissoko
Kontakt:

Post Postao/la Sissoko » 22 jun 2015, 21:40

IlPrincipino je napisao/la:
Inter are meeting with Felipe Melo's agent and are trying to sign the veteran midfielder. (@DiMarzio)
Imbula? :P
Heh, ovu budalu kupuju :stop:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter

"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"

LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.