PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
uspjesni proljetni dio ne znaci automatski da ce te tako i nastaviti (mada ja mislim da hocete). ima hrpa primjera kada je neki tim odigrao odlican drugi dio sezone, a onda opet se vratio u staru naviku.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
- Kontakt:
pa vi u 70 godina 5 puta niste bili ispred nas na tabeli 

17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Evo sad ce kompetentni strumphovi odgovoriti....i dati nam certifikat ISO 9002.tuzlak1987 je napisao/la:Kojom logikom cemo biti 6,8 kada smo ovo proljece bodovno bili 3 u ligi ..A ekipa koja ce uci u sezonu ce biti dosta jace od te koja je igrala proljece. I pored jeseni sa 12 bodova prije remonta Sloboda je zavrsila sada 8.

🔴⚫️
Pa i ja bih vas napao da stavite sliku Zvonića umjesto Škahića.tuzlak1987 je napisao/la:Napadaju nas, Sloboda normalno dovede Skahica i oni se pojave i pocnu napadati kao da se ne znam sta desiloPappy je napisao/la:Pa šta su vam Mostarci zgriješili. Poštena je to raja.tuzlak1987 je napisao/la: Nece Azmirovi konjanici na postenu raju

- tuzlak1987
- Kontakt:
Pogledaj malo pa ces vidjeti da itekako jesmo..fedeltafrotta je napisao/la:pa vi u 70 godina 5 puta niste bili ispred nas na tabeli
Vodimo se logikom da smo ovu polusezonu odigrali dobro zbog pojačanja i dobrog trenera. Oni su ostali i još koje pojačanje, pristojno.jovanmaksimovic je napisao/la:uspjesni proljetni dio ne znaci automatski da ce te tako i nastaviti (mada ja mislim da hocete). ima hrpa primjera kada je neki tim odigrao odlican drugi dio sezone, a onda opet se vratio u staru naviku.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
29-13 za nas, provjerio samtuzlak1987 je napisao/la:Pogledaj malo pa ces vidjeti da itekako jesmo..fedeltafrotta je napisao/la:pa vi u 70 godina 5 puta niste bili ispred nas na tabeli
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Mitomani sta bi sa Dzekom ? Propao mu transfer, propada i klubska politika, toliko o klubu.Tuga je to kad se svi kolektivno nadate da ce se vas bivsi igrac prodati i da dobijete neku sicu, smijeno brate al realno 

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realna pozicija bi bila 5.
S obzirom da Celiku, Velezu i Borcu ne cvjetaju ruze u zadnje vrijeme, znaci moze se igrati protiv Olimpica, Zelje i Sirokog te biti ispred nekog od tih na tabeli na kraju.
Mada cilj nije Evropa
S obzirom da Celiku, Velezu i Borcu ne cvjetaju ruze u zadnje vrijeme, znaci moze se igrati protiv Olimpica, Zelje i Sirokog te biti ispred nekog od tih na tabeli na kraju.
Mada cilj nije Evropa
Klubska politika je da se svake godine izbori europafukarezv je napisao/la:Mitomani sta bi sa Dzekom ? Propao mu transfer, propada i klubska politika, toliko o klubu.Tuga je to kad se svi kolektivno nadate da ce se vas bivsi igrac prodati i da dobijete neku sicu, smijeno brate al realno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
sa aspekta finansijabrile je napisao/la:Klubska politika je da se svake godine izbori europafukarezv je napisao/la:Mitomani sta bi sa Dzekom ? Propao mu transfer, propada i klubska politika, toliko o klubu.Tuga je to kad se svi kolektivno nadate da ce se vas bivsi igrac prodati i da dobijete neku sicu, smijeno brate al realno
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Re: RE: Re: PL prepucavanja
**** ti sve. Eto. Seljak mrtvi.Heller je napisao/la:Idite pobodite se međusobno
Jači od ratova, režima i partija. 1921
Eto popravio sambrile je napisao/la:Klubska politika je da se svake godine namjesti europafukarezv je napisao/la:Mitomani sta bi sa Dzekom ? Propao mu transfer, propada i klubska politika, toliko o klubu.Tuga je to kad se svi kolektivno nadate da ce se vas bivsi igrac prodati i da dobijete neku sicu, smijeno brate al realno
Smijete se nasem moronu a vi bombe oko stadiona bacate ko mlada ciganima bombone ispred matičnog uredaPeterski je napisao/la:**** ti sve. Eto. Seljak mrtvi.Heller je napisao/la:Idite pobodite se međusobno
Zadnja izmjena: Heller, dana/u 22 jun 2015, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
...da se izbori evropa koja nam je glavni izvor prihoda.fukarezv je napisao/la:sa aspekta finansijabrile je napisao/la:Klubska politika je da se svake godine izbori europafukarezv je napisao/la:Mitomani sta bi sa Dzekom ? Propao mu transfer, propada i klubska politika, toliko o klubu.Tuga je to kad se svi kolektivno nadate da ce se vas bivsi igrac prodati i da dobijete neku sicu, smijeno brate al realno
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Pa eto moze i takoHeller je napisao/la:Eto popravio sambrile je napisao/la:Klubska politika je da se svake godine namjesti europafukarezv je napisao/la:Mitomani sta bi sa Dzekom ? Propao mu transfer, propada i klubska politika, toliko o klubu.Tuga je to kad se svi kolektivno nadate da ce se vas bivsi igrac prodati i da dobijete neku sicu, smijeno brate al realno
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !
SPARTANS FC
SPARTANS FC
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Seljovce roditelji otjerali na spavanjeBitiSrcemVezan je napisao/la:što ovo niko ne smije nas da prozove, dosadno nam postalo
Nullius in verba
Aferim za avatar momcino.BitiSrcemVezan je napisao/la:što ovo niko ne smije nas da prozove, dosadno nam postalo

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pastrmka levatina nema ga, stariji covjek. Povisio mu se pritisak kada je cuo da Skahic ode u Slobodu 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.