FK Sarajevo (opšte diskusije)
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo (opšte diskusije)
Sta da vam kazem,samaranje beba by Ado and Mortem

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Preduhovit si.samogrbavica je napisao/la:Nece te mama pustit.uNbx je napisao/la:E da je skuckat nekih para do uzvrata pa da se ide, tanak sam ko minhenski stapic.Al kanut ce garant odnekle
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Busem iz Sarajeva do Poznana da poludis kolko je daleko !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
E bas si objasnio,nide veze! Advokat poljskih rasista i fasista.Heller je napisao/la:Ma vama bi najbolje i bilo da naprave kakvo sranje, malo vrijeđanja da prođete ko Zrinjski protiv PartizanaA nemaju oni problem sa muslimanima sto neko reče nego sa Arapima, Turcima, Kurdima i Afrikancima koji se odbijaju prilagodit civilizaciji.
- LegendKiller
- Kontakt:
bliže nego Gladbah za nekih 100 km, tako da će biti bus sigurno Centrotours već priprema ponudu!Elegant je napisao/la:Busem iz Sarajeva do Poznana da poludis kolko je daleko !
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa ja kažem da su rasiste religija im nije pretjerano bitnazagorski je napisao/la:E bas si objasnio,nide veze! Advokat poljskih rasista i fasista.Heller je napisao/la:Ma vama bi najbolje i bilo da naprave kakvo sranje, malo vrijeđanja da prođete ko Zrinjski protiv PartizanaA nemaju oni problem sa muslimanima sto neko reče nego sa Arapima, Turcima, Kurdima i Afrikancima koji se odbijaju prilagodit civilizaciji.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
MortemHz je napisao/la:Sta da vam kazem,samaranje beba by Ado and Mortem![]()
![]()
![]()
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Jedno 4 sata vise voznje nego do Praga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Iz Sarajeva do Praga 4 sata ako ides autobanom i ne spustas ga ispod 90kmh , a u realnosti mnogo duze.uNbx je napisao/la:Jedno 4 sata vise voznje nego do Praga.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nisi ti mene razumio... Od Praga do Poznana ima oko 400-450 kilometara, sto znaci nesto vise od 4 sata voznje. Izracunas koliko ti treba do Praga (15tak sati busem), i dodas jos tu razliku i eto ga. 20 sati max ja mislim. S tim da je ruta drugacija, pa se moze ustedit koji sat.Elegant je napisao/la:Iz Sarajeva do Praga 4 sata ako ides autobanom i ne spustas ga ispod 90kmh , a u realnosti mnogo duze.uNbx je napisao/la:Jedno 4 sata vise voznje nego do Praga.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
To naravno nije istinaHeller je napisao/la:Pa ja kažem da su rasiste religija im nije pretjerano bitnazagorski je napisao/la:E bas si objasnio,nide veze! Advokat poljskih rasista i fasista.Heller je napisao/la:Ma vama bi najbolje i bilo da naprave kakvo sranje, malo vrijeđanja da prođete ko Zrinjski protiv PartizanaA nemaju oni problem sa muslimanima sto neko reče nego sa Arapima, Turcima, Kurdima i Afrikancima koji se odbijaju prilagodit civilizaciji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma pusti njega. Ima kraci put od Praga treba oko 18h, ako ne bi bilo guzve na granicama, mozda nesto manje..uNbx je napisao/la:Nisi ti mene razumio... Od Praga do Poznana ima oko 400-450 kilometara, sto znaci nesto vise od 4 sata voznje. Izracunas koliko ti treba do Praga (15tak sati busem), i dodas jos tu razliku i eto ga. 20 sati max ja mislim. S tim da je ruta drugacija, pa se moze ustedit koji sat.Elegant je napisao/la:Iz Sarajeva do Praga 4 sata ako ides autobanom i ne spustas ga ispod 90kmh , a u realnosti mnogo duze.uNbx je napisao/la:Jedno 4 sata vise voznje nego do Praga.
KHAJ PRICE
-
Oploditelj
- Kontakt:
Od kada to postoje granice unutar EU
Kad li si ti samogrbavica zadnji put putovo

Cuj "kraci put" i 18h haha pa ovde sto ovi pisu nisu nikad ni bili van BiH.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Pa idemo avionima za 3 sata smo gore. 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- Evolution87
- Kontakt:
Istina, oko 18h treba busem treba do Poznana.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Jeste li predstavili nove dresove?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Nemamo mi budzet za to 
@evo ma kakvih 18h sati
@evo ma kakvih 18h sati
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- moustapha
- Kontakt:
Posudite nam Beganovica da mozemo predstaviti nove dresove. Nemamo onakvog jablana u ekipi. 
#divovi
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 11 gostiju.