FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
ko ja
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na dnevno je spomenut Vranjes (ne daj Boze da taj nacionalista dodje) i "neki" francuski stoper. Ovaj Nigerijac je zadnji vezni, nije stoper.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Re: Odg: FK Sarajevo
Nije zanimljivo onda..tad se vec sve zna. Ovako je zanimljivo da malo mastamo o pojacanjima, sad hoce li potpisati..drugi je to par opanakahilmo je napisao/la:Insajderi izvinite ali ja vjerujem samo onda kada vidim da piše SLUŽBENO!!!
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
pa hilmo brate svi smo mi sigurni u neki transfer tek kad ga vidimo sa Ibrakom i dresom u ruci a dotad se moramo zadovoljiti raznim spekulacijama i potajno se nadati da ima istine u tome sto se pise i najavljuje, moramo nekako vrijeme ubitihilmo je napisao/la:Insajderi izvinite ali ja vjerujem samo onda kada vidim da piše SLUŽBENO!!!
ps. i opet mi na pripremama igramo protiv ukrajinske nejaci, pa dokad vise da ih taslacimo, dajte nam brate Dinamo, Shakhtar ili Dnipro da se pofajtamo ko ljudi
Pyro is not a crime !
hilmo je napisao/la:Insajderi izvinite ali ja vjerujem samo onda kada vidim da piše SLUŽBENO!!!
eto ti imena
- Burberry46
- Kontakt:
Vidis mahale nikad ne zakaze. Stevanovic, Ikande, Zahirovichz033 je napisao/la:Imena , hoću imenaaaaaaaaaa
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
vranjes i francuz ? - ovom drugom, je li mu ovo ime ili prezime ?Mirel44 je napisao/la:eto ti imena
Pyro is not a crime !
nemogu ti i to reci trazi slobodan je igrac
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
kakvi crni insajderi, mogu i ja prepisati par mahalskih sa infa i lafo ja nešto znam... ili ona što uvijek prolazi, "uskoro nam dolazi jedno pojačanje, ne mogu više reći, ako lažu mene lažem i ja vas", i kad se pojavi novi igrač evo jesam vam rek'o, vidite da sam znao 
@burberry46 za stevanovica nije bila šuplja, bio je čak i na pregovorima u holiday innu. za to sam saznao među prvim
@burberry46 za stevanovica nije bila šuplja, bio je čak i na pregovorima u holiday innu. za to sam saznao među prvim
1946
Nisam mislio na tebe, nego na Ortona zbog onog sinoc. Ti si svakako neozbiljan..Mirel44 je napisao/la:ko ja
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
eto ti si ozbiljan
- muhamedhulk
- Kontakt:
http://www.transfermarkt.de/spieler/ver ... 0=AnzeigenMirel44 je napisao/la:nemogu ti i to reci trazi slobodan je igrac
Evo liste slobodnih Francuza, stopera...i nijedan mi se ne svidja
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ja sam to maloprije reko. Nijednu informaciju ne uzimam ozbiljno,samo sto bude sluzbeno i zvanicno.hilmo je napisao/la:Insajderi izvinite ali ja vjerujem samo onda kada vidim da piše SLUŽBENO!!!
Zanimljivo je malo i koju trac partiju baciti tomu forum i sluzi,ali mi se cini da je vecina tih 'insajderskih' iz trbuha samo da se ispadne faca,pa se onda ne vjeruje ni onima koji zaista imaju prave insajderske informacije.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 22 jun 2015, 22:29, ukupno mijenjano 1 put.
Re: AW: RE: Re: FK Sarajevo
pitarlOOk je napisao/la:http://www.transfermarkt.co.uk/harmony- ... ler/127774 to ti je taj što se spominjexbox je napisao/la:Nigerija tako meni rekose. Nekad nastupao i za Milan.
Jeste. Za ovog mi je receno. Pa cemo vidjeti.
Buraz bez ljutnje,ali hajde da se organizujemo i vidimo ko je u pitanju:Vranjes,Francuz,Stevanovic,Nigerijac,Zahirovic,jarane malo mi ovo previse imenaMirel44 je napisao/la:eto ti si ozbiljan
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Meni je tako reko neko blizak klubu ako on laze lazem i ja
pa rekli su da cemo se bas pojacatiAdo76 je napisao/la:Buraz bez ljutnje,ali hajde da se organizujemo i vidimo ko je u pitanju:Vranjes,Francuz,Stevanovic,Nigerijac,Zahirovic,jarane malo mi ovo previse imenaMirel44 je napisao/la:eto ti si ozbiljan
Pyro is not a crime !
Trenutno korisnika/ca: napoleon72 i 46 gostiju.