Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ima budžet ali nema PEČATA!!!Mirel44 je napisao/la:sami priznajete da nemate budzet
aleksandar_veliki je napisao/la:Ovaj strucnjak je banovan, a vas molim da se vratite temi...
Mirele jesi to tiIceplayer je napisao/la:Evo sad sam razgovarao sa Ibrakom, ooo kakvo vam pojacanje dolazi stvarno![]()
![]()
![]()
![]()
znaci lik vrijedi na TM 5 mil i stoper ali me ibrak zamolio da ne kazem ime jel je slobodan i klubovi samo cekaju ovakvu priiku 95 % stvari je gotovo suta navodno konacna odluka
![]()
![]()
O ne! Opet...Iceplayer je napisao/la:Evo sad sam razgovarao sa Ibrakom, ooo kakvo vam pojacanje dolazi stvarno![]()
![]()
![]()
![]()
znaci lik vrijedi na TM 5 mil i stoper ali me ibrak zamolio da ne kazem ime jel je slobodan i klubovi samo cekaju ovakvu priiku 95 % stvari je gotovo suta navodno konacna odluka
![]()
![]()
Cesto sam ih igrao na kladari, najvise me dojmio onaj Finac. Dalje, bradati Cecen- Sadaev je jako opasan, jak i spretan. Uvijek mu se lopta odbije nakon duela ako ga izgubi. Nevjerovatno, dalje bekovi- oba su jako dobri u oba pravca. U negativnom smislu ih krasi sto i nas, primaju golove iz glupih i neocekivanih situacija.Evolution87 je napisao/la:[youtube][/youtube]
njihov Stojcev
Ma zajebavam se sta kuka te odma i nije Mire nisam lud jbg ja, mislio vam malo iz dosade vući za noszagorski je napisao/la:O ne! Opet...Iceplayer je napisao/la:Evo sad sam razgovarao sa Ibrakom, ooo kakvo vam pojacanje dolazi stvarno![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Suma sumarumMCMXLVI je napisao/la:hahahah sta se ja nacitah ovde, ode ova tema u pm![]()
Mirel bolesnik:
-Aktivan 2 sata i upisuje 32 posta.(Rekord)
-2 posta o pojacanjima.
-Provaljen od strane Jokera.
-Prenos.
-Sljedecih 30 postova u svakom psuje mater.(Rekord)
-Mirel sjeban i cita sada moj post.
koalem je napisao/la:Suma sumarumMCMXLVI je napisao/la:hahahah sta se ja nacitah ovde, ode ova tema u pm![]()
Mirel bolesnik:
-2 posta o pojacanjima.
-Prenos.
Provaljen nakon 2 posta
E jest lik budala.Oplakao sam muMCMXLVI je napisao/la:hahahah sta se ja nacitah ovde, ode ova tema u pm![]()
Mirel bolesnik:
-2 posta o pojacanjima.
-Prenos.
Sjeb'o bi se da znas kakav nam stoper dolaziTHEC je napisao/la:a bez zajebancije nemojte vise ovakvih stvari, one 'normalne' insajderske koje su i dosad bile haj inekako,ali ovo tipa mega giga pojacanja i slicno bolje preskociti, trebalo bi poceti i banovati za ovo
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 36 gostiju.