HKK Široki
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: HKK Široki
u pm i Velić s ramljakom na playu...
imate na stranici bht-a tamo desno gdje je program, GO LIVE
imate na stranici bht-a tamo desno gdje je program, GO LIVE
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Live stream sa sluzbene stranice im ne radi neko vrijeme, iako sam vec gledao par utakmica na taj nacin. Trenutacno ne radi, ne iskljucujem da je do mene.
A drugi link je za VIP donatore, neovisno da li si registriran ili ne.
Al thanks.
A drugi link je za VIP donatore, neovisno da li si registriran ili ne.

Al thanks.
...Život za Široki...
-
- Kontakt:
28:34,kraj prv.pol. nije lose 

a ima li neki link za justin.tv?
-
- Kontakt:
majke mi uzor mi je postao šime špralja
-
- Kontakt:
Da je pogodio Petković, odmah bi tražio da mi neko iz Širokog Brijega njegov poster nabavisandiegochargers je napisao/la:majke mi uzor mi je postao šime špralja

-
- Kontakt:
72:71,igokea je imala vise srece na kraju ali nasim momcima svaka cast na igri. Sime je odigrao za 10 a i mali Petkovic je veceras dosta dobru utakmicu odigrao. Idemo dalje,sad lagano Zrinjskog dobiti i potvrdit prvu poziciju pa rutinski sve do kraja odradit..
Nije baš 100% ona kako sam želio ali bilo je tako nekako , ovo je jednostavno bilo pokazivanje koliko možemo i to bez dva najbolja igrača . U utorak opet što bolje odmoriti nosioce igre a svejedno dobili izgubili .kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
- Kontakt:
Mislis tri igraca,Mason,Longin a i Grgat nije igraokksiroki je napisao/la:Nije baš 100% ona kako sam želio ali bilo je tako nekako , ovo je jednostavno bilo pokazivanje koliko možemo i to bez dva najbolja igrača . U utorak opet što bolje odmoriti nosioce igre a svejedno dobili izgubili .kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
.

Da da tri .george town je napisao/la:Mislis tri igraca,Mason,Longin a i Grgat nije igraokksiroki je napisao/la:Nije baš 100% ona kako sam želio ali bilo je tako nekako , ovo je jednostavno bilo pokazivanje koliko možemo i to bez dva najbolja igrača . U utorak opet što bolje odmoriti nosioce igre a svejedno dobili izgubili .kksiroki je napisao/la:U subotu lagano na izlet , startna petorka Petković,Mileković,Ramljak,Barać,Planke , lagano Igose pustiti da se ispucaju a mi se lagano relaksirati i čuvati za Zrinjski i polufinale . Opet klincima nabiti imperativ da ne smiju izgubiti sa više od 5-10 razlike iako to više ništa ne znači .
.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Koliko vidim iz rezultata, steta za poraz. Al, s obzirom da ih sa tim sastavom, bez Masona i glavnog centra mozemo drzati u egalu na vlastitom terenu, zakljucak se sam po sebi namece. Potvrditi prvo mjesto protiv Zrinjskog, i onda hrabro do titule.
...Život za Široki...
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
eJ,a isto tako nastimana utakmica i u Mostaru izmedju Zrinjskog i Bosne ,i ta isto samo da Bosna ne ide sledece godine u NLB Ligu.marken je napisao/la:Utakmica Igokea -Široki TT Kabeli u Aleksandrovcu odigrana u Subotu 24.04.2010 je namještena samo zato da Bosna Sarajevska ne bude druga na kraju i ne ide sledeće godine u Nlb ligu.
BosnaE
I meni bilo čudno što ih nismo dobili , ali se nisam sjetio ove tvoje konstatacije dok mi ti ne napomeni .marken je napisao/la:Utakmica Igokea -Široki TT Kabeli u Aleksandrovcu odigrana u Subotu 24.04.2010 je namještena samo zato da Bosna Sarajevska ne bude druga na kraju i ne ide sledeće godine u Nlb ligu.
- eric_cantona
- Kontakt:
slazem se o namjestanju. odlicno je petković šutirao u zadnjoj sekundi i naciljao da se lopta onako prolije preko obruča. vrlo lukavo.. prava namještaljka nema šta.
- eric_cantona
- Kontakt:
inače, Petković je odigrao odlično, pogotovo u ključnim trenucima kada je sa 5 vezanih poena (trica pa sl. napada dva bacanja, serija širokog 5:0) doveo Široki do izjednačenja 71:71, nakon što je Igokea minutu prije kraja vodila sa 71:66. Lijepo je vidjeti kada mladom igraču ne zadrhti ruka u takvoj situaciji. Šteta samo što nije zabio i tricu za pobjedu jer bi mu to značajno podiglo reputaciju, al i ovako je pokazao da se na njega može računati.
siroki je prvi i sa porazom od zrinskog, i tu je moguce namjestanje.
Njemu je 0,11 sec. prije kraja sinulo u je...bote ako pogodim KKB je druga i pljus kaže sam sebi ma kome čemu ima da je promašim i promaši jeeric_cantona je napisao/la:slazem se o namjestanju. odlicno je petković šutirao u zadnjoj sekundi i naciljao da se lopta onako prolije preko obruča. vrlo lukavo.. prava namještaljka nema šta.

Zadnja izmjena: kksiroki, dana/u 25 apr 2010, 12:18, ukupno mijenjano 1 put.
Široki može sebi namjestiti protivnika ako KKB izgubi u TZ jer onda s porazom lako Zrinjski dođe na 4 poziciju .capelo111 je napisao/la:siroki je prvi i sa porazom od zrinskog, i tu je moguce namjestanje.
Čitam Velin interviju u SN jutros (znači prije sinošnje tekme) , e konačno je i on poludio na kriterij suđenja protiv nas ( kod Igosa je bilo odlično po meni , sa par grešaka ali ništa značajno ) , ali je isto naznačio da se ne boji nikoga bilo s Masonom ili bez njega .
Petković i Naletilić su pokazali da se na njih može ozbiljno računati , iako se još uvijek sve gleda kroz prizmu Masona njih dvojica su pokazali kad su dobili minutažu da je dobro i koriste . Luka odlično razigravao ekipu , zabio u ključnim momentima i promašio što i LBJ povremeno promaši , sigurno mu nitko nije zamjerio . U utorak Zrinje . Nadam se konačno kompletni , treba ponovno odmoriti Grgu i co. za ostatak napora u play offu .
sa Masonom Grgom i Longinom hladno +15 za nas u Aleksandrovcu!
ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..
inače slažem se bolje suđenje nego kad sude trio Jovanić, Zurap i Obradović..
svaka čast
ja nemam nikakvih prigovora za jučerašnju utakmicu..odigrali smo dobro..al jbg-a njih prosrala trica na kraju i gotovo..
inače slažem se bolje suđenje nego kad sude trio Jovanić, Zurap i Obradović..
svaka čast
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.