veci su mi problem ovi nezvani gosti nego bayine preostale utakmice.
zasto

mladi su mi ovi navijaci bayerna, a samim tim i fitilj je prekratak-bojim se da ne dogori pa da neko ne dobije ban. bilo bi mi zao da neko odleprsa s foruma.
radi koga?-radi nekih bezveznjaka.
cudime da je i moj jaran iliti poglavica

pristao i poceo se prepirati sa kojekakvim anamonjima
takvima ne treba odgovarati-takvima se smije!
bas se pitam da li se radi o maloljetnicima
ako je tako onda im bas ne treba odgovarati jer do jucer nisu znali gdje im je nosko a gdje guza, i sad bi da raspravljaju..
ako se, pak, radi o starijim (da ne kazem ozbiljnijim) ljudima onda ih treba ignorisati jer je, ipak, njima samima najteze. citav zivot ce provesti sa samim sobom i svojim bolesnim umom, iskrivljenom svijescu. klonite ih se, njima spasa neJJJJma
sto se tice utakmice samo cu reci da se ocekivala ta mala nesigurnost u zavrsnici.
mislima su vec u lionu i koliko god se pojedini iz uprave trudili i mlatili kako su nasi igraci mentalno jaki da se izbore s pritiskom, to nije istina. vidjelo se da vec razmisljaju o uzvratnoj utakmici protiv zabozdera.
jbg. bayo je toliko godina bez finala..razumijem ih u potpunosti!
vjerujemo u prolaz, vjerujemo da ce nakon obezbjedjenog finala 100% koncentrisani uci u mec protiv bohuma, odnosno herte.
ne vjerujem da ce salke tuci i verdera i majnc.
moglo bi se lahko desiti da odigraju nerjeseno sa bremenom i da izgube od majnca.
obezbjedili su lp, sad slijedi pad koncentracije.