Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Jer inače zvanične stranice napišu s kim pregovarajufedeltafrotta je napisao/la:gdje to zvanicna stranica objavila da iko od spomenutih dolazili ili pregovara ?
A gdje to zvanicna objavi spekulacije o transferima djece ti?fedeltafrotta je napisao/la:gdje to zvanicna stranica objavila da iko od spomenutih dolazili ili pregovara ?
Ne kaki! Kako te vi nas prali cim "propadne" neki igrac sa kojim su nas portali povezivali, a s kojim mi nismo ni bili vjerovatno u kontatku. Sad kad je situacija obrnuta kuknjava kuknjava ..fedeltafrotta je napisao/la:cemu onda prozivanje kluba uprave i navijace, prozivaj portal koji je to objavio
Daj prelistaj vašu temu hljeba ti, gledaj sad sta pisete o Ibanezu, ko da je Slomić pa ga mozete dovestfedeltafrotta je napisao/la:cemu onda prozivanje kluba uprave i navijace, prozivaj portal koji je to objavio
hahahahhahaHeller je napisao/la:Jer inače zvanične stranice napišu s kim pregovarajufedeltafrotta je napisao/la:gdje to zvanicna stranica objavila da iko od spomenutih dolazili ili pregovara ?![]()
![]()
Sa kim igra Sloboda u EvropiAjzea je napisao/la:Tvoje pogrdno nazivanje mog kluba me ne vrijeđa uopšte s obzirom da znam od koga dolazi uvreda ali nemoj bar zbog ostale raje, shvatit će ljudi da imaju posla sa nekim ko ustaje u ranu zoru da bi dočekao Boba graditelja
Ajzea je napisao/la:Tvoje pogrdno nazivanje mog kluba me ne vrijeđa uopšte s obzirom da znam od koga dolazi uvreda ali nemoj bar zbog ostale raje, shvatit će ljudi da imaju posla sa nekim ko ustaje u ranu zoru da bi dočekao Boba graditelja
Upravo u tom ja vidim problem koji se striktno mene tiče, raspravljam se sa osobom čiji je intelekt na nivou kvačila. Kada budeš spreman i u stanju normalnu i kvalitetnu provokaciju smisliti slobodno se prvo meni obrati a ja ću je vjeruj mi prihvatiti bez imalo ljutnjeHeller je napisao/la:Ajzea je napisao/la:Tvoje pogrdno nazivanje mog kluba me ne vrijeđa uopšte s obzirom da znam od koga dolazi uvreda ali nemoj bar zbog ostale raje, shvatit će ljudi da imaju posla sa nekim ko ustaje u ranu zoru da bi dočekao Boba graditelja
Došo, ošo, pošo ne kontam ako ti ne odgovara ova tema ima i ozbiljnih po forumu..
Ne igramo nece Ivica da proda vase mjesto...
Bavit ću se istim u narednim danima, šta ćeš kad se čovjek mora spremati za Europu. Šta ima novo kod tebe ovih dana?Heller je napisao/la:Rečenica ti je ko prevedena s Mađarskog google translateom, kočnico
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.