FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Znam da je rano ali pogledajte teren na stadionu Fenervarosi.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Haj sve, al čuj Ibanez 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Gledam ovaj video što @Elegant postavi.
Kako samo ove ubačaje rade, iz trka, vanjskim, proigravanja, rizikovanje lopte dubinskim.. Kod nas se čeka po' minute da se centrira, lopta se pelja dok se ne izgubi (msm općenito na fudbal u državi, razlika između fercena i naših ekipa i uigranosti..
) Ne znači da su bolji, možda padnu, al' se vidi ta škola fudbala, sve brzo..
Kako samo ove ubačaje rade, iz trka, vanjskim, proigravanja, rizikovanje lopte dubinskim.. Kod nas se čeka po' minute da se centrira, lopta se pelja dok se ne izgubi (msm općenito na fudbal u državi, razlika između fercena i naših ekipa i uigranosti..
FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
To je u ovom trenutku njegova realna cijena, nekih pola miliona eura. Kad bi mogao ostati kod nas to bi bilo odlično, što je i realna opcija, jer Dinamo više ne može trpati igrače u Lokomotivu. HNS je promijenio pravilnik tako da od naredne sezone jedan klub može drugome posuditi samo 6 igrača, a u Lokomotivi ih je znalo biti preko 10.pile87 je napisao/la:Kada se kaze posudba misli se na to da ostane kod nas kada se prica o cifri oko milion KM
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ali kako ovi centriraju i ubacuju se iz drugog plana uhh
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Nekad smo ove amatere trpali sa 5+ razlike glat. Ako sad ne prodjemo bar 3 ukupno trebamo se zapitati gdje smo, a vjerujem da hocemo minimum.
Uzmem sebe za primjer, ne igram termin 2-3 mjeseca kasnije me nema nigjde. E to je ta razlika izmedju onog ko igra i ko ne igra. Nasi su profesionalci (jbg kakvi takvi
)a ovi su amateri i nema uopste razmisljanja da se ne prolazi.
Tek drugo pretkolo onda zapeti momacki mada vjerujem da imamo pofine sanse (ne ispod 40%) tako da ako se malo stvari samo poklopi eto nam treceg pretkola i ukupne zarade nekih 1.2 miliona
Plus karte, TV prava...
Jednostavno ovo bi morali iskoristiti kad nam se ovako pruzilo na tanjiru
Uzmem sebe za primjer, ne igram termin 2-3 mjeseca kasnije me nema nigjde. E to je ta razlika izmedju onog ko igra i ko ne igra. Nasi su profesionalci (jbg kakvi takvi
Tek drugo pretkolo onda zapeti momacki mada vjerujem da imamo pofine sanse (ne ispod 40%) tako da ako se malo stvari samo poklopi eto nam treceg pretkola i ukupne zarade nekih 1.2 miliona
Plus karte, TV prava...
Jednostavno ovo bi morali iskoristiti kad nam se ovako pruzilo na tanjiru
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ma kakv on on ce po hr mediji,a na zapadnu europu valjao bi nam sigurnoAsharaK je napisao/la:Haj sve, al čuj Ibanez
51%--------49%
Eh kakve sam golove s njim zabijao na pes13..AsharaK je napisao/la:Haj sve, al čuj Ibanez
Nije raja svjesna, da ovom plata nije ispod 8000 eura...
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
- invincible1921
- Kontakt:
Igro je eo u Gyoru ovesezone....ne bi basreko da oni imaju tolko para da mu daju ...ili grijesimMinjore je napisao/la:Eh kakve sam golove s njim zabijao na pes13..AsharaK je napisao/la:Haj sve, al čuj Ibanez
=\_1921_/=
drug imam prijatelja u zagrebu bas navija za dinamo i ptiao ga bas za Ibaneza govori da je imao platu 13 hiljada euraMinjore je napisao/la:Eh kakve sam golove s njim zabijao na pes13..AsharaK je napisao/la:Haj sve, al čuj Ibanez
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Raspravljate o Ibanezu a ima ugovor do 2017 s Gyorom. Bog vam pomogao..
KHAJ PRICE
raskinuo je ugovorsamogrbavica je napisao/la:Raspravljate o Ibanezu a ima ugovor do 2017 s Gyorom. Bog vam pomogao..
51%--------49%
koliko ja znam on je raskinuo ugovorsamogrbavica je napisao/la:Raspravljate o Ibanezu a ima ugovor do 2017 s Gyorom. Bog vam pomogao..
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- samogrbavica
- Kontakt:
Sto? Propali?
Kamber otisao u neku austrijsku regionalnu ligu
Kamber otisao u neku austrijsku regionalnu ligu
Zadnja izmjena: samogrbavica, dana/u 23 jun 2015, 01:14, ukupno mijenjano 1 put.
KHAJ PRICE
nemam pojma ali sam cuo da je za madjare sto mi trebamo igrati sa njima potpisao Tomas Hajnalsamogrbavica je napisao/la:Sto? Propali?
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Izbačeni u treću ligu.samogrbavica je napisao/la:Sto? Propali?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- samogrbavica
- Kontakt:
Ma ja sam ga na pesu na krilo guroMinjore je napisao/la:Eh kakve sam golove s njim zabijao na pes13..AsharaK je napisao/la:Haj sve, al čuj Ibanez
samo da mi said ne igra hahah
da smo prodali Bajica, da se prodao Dzeko, da smo nasli generalnog sponzora i povrh svega da nismo nikom duzni opet bi mi Ibanez bio previse, a ne ovako
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
Manite se Ibaneza vise.Suplja je to ipak je preskupa igracka za nas.Puno jace klubove ke odbio.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 29 gostiju.