Jara, pokvari mi se monitor od tog avatara, ružan je k'o pas i bez karikature...fedeltafrotta je napisao/la:kolka vam je zarada od tih tekmi, 400.000 eura pretpostavljam
nemoj samo da bude ko sa besiktasom nedavno
Kad kreneš šuknut nek bude kratko i jasno, a ne ko jadi mladog VerteraAjzea je napisao/la:Bavit ću se istim u narednim danima, šta ćeš kad se čovjek mora spremati za Europu. Šta ima novo kod tebe ovih dana?Heller je napisao/la:Rečenica ti je ko prevedena s Mađarskog google translateom, kočnico
@joker ma ne prijatelju nego su mi žalosne ovakve provokacije, imam dosta kolega pitara i u poređenju sa njihovim one gore su na nivou djeteta iskreno govoreći.
Protiv koga igrate u trećem pretkolu ako prođete?NKMramor je napisao/la:Sa Besiktasom je trebala biti odigrana utakmica, ali nije određen datum pa je to otpalo. Anzhi 14. jula, a Palermo 17. jula.
Sa Litexom kaze jos vas se sjecaju, dugo vremena nije bila tako kvalitetna utakmica kao sa vamaVirtu4l je napisao/la:Protiv koga igrate u trećem pretkolu ako prođete?NKMramor je napisao/la:Sa Besiktasom je trebala biti odigrana utakmica, ali nije određen datum pa je to otpalo. Anzhi 14. jula, a Palermo 17. jula.
Na Mercedes Areni u Sarajevu.TaRgEt_ je napisao/la:Sa Litexom kaze jos vas se sjecaju, dugo vremena nije bila tako kvalitetna utakmica kao sa vamaVirtu4l je napisao/la:Protiv koga igrate u trećem pretkolu ako prođete?NKMramor je napisao/la:Sa Besiktasom je trebala biti odigrana utakmica, ali nije određen datum pa je to otpalo. Anzhi 14. jula, a Palermo 17. jula.
Il' je Metalurg Skopje hahahaahhahaHeller je napisao/la:Na Mercedes Areni u Sarajevu.TaRgEt_ je napisao/la:Sa Litexom kaze jos vas se sjecaju, dugo vremena nije bila tako kvalitetna utakmica kao sa vamaVirtu4l je napisao/la: Protiv koga igrate u trećem pretkolu ako prođete?
Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćete proći Anži i Palermo, trebaju nam dobri nastupi naših klubova u UEFA takmičenjima
Upravo to, treba nam neko da osvjetla obraz, a Evropska Sloboda je pravi tim za toTaRgEt_ je napisao/la:I mi se nadamo ako i ne prodjemo nadamo se da nece biti ko vi u srazu sa Metalurgom , Litexom i onim iz Izraela, Mariborom ...
Normalno, jbga sve sto je Europski Zeljeznicar pokvario u srazu sa Bugarima, Izraelcima , Makedoncima potrudicemo se da popravimo ako nista makar da opravdamo obraz, hvala vam sto nas podrzavateVirtu4l je napisao/la:Upravo to, treba nam neko da osvjetla obraz, a Evropska Sloboda je pravi tim za toTaRgEt_ je napisao/la:I mi se nadamo ako i ne prodjemo nadamo se da nece biti ko vi u srazu sa Metalurgom , Litexom i onim iz Izraela, Mariborom ...
Spremamo se za iducu godinu, pustili smo vas ove godine zadnja vam sansa , prokockali ste ih mnogo, pa da vidimo ipak ste vi Europski gigant , pa klub takvog renomea zasluzuje jos jednu sansuVirtu4l je napisao/la:Imam samo jedan mali problemčić, ne vidim vas na sajtu UEFA-e?
nema veze,zato ste vi tu..trening partner i amateri za nabijanje gol razlike.Virtu4l je napisao/la:Imam samo jedan mali problemčić, ne vidim vas na sajtu UEFA-e?
Trenutno korisnika/ca: Posejdon, relativizam i 51 gost.