Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

Schneiderlin
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la Schneiderlin » 23 jun 2015, 00:29

topnik1 je napisao/la:
Schneiderlin je napisao/la: od voajerovog i vašeg voajeroljubskog planiranja je meni zlo,jer lažete sami sebi,vaše laži iz godinu u godinu postaju sve veće,a vi sami u njih vjerujete :urnebes: pa od 2012,vi laprdate o nekoj dominaciji :hmmmm: strašni ste,ta dominacija je tolko velika da jedan monaco izbaci tog titana iz lp,a da ne govorim o bodovnom zaostatku za 1. u ligi,to su stvarne činjenice a ne vaše gluparije na razini djece koji sami sebe uvjeravaju u neku jačini i da je voajer neki top 5 trener u svijetu :lol:
NIt pričamo o Monako niti Arsenalu gigantu, niti Wenger top5 menadžeru na svijetu, niti dominaciji niti svim baljezgarijama koje si nadrobio u ovoj rečenici.

Govorim ti da ti nemaš pojma šta je strateško planiranje i strategija uopšte i iz toga proizilazi 90% tvojih besmislica na ovoj temi

@Pajo pa ti si prije godinu dana pisao da nemamo sreće sa povredama. Saberi se.

Jah vidio bi tebe šta bi pisao da se čelziju poklopilo da dovede tako nekog iz Arsenala

ajde onda gazadise napravi SWOT analizu(ako znaš šta je to opće) da vidim kad će ti rezultati isplivati,vjerojatno kad mrtvi klaun ode s klupe :kafa: jedino voajeroljubci vjeruju u voajerove i ćeline laži,prema njima već smo jednu titulu u ligu trebali uzeti :rol: samo se pitam di je zapelo,možda na trenerskoj poziciji :pinokio:
Zadnja izmjena: Schneiderlin, dana/u 23 jun 2015, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.

Baader
Kontakt:

Post Postao/la Baader » 23 jun 2015, 00:30

rambo16 je napisao/la:Naravno da titule ne igraju presudnu ulogu. Ima Enrique titulu prvaka Evrope i šta sad to znači? Da je bolji od Wengera?

Meni je najsmješnije što ti pričaš o tome,a ne znaš koji su treneri vodili Arsenal pa da bi mogao uporedit njhove uspjehe sa Wengerovim i odredit ko je najveći u istoriji kluba

Toliko od mene
PDF je ionako u qrcu. Još mu samo fali da ja krenem pričat o bivšim trenerima kluba
Ko je sve vodio Arsenal može i vidjeti i ljubitelj baleta dvominutnim guglanjem, to uopšte nije poenta bila mog prvog komentara. Arsenal je u momentu Wengerovog preuzimanja bio drugi klub u Engleskoj po broju titula i uzevši u obzir veličinu kluba, godine provedene na klupi, te samo tri titule prvaka, bez evropskih uspjeha, definitivno je premalo da bi se nekoga proglasilo najvećim ikad. Nevažno da li se zove Wenger ili Slišković.

Ali ok, napravio je stadion i Arsenal je stabilan u Evropi. Najveći ikad :thumbup: Ok što se mene tiče, nemam namjeru nastavljati.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 23 jun 2015, 02:15

Cuj njeg nema namjeru nastavljat, sto se nas tice nikako nisi morao ni dolazit.
Celik!3,2,2.

bega_afc
Kontakt:

Post Postao/la bega_afc » 23 jun 2015, 02:57

Schneiderlin je napisao/la: :pinokio:
:guz:
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!

chily-rz
Kontakt:

Post Postao/la chily-rz » 23 jun 2015, 03:08

Zašto Wenger mora biti najveci Arsenalov ikad ? To je i onako subjektivan stav svakog pojedinca,trofeji nikako ne mogu biti jedino mjerilo kojim ce se neko voditi,nisu jedini relavantan faktor..

Ne vidim kako je moguce takvu raspravu dovesti na neki generalni stav a pri tome izvesti i kompromisni zakljucak..Koliko vas pamti Arsenal pod kormilom nekog drugog menadzera ? Bilo ko ?

Wenger je ocigledno srazmjeran ambicijama kluba s obzirom da bi u protivnom davno bio bivši,.Neka te ambicije okarakteriše kako ko hoće ali realnost je da je isti tu vec dvadeset godina,stadion je standardno rasprodat,tek poneki nasumicni Anti - Wenger protesti sa nikakvom podrškom.

To je rodjaci realnost koja vam se može ali i ne mora dopadati,.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 jun 2015, 08:35

Sve ovo ima veze sa transferima
Pld W D L
38 26 12 0

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 23 jun 2015, 11:04

srazmjeran sa ambicijama kluba hmm dakle srazmjeran je ambicijama kluba koji sebe sam naziva velikim i ambicioznim a pri tome ne osvaja trofeje :crazy: :crazy: dakle ponovo pucamo od kontradikcije ili je samo ja ovde vidim...Inace guzonje sa Emiratesa su slika i prilika Arsenalovih navijaca navijaci koji skandiraju balvanima Cazorli i Ospini a cak i ti debili su zvizdali voajeru prosle sezone tokom onog mocnog starta a na gostovanju su mu ulijetali i na klupu i hebeli mu mater voajersku.

Ej zamisli ti pricamo o uspjehu jednom menadzera i stvari kojima se njegovi ljubimci hvale je sto ej stadion rapsordat. A i za te debile na Emiratesu nismo sigurni jerpoznavajuci boljsevicke metode voajera i njegovih poltrona u Arsenalu cak i da se pojave neki transparenti protiv njega ti bi sigurno gubili godisnje karte a lista cekanja je velika pa ljudi realno i ne smiju da se bune, kad je jedan Henry igracka legenda dobio zabranu ulaska jer je rekao ono sto svi znamo a to da je Giroud panjina koja nije dovoljno dobra u napadu za titulu i da fale jos 3 igraca pored napadaca lako ce onda i jedan naviajc dobiti zabranu.

Da ne bude sve off otvaram stranicu vidim neku spekulaciju vijest sa strane Arsenal spremio 40 miliona obradujem se kontam haj iako je bomba kontam neka je klasa bar se povezujemo kad otvorim tu vijest kad ono spremio za Aubemekurca haha pa hebote ni slagat kako treba ne znaju pa taj je blizi cijeni od 4 miliona nego od 40...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 jun 2015, 13:38

bega_afc je napisao/la:
Schneiderlin je napisao/la: :pinokio:
:guz:
Jel moguće da ovo nikom nije smiješno :urnebes: :urnebes:
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 jun 2015, 14:40

slika
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 23 jun 2015, 20:57

BREAKING: ARSENAL AGREE CECH FEE

Sky ****: Arsenal agree £10.9m fee with Chelsea for goalkeeper Petr Cech

[youtube][/youtube]
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 jun 2015, 21:05

Opaaa

Pld W D L
38 26 12 0

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 23 jun 2015, 21:18

Bravo bravo
A.F.C. Bournemouth!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 jun 2015, 23:26

slika
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 24 jun 2015, 00:11

An even more revealing statistic from Opta is that over the last three years, Cech’s saves to shots ratio of 78 per cent is the best of any Premier League goalkeeper.
hehe
A.F.C. Bournemouth!

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jun 2015, 00:23

Sad čekamo samo da Arsenal.com stavi njegove slike da ustvari povjerujemo, i čekamo sljedeću sezonu da vidimo koliki epski zajeb je Čelzi napravio.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BluesForever
Kontakt:

Post Postao/la BluesForever » 24 jun 2015, 00:29

Baš mi je nekako intersantno vidjeti koliko ste oduševljeni dolaskom Cecha :D ,drago mi je što je ostao u Engleskoj,barem će sada sigurno napraviti veliki rekord i skinuti Davida Jamesa po Clean Sheetovima,Cechu treba ja mislim još oko 6-7 Clean Cheetova da ga skine sa prvog mjesta.

@Topniče zašto smo napravili epski zajeb,pa Cech je bio rezervni golman,nije nam bio prvi,imamo hvala Bogu Tibu koji je među najboljim golmanima svijeta,nas to ništa nije zajebalo ali smo sigurno vas pojačali.
Champions League Winners 2012

1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 00:34

Chelsea nije zajeb napravio jer imaju Curtoisa ustvari jedini zajeb je taj sto je Cech zelio da ode u Arsenal zbog Londona a ne negdje drugo dakle ista stvar ko nama sa Fabregasom, nismo se mi zajebali toliko sto nismo htjeli vratiti Fabregasa (jer nam igrac na toj poziciji nije prioritet) vec nas je zahebalo to sto je isti pojacao Chelsea tako je i sa Cechom nije zajeb forsirati Curtonju koliko je lose to sto klasa kakva je Cech pojacava rivala...

Arsenal nije imao boljeg golmana od Cecha u svojoj historiji i tako mi je drago sto ce jedan VRH vrhova (poslije Cecha nema dajle) golman napokon stati medju stative Arsenalovog gola...

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jun 2015, 00:37

A nama je baš drago što je majmun otišao u čelzi i bio jedan od najzasluženijih što je Čelzi osvojio titulu. Imamo i mi Ozila, kao što i oni imaju Tibu, ali stvar je što smo i mi i oni dali konkrentu jednog od najboljih igrača na toj poziciji.

Još je u Čelzijevom slučaju gore, mi smo Fabregasa faktički odyebali što je i on sam potvrdio(mogao je gdje drugo otići ****), dok kod njih Cech faktički želi u Arsenal dok se svi u klubu protive tome osim Romana.

Naravno da je zayeb pojačavat konkurente

VOLIM TE ČELIK!!!!!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 24 jun 2015, 00:46

Pa pustili smo mi njima vrhunskog igraca proslo ljeto a sada oni nama ali ne moze se reci da je to zajeb jer ni mi ni oni to sigurno nismo zeljeli da uradimo ali takve su okolnosti, Fabregas je takodjer zelio EPL zelio London i kad je vidio da pored Okca, Ramseya (i Wilshera koji se uvijek tu racuna na tim pozicijama iako je stalno ozlijedjen) nece ga Arsenal vratiti otisao je u Chelsa (apsolutno razumljivo). Cech zeli London zeli EPL, Arsenal je idealna destinacina (apsolutno razumljivo). Nije tu niko nikog zahebao okolnosti su takve i meni je drago zbog toga jer veliki Cech dolazi u Arsenal. Vrijeme ce reci ko je vise profitirao oni sa Fabregasom ili mi sa Cechom (fabregas je vec bio ove godine vazna poluga u tituli tu odma ispod Hazarda) ono sto ja znam je da vrhunskih veznjaka kakav je Fabregas nema puno ali isto tako znam da golmana tipa Cech ima jos manje (mozda 2-3 u svijetu a po konstantnosti nema nijedan)

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 24 jun 2015, 00:49

Pustili smo mi i Unitedu Van Persija pa im faktički sam donese titulu one sezone. Pa valjda je red da i nama neki igrač od rivala donese nešto.

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.