AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Principe
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Principe » 23 jun 2015, 01:07

Pozdrav momci, nakon dugog izbivanja (JER SAM ZABORAVIO PASSWORD) :facepalm: ja sam ponovo tu, stari profil IlPrincipe ovo je sad novi. Pozdravljam vas.

Za mene je Witsel uvijek bio prevara od igrača, nikad neće od njega bit World Class..

Čitam veoma blizu smo potpisa Jose Maurija, potpis do 2019 pišu sky i gds
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 02:58

Prema Gazzetti Milan se nada da ce uspjeti kupiti Vitsela za 21 milion funti (negdje oko 25mil. eura) ispred Chelsea koji je takodjer zainteresovan za njega. Al odavno se mi nadamo mnogim igracima, a na kraju taki.

Cim smo, kobajagi, bacili oko na Cavanija, sad ManUtd zeli istog igraca. A eto, ponovo kobajagi, i za Persia smo zainteresovani, dok se Totenham raspituje za Imbulu. Kurku cemo mi dovesti, a Witsel bi nam mogao biti premija u moru navodnih i nerealizovanih interesovanja. I onda cemo u zadnjih 15 minuta dovesti sto ostane na trzistu, nesto besplatno, nesto ce nas oderati ko lipica, a mi cemo se radovati Ligi Evrope. Pokusavam se sjetiti igraca za kojeg jos nismo bili zainteresovati. :D
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 jun 2015, 03:23

Principe welcome back :D

celikmilan
Kontakt:

Post Postao/la celikmilan » 23 jun 2015, 03:42

Još jedno ime koje se spominje u vezi tima kojeg bi volio da vidim u ekipi je Matuidi iz PSG-a. Sumnjam da bi ga uspjeli dobiti ali što da ne probaju. Prava radilica na terenu, zna da probije protivničke igrače a i da pogodi.

amstaff
Kontakt:

Post Postao/la amstaff » 23 jun 2015, 07:30

Meni se ovo sa Witsleom mnogo sviđa, relativno pametan transfer. Ipak momak ima 26 godina, standardni reprezentativac Belgije. Bio je na meti i Čelzija i sigurno da vrijedi. Momak koji i zna sa loptom, zna stati na loptu i sasvim zadovoljavajući pregled igre. Sada nam treba još par pojačanja. Bitno je da smo krenuli :D
FIFA17 SS.BA Liga aktuelni šampion!

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jun 2015, 07:42

Zar smo krenuli :roll:
Il Club più titolato al mondo!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 jun 2015, 09:59

bitno je da krenemo :lol:

a realno ljudi moramo od necega krenuti, pa i Witsel bi bio napredak ogroman i sa jednim kreativcem to bi bilo odlicno Witsel-De Jong-?

Ovo govorim ako bi igrali 4-3-3..
Po ovome do sada vidjenom sta radi Galliani on konta da je dovoljan jedan vezni-2 napadaca :damn: i jedan odbranbeni i to je to... nazalost po mom misljenju, a mislim i vasem da nam treba 2 u odbrani i 2 u vezi vise nego napad.
FORZA MILAN!

Tu sei tutta la mia vita!

muha milanez
Kontakt:

Post Postao/la muha milanez » 23 jun 2015, 11:46

Ne treba se previse zamarat ovim nagdjanjima, polako jer jos je juni mjesec. Znam da smo svi ovdje zeljni zvucnih pojacanja, i da se nervoza polako uvlaci al siguran sam da ce ovo ljeto bit dosta bolje od predhodnih. Nije lako ni Galijaniju, tesko je ubjedit extra igraca da predje kod nas, jer nema LP. Ali izvuci ce on maksimum u to sam siguran. Dobar je Witsel, tip igraca koji nam je neophodan. Hajde Čelo dovedi ga, dosta si čoraka potrosio :D
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 23 jun 2015, 12:06

Di Marzio prenosi da je Mauri u Milan gotova stvar, dolazi kao free transfer, ugovor do 2019.

Tuttosport piše da bi Cerci mogao nazad u Torino.

MEXES FREE IGRAČ !!! Ako mu Milan ne ponudi ugovor do kraja mjeseca on je free igrač. Ima već ponudu Trabzonspora

Milan traži 8m od Seville za Ramija
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

UrbyEmanuelson
Kontakt:

Post Postao/la UrbyEmanuelson » 23 jun 2015, 13:40

Proglasite me ludim ali ja bih volio da nam pored jednog wc stopera dovedu i Spahica :D

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 23 jun 2015, 13:54

Zasto da ne
Il Club più titolato al mondo!

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 jun 2015, 14:15

Bertolacci's agent will meet with Milan today [Sky].

ako ima istine u ovome onda :puke: :puke: :puke: dzaba pare dzaba sve kad su glupi :damn:
FORZA MILAN!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 23 jun 2015, 14:38

Koji će nam qrac Spahić. imamo dovoljno djedova.

Je li neko pratio Maksimovića, liči li na šta?

Nažalost mi smo osuđeni na to da nam pojačanja budu Mauri, Bertolaci, Soriano.
Forza Milan!

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 jun 2015, 15:52

Opet puno priče ništa konkretno. I taj Witsel je mesar ne zna on lopte igrati. Neophodniji je neko ko će razigravati. Jbm ti fudbal da hoće više taj 31.8.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jun 2015, 16:26

Svi se pojačavaju, samo mi dovodimo Maurija i Elija :salut: pa valjda treba biti obrnuto, prvo dovesti kakvog dobrog igrača za kojim će doći i ostali kad shvate ozbiljnost projekta, izgraditi kostur ekipe sada, a ne u avgustu pa tek onda krenuti sa back up opcijama.
Al' ajde, neka rade šta hoće, ko mene šta pita.

Ma dobar je Witsel, kako neko reče, pa moramo odnekle krenuti :mrgreen:
što ne umanjuje činjenicu da nam treba neki kreativac u vezi, ali s obzirom kako teče merkato, ne vidim da su se nešto zahmetili da ga dovedu tako da, to će biti ili Bertolaći ili new signing, Honda. :zzz:

dobrodošao ilprincipe, nedostajao si nam :plac: :P
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 23 jun 2015, 17:34

Kako je krenulo sa prodajom kluba i njihovom lafinom ja sam konačno mislio evo ih znaju koga će dovesti i sad će oni da izvrše kupovinu laganini. Jeste al u qrcu, sad neće igrači da dođu u Milan. Još gore je što se nikog od levata koji su ostali nismo riješili. Treba ti mjesec dana da se samo riješiš otpada. Na kraju će im samo produžiti ugovor uz smanjenje plate.

Nije loš Witsel za sredinu terena, samo je pitanje ima li on volju da dođe iz Zenita u kojem ima ogromnu platu i igranje u LŠ-a. Ne zna čovjek više šta da očekuje od njih.
Forza Milan!

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 23 jun 2015, 17:36

Champion1 je napisao/la:Bertolacci's agent will meet with Milan today [Sky].
:damn:
Principe je napisao/la:Di Marzio prenosi da je Mauri u Milan gotova stvar, dolazi kao free transfer, ugovor do 2019.
nemam neki komentar na ovo.
Principe je napisao/la: Tuttosport piše da bi Cerci mogao nazad u Torino.
tu mu je i mjesto.
Principe je napisao/la: MEXES FREE IGRAČ !!! Ako mu Milan ne ponudi ugovor do kraja mjeseca on je free igrač. Ima već ponudu Trabzonspora
Fenomenalna vijest!!!Parazit jedan...
Principe je napisao/la: Milan traži 8m od Seville za Ramija
Mjera. Taman. Iako ga ja ne bih prodavao.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jun 2015, 18:03

Ej, al' tip zna da nece imati mjesta u jednoj Romi i hoce u Milan, a ovi nasi kreteni to prihvataju. Jedna roma koja nam moze samo u ledja gledati i mi njihov otpad da kupimo, ma daaaj ba, ne bih iz principa. :facepalm:
Da dodje kao back up, nije lose, ali ovolike pare na njega baciti je previse.

Ovaj Mauri je navodno jako dobar i perspektivan igrac tako da nemam nista protiv toga, ionako ce biti za klupe plus je besplatno dosao, a moze nesto od njega u buducnosti biti.

Ja bih Mexesa ostavio jos malo ovdje, moze on itekako posluziti. Covjek presjedio polusezonu na tribinama zbog nesuglasica, igrom slucaja dobi priliku da igra u drugom dijelu i izdominira covjek, on i Paleta su nam bili najjaci stoperski tandem.
Sad vidim da traze Maksimovica iz Torina :facepalm: ovaj Sinisa ce nam natovariti boga pitaj koliko smeca kojih se ni bog poslije nece moci rijesiti, samo jos cekam njegove ljubimce Edera i Soriana :facepalm:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Champion1
Kontakt:

Post Postao/la Champion1 » 23 jun 2015, 18:19

rope11 je napisao/la:Ej, al' tip zna da nece imati mjesta u jednoj Romi i hoce u Milan, a ovi nasi kreteni to prihvataju. Jedna roma koja nam moze samo u ledja gledati i mi njihov otpad da kupimo, ma daaaj ba, ne bih iz principa. :facepalm:
Da dodje kao back up, nije lose, ali ovolike pare na njega baciti je previse.

Ovaj Mauri je navodno jako dobar i perspektivan igrac tako da nemam nista protiv toga, ionako ce biti za klupe plus je besplatno dosao, a moze nesto od njega u buducnosti biti.

Ja bih Mexesa ostavio jos malo ovdje, moze on itekako posluziti. Covjek presjedio polusezonu na tribinama zbog nesuglasica, igrom slucaja dobi priliku da igra u drugom dijelu i izdominira covjek, on i Paleta su nam bili najjaci stoperski tandem.
Sad vidim da traze Maksimovica iz Torina :facepalm: ovaj Sinisa ce nam natovariti boga pitaj koliko smeca kojih se ni bog poslije nece moci rijesiti, samo jos cekam njegove ljubimce Edera i Soriana :facepalm:
odlazak mexesa i ramia moze znacit samo jedno a to je da ce doci barem jedan stoper... a ja mislim da ce i alex otici pa bi mogao doci jos jedan stoper tj ukupno 2.

jbg nisu nam mogli Destra uvalit al hoce ovog :damn:

izgleda da se Martinez jos uvijek dvoumi pa mozda i bude sta od tog transfera. ovdje bi nam dosta pomoglo da smo doveli kojeg dobrog igraca al j e b o ti nas kad smo nesposobni.

ovih dana toliko je spekulacija tako da necu vise komentarisati dok ne bude zvanicno...
FORZA MILAN!

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 23 jun 2015, 18:21

Mexes nije loš za rezerve, bolje on da ostane nego da igra Bonera kada se zaredaju povrede a znamo dobro da će dosta bagre da ostane i da nam yebe živce i u narednoj sezoni. Mauri i Bertolaci nisu loši igrači ali mi sa takvim profilima ne možemo napraviti ništa veliko i domoći se Euro takmičenja.
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.