Za mene je Witsel uvijek bio prevara od igrača, nikad neće od njega bit World Class..
Čitam veoma blizu smo potpisa Jose Maurija, potpis do 2019 pišu sky i gds
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Champion1 je napisao/la:Bertolacci's agent will meet with Milan today [Sky].
nemam neki komentar na ovo.Principe je napisao/la:Di Marzio prenosi da je Mauri u Milan gotova stvar, dolazi kao free transfer, ugovor do 2019.
tu mu je i mjesto.Principe je napisao/la: Tuttosport piše da bi Cerci mogao nazad u Torino.
Fenomenalna vijest!!!Parazit jedan...Principe je napisao/la: MEXES FREE IGRAČ !!! Ako mu Milan ne ponudi ugovor do kraja mjeseca on je free igrač. Ima već ponudu Trabzonspora
Mjera. Taman. Iako ga ja ne bih prodavao.Principe je napisao/la: Milan traži 8m od Seville za Ramija
odlazak mexesa i ramia moze znacit samo jedno a to je da ce doci barem jedan stoper... a ja mislim da ce i alex otici pa bi mogao doci jos jedan stoper tj ukupno 2.rope11 je napisao/la:Ej, al' tip zna da nece imati mjesta u jednoj Romi i hoce u Milan, a ovi nasi kreteni to prihvataju. Jedna roma koja nam moze samo u ledja gledati i mi njihov otpad da kupimo, ma daaaj ba, ne bih iz principa.![]()
Da dodje kao back up, nije lose, ali ovolike pare na njega baciti je previse.
Ovaj Mauri je navodno jako dobar i perspektivan igrac tako da nemam nista protiv toga, ionako ce biti za klupe plus je besplatno dosao, a moze nesto od njega u buducnosti biti.
Ja bih Mexesa ostavio jos malo ovdje, moze on itekako posluziti. Covjek presjedio polusezonu na tribinama zbog nesuglasica, igrom slucaja dobi priliku da igra u drugom dijelu i izdominira covjek, on i Paleta su nam bili najjaci stoperski tandem.
Sad vidim da traze Maksimovica iz Torinaovaj Sinisa ce nam natovariti boga pitaj koliko smeca kojih se ni bog poslije nece moci rijesiti, samo jos cekam njegove ljubimce Edera i Soriana
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.