Ma pustite menadžere, nas abd od večeras očekuje potpuna reorganizacija kluba i jačanje na svim poljima. Stvoreni su temelji da se sa stabilizacje krene u veće domete, dosta je bilo šuplje. A što se tiče Škahića ako je istina da je sinoć napisao da se danas priključuje pripremama VELEŽA, a odjednom piše nešto drugačije, onda je to do karaktera te osobe. Možda je i bolje da ode od nas, jer je njegov menadžer problematičan tip. Vjerujte mi da su rah. Sula Rebac i pok. Jole Musa živi, ovakvi tipovi kao ovaj Husarić ili Škahić ne bi smjeli vidjeti Veleža uopšte, nego bi se već kod Salakovac morali vratiti iu Tuzlu.
Sula nije yebavao ni živu silu, isto kao i Jole Musa, zato i jest VELEŽ u njihovo doba bio gigant, jer nisu imali milosti ni prema kome. Danas je drugačija priča, jer ljudi tipa Tanovića pokušavaju na finu riječ nešto završiti a na kraju is.puši VELEŽ, što je sramota. Tanović i slični trebaju udariti šakom od sto i reći bit će kako mi kažemo, jer te mi plaćamo, a ako misliš naprdivati i ucjenjivati klub, mrš odavde.

Očekujem večeras da se i ta transfer politika unaprijedi.