BVB: Transferi i glasine
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BVB: Transferi i glasine
Koji troll neviđeno 
Apsolutne sreće nema, ona je u traženju.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
SteveHeighway je napisao/la:Ja ovdje samo šamaram neznalice i pružam im besplatno znanje![]()
Ne mogu da tvrdim ono bas sigurno, ali mislim da znam ko je ovaj forumas.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
- SteveHeighway
- Kontakt:
Javi se na PP momčino i prosvijetli me.
Diskrecija zagarantovana.
Diskrecija zagarantovana.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Grevis?Tribalian je napisao/la:Ne mogu da tvrdim ono bas sigurno, ali mislim da znam ko je ovaj forumas.
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Zamolio bih da me ne upoređuju sa tim trolom i neznalicom iz svih oblasti kako sporta,tako i nauke,filma i drugih umjetnosti.
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Nije, nije, kad proverim javljam.BvB09 je napisao/la:Grevis?Tribalian je napisao/la:Ne mogu da tvrdim ono bas sigurno, ali mislim da znam ko je ovaj forumas.
Ovaj lici na jednog vise puta banovanog .
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma nebitan baš tako 
Meša Selimović.
Meša Selimović.
- SteveHeighway
- Kontakt:
Toliko sam nebitan da i dalje pričate o meni 
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
- Desperado09
- Kontakt:
Ajde Steve otkliži s teme...
nikakav mitrović i slični, naš novi napadač je obbi oulare, muko ježeva
pa bolje da je immobile ostao a njega ćemo šutnuti u napoli za 15 milki
pa bolje da je immobile ostao a njega ćemo šutnuti u napoli za 15 milki
-
KayserSose
- Kontakt:
Ako je doveden za 3. napadača onda ok. Izgleda da ovo ljeto možemo zaboraviti na kakvo zvučno pojačanje. Ostaje nada u unutarnje rezerve. 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
adnan24 je napisao/la:Ako su Mitrovic i Dost potencijalna pojacanja onda bolje dati sansu Immobileu.
U potpunosti se slžem s tobom i potpisujem to..
Navodno je na radaru Obbi Oulare iz Bruggea
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Pa vi ste i najbolje prolazili dok niste počeli dovoditi zvučna pojačanja.
Agieren statt reagieren
Napokon slucaj Geis zavrsen , izvor Bild pise da je potposao za shalke na 4. god.
Oko 10.milki je transfer , plus neki bonusi.
Mi smo doveli nekakve Wiegele , Castre, Burkie i najvjerovatnije potposacemo onog belgijskog dvometrasa , jesmo se usrecili u p.m.
Oko 10.milki je transfer , plus neki bonusi.
Mi smo doveli nekakve Wiegele , Castre, Burkie i najvjerovatnije potposacemo onog belgijskog dvometrasa , jesmo se usrecili u p.m.
-
KayserSose
- Kontakt:
Možda je Gundoshupak pred produženjem pa nam Geis ni ne treba. Sumnjam da bi pored Tuchela i Dortmunda izabrao raspali Scheisse.
Spominje se moguća trampa Immobile-Gomez. S nama se od napadača uglavnom povezuju neke grdosije pa me baš zanima kako TT vidi naš napad i dal krećemo sa 1 ili 2 špice.
Spominje se moguća trampa Immobile-Gomez. S nama se od napadača uglavnom povezuju neke grdosije pa me baš zanima kako TT vidi naš napad i dal krećemo sa 1 ili 2 špice.
-
KayserSose
- Kontakt:
Marco Reus se ne slaže s tobom.Pale_Companion je napisao/la:Pa vi ste i najbolje prolazili dok niste počeli dovoditi zvučna pojačanja.
navodno je obavio razgovor sa TT i bio oduševljen planovima Tuchela, tko zna što mu je rekaoKayserSose je napisao/la:Možda je Gundoshupak pred produženjem pa nam Geis ni ne treba. Sumnjam da bi pored Tuchela i Dortmunda izabrao raspali Scheisse.
mislim da od ovog nema ništa jer immobile hoće u napoli no vidjeti ćemoKayserSose je napisao/la:Spominje se moguća trampa Immobile-Gomez. S nama se od napadača uglavnom povezuju neke grdosije pa me baš zanima kako TT vidi naš napad i dal krećemo sa 1 ili 2 špice.
Ne trebaju meni zvucna imena...samo mi se ne svidjaju Mitrovic i Dost.Ne vidim po cemu su bolji od Immobile-a.Pale_Companion je napisao/la:Pa vi ste i najbolje prolazili dok niste počeli dovoditi zvučna pojačanja.
Gundin stari/menager je vec izjavio da je produzenje ugovora opet opcija...vidjet cemo je l' to direktno povezano sa ovim nedovodjenjem Geisa.
- Desperado09
- Kontakt:
To je usko povezano i samo je pitanje dana kad će se objavit' da je Gundo produžio ugovor.adnan24 je napisao/la:Gundin stari/menager je vec izjavio da je produzenje ugovora opet opcija...vidjet cemo je l' to direktno povezano sa ovim nedovodjenjem Geisa.
Jojić bi mogao postati Jarac. Sigurno dobar potez za njegovu karijeru, jer realno pored Nurija, Gunde, Castra, Bendera, Weigla teško da će dobit' koju minuticu.
Navodno na meti mladi Pione Sisto koji briljira za Dansku na U21 prvenstvu. http://www.fussballtransfers.com/bundes ... bler_55161
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.