FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
dovesti Artema Timofeeva iz Spartak Moskve, Popara je dobar sa njim, i ja sam cak par puta nesto komentarisao sa njim 

Pyro is not a crime !
??uNbx je napisao/la:Jedan je Szymon Andrzejewski, ako ste upratili na FB

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joker90 je napisao/la:??uNbx je napisao/la:Jedan je Szymon Andrzejewski, ako ste upratili na FB

Njegovi komentari na ovaj post

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
http://www.****/utakmica/pQ7BgSPu/#detalji
Njihova igra je uglavnom kroz sredinu. Po bokovima su tanki. Trebaju nam jaki stoperi i dobar defanzivni vezni. Mi ovo mozemo, samo izgurat prvih 20 minuta na Hasetu i onda bez emocija, pa sta bude... Mozemo sa pozitivnim rezultatom u Poznan. Sretno momci!!
Njihova igra je uglavnom kroz sredinu. Po bokovima su tanki. Trebaju nam jaki stoperi i dobar defanzivni vezni. Mi ovo mozemo, samo izgurat prvih 20 minuta na Hasetu i onda bez emocija, pa sta bude... Mozemo sa pozitivnim rezultatom u Poznan. Sretno momci!!
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
Treba pokusati nekako dovesti Suljica iz Ujpesta
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Si lud? Treba ti pola miliona da ga dovedes..lion1111 je napisao/la:Treba pokusati nekako dovesti Suljica iz Ujpesta
Sabrine mi moje!
Pa da ga opet prozivaju. Neka ga gore neka gradi karijeru, a mi ćemo se nekako snaći.lion1111 je napisao/la:Treba pokusati nekako dovesti Suljica iz Ujpesta
SRETAN BROJ - 1725
- Nerminovic
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nerminovic je napisao/la:Idemo u Poznan znaci

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Hehehehehehe

Opsani ovi pravo, halalimo se

Opsani ovi pravo, halalimo se
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne znam za vas al meni se ne svidja stav koji ima Ibrakovic prema ovom Lechu. Ona jucerasnja izjava je stvarno malo previše, kao da se već predao i već osigurao izgovor za ispadanje.
Pa de sportski direktore pojačajte nas, dovedite najbolje igrače iz države kad već ne možete dovoditi 'strance', i nema potrebe da se očajava.
Nadam se da je to samo neki pokušaj obmane protivnika, al ajde iskreno, koliko vas zna šta su rekli ovi iz Lecha o nama?
Pa de sportski direktore pojačajte nas, dovedite najbolje igrače iz države kad već ne možete dovoditi 'strance', i nema potrebe da se očajava.
Nadam se da je to samo neki pokušaj obmane protivnika, al ajde iskreno, koliko vas zna šta su rekli ovi iz Lecha o nama?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Slazem se da se Ibrakovic vec po izjavama predao. Ne znm sto mu to treba,kako misli napuniti stadion,dodatno zaraditi ako je on ocigledni pesimista!? dobro s razlogom je pesimista jer smo ovaj prelazni rok zasad uradili prilicno lose,kao u neka vremena kad nismo imali ni za kifle! Na srecu jos uvijek nema odlazaka,pa su i navijaci prilicno mirni,ali realno igraci koji su nam na rapsolaganju ne mogu garantovati uspjeh ne samo u Evropi, nego ni u domacem prvenstvu! zasto? zato sto su igrali veoma traljavo u proljentom dijelu sezone,vile su nas pronosale u svakoj drugoj utakmici... osim utakmice u Vitezu mi niti jednu utakmicu u proljentom dijelu sezone nismo odigrali kako treba! i kako onda mozes ocekivati s tim igracima nesto vise u Evropi ili u narednoj sezoni u kojoj se Zrinjski super pojacao,a svi znamo da su na Kosevu zasluzili barem bod.. ne znam,opet potcjenjujemo konkurente u domacoj ligi i bojim se da nas to ne lupi po glavi,a od Evrope smo se ocigledno vec oprostili..
Pa šta napunit ćemo stadion u trećem prektolu 

Stepanov>Gutic Cimirot>Sunjevaric Alispahic>Jevtic Duljevic>Karic Benko>Krpic
eracinzeljez mebej et aj
eracinzeljez mebej et aj
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Steta bi bila da se ovakva prilika prokocka iako je Lech favorit mi imamo svoje male sanse ali valjda ljudi nece u nasu ligu sta li..
Ronaldinho je sada free agent. 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Haj se vi fokusirajte na amatere i da opet ne bude ispadanje u 2. pretkolu,smanjuje se koeficijent iz godine u godinuadal je napisao/la:ubice vas u Poznan

-
- Kontakt:
Ova dolazi na jug , ima da ih karamo

gledaj oca i sina iza ahahah
Sve je to suplja, ne bil nas Poljaci jos vise podcijenili, i jos se vise opustili.FrancescoTotti je napisao/la:Ne znam za vas al meni se ne svidja stav koji ima Ibrakovic prema ovom Lechu. Ona jucerasnja izjava je stvarno malo previše, kao da se već predao i već osigurao izgovor za ispadanje.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Amazon [Bot], bhfanatic14, Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Noke995, rimljanin90, stokastoka23, Varijantas8, ŠTA_JE i 84 gosta.