PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Naravno da se spremate, kao i svi potencijalni drugoligaši, liga se skraćuje, nadam se da ponovo nećete zavisiti od nekog Leotara u zadnjem kolu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne sikiraj se ti za anzi i palermo...de vi vidite prvo kako ce te sa hadzurdama ove konobare sa malte uzet....dole sigurno necete dobit a u sarajevu ko najtrofejniji bh klub ne mozete igrat na svom stadionu pa cisto sumnjam da ste na neutralnom terenu nesto bolji od njih...ja da sam na mjestu pitara bih vam zabranio da igrate na Kosevu....nego se potrpajte svi u onu lokomotivu sa stadiona pa pravac Trebinje...Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćete proći Anži i Palermo, trebaju nam dobri nastupi naših klubova u UEFA takmičenjima
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Joj ja sam mislio da samo mi mozemo ovoliko srat al ovih Poljaka sto ih dijele po forumu, sta ti je Slavenski gen

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Honours
Domestic
First League of the Federation of Bosnia and Herzegovina:
Winners (1): 2013-14
Domestic
First League of the Federation of Bosnia and Herzegovina:
Winners (1): 2013-14
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Virtu4l je napisao/la:Naravno da se spremate, kao i svi potencijalni drugoligaši, liga se skraćuje, nadam se da ponovo nećete zavisiti od nekog Leotara u zadnjem kolu.
Mah nadamo se da necemo, nego de probajte kada budete igrali da bude manje od 5 golova u vasoj mrezi na gostovanju, valja ispravljati vase brljotine iduce godine

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
boli li te to trebinje jos uvijekstaragarda je napisao/la:Ne sikiraj se ti za anzi i palermo...de vi vidite prvo kako ce te sa hadzurdama ove konobare sa malte uzet....dole sigurno necete dobit a u sarajevu ko najtrofejniji bh klub ne mozete igrat na svom stadionu pa cisto sumnjam da ste na neutralnom terenu nesto bolji od njih...ja da sam na mjestu pitara bih vam zabranio da igrate na Kosevu....nego se potrpajte svi u onu lokomotivu sa stadiona pa pravac Trebinje...Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćete proći Anži i Palermo, trebaju nam dobri nastupi naših klubova u UEFA takmičenjima

Željezničar živimo !
nemojte se istrositi protiv ribara..poremetice vam borbu za opstanak..6 ispada.....nema vise bodova guzovace,noge ce vam ljudi polomiti.. 

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Najuspješnijih bh klub u Evropi, koeficijent 6.000TaRgEt_ je napisao/la:valja ispravljati vase brljotine iduce godine

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Svaki put kad proba sjesti zaboli ga. Došo staragarda kući i dere se tata tata imo sam prvo seksualno iskustvo, stari sav sretan kaže hajde sine sjedi da mi ispričaš, kad staragarda ne mogu da sjedimkatakomba je napisao/la:boli li te to trebinje jos uvijekstaragarda je napisao/la:Ne sikiraj se ti za anzi i palermo...de vi vidite prvo kako ce te sa hadzurdama ove konobare sa malte uzet....dole sigurno necete dobit a u sarajevu ko najtrofejniji bh klub ne mozete igrat na svom stadionu pa cisto sumnjam da ste na neutralnom terenu nesto bolji od njih...ja da sam na mjestu pitara bih vam zabranio da igrate na Kosevu....nego se potrpajte svi u onu lokomotivu sa stadiona pa pravac Trebinje...Virtu4l je napisao/la:Nadam se da ćete proći Anži i Palermo, trebaju nam dobri nastupi naših klubova u UEFA takmičenjima

DRUG NEBI TI PUNCA
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To je obrisano sada,Sarajevo je najuspjesniji BH klub u Europi opet
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hahaaha koji mu je avatar nesmijes vise zeljin da drzis kad izbaci sarajevo te fasiste nadam se da cemo izvuci maribor da i njih malo furasVirtu4l je napisao/la:Najuspješnijih bh klub u Evropi, koeficijent 6.000TaRgEt_ je napisao/la:valja ispravljati vase brljotine iduce godine

Samo Sarajevo
Nece furat maribor, to isto da silovana zena nosi sliku silovatelja...kanarinac je napisao/la:hahaaha koji mu je avatar nesmijes vise zeljin da drzis kad izbaci sarajevo te fasiste nadam se da cemo izvuci maribor da i njih malo furasVirtu4l je napisao/la:Najuspješnijih bh klub u Evropi, koeficijent 6.000TaRgEt_ je napisao/la:valja ispravljati vase brljotine iduce godine
Nullius in verba
UEFA ne laže.
FK Željezničar 6.000
FK Sarajevo 5.500
NK Široki Brijeg 4.250
NK Zrinjski 4.000
FK Borac 3.250
FK Željezničar 6.000
FK Sarajevo 5.500
NK Široki Brijeg 4.250
NK Zrinjski 4.000
FK Borac 3.250
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A Sloboda?Virtu4l je napisao/la:UEFA ne laže.
FK Željezničar 6.000
FK Sarajevo 5.500
NK Široki Brijeg 4.250
NK Zrinjski 4.000
FK Borac 3.250

DRUG NEBI TI PUNCA
Euro Sloboda mislišbagrcavi je napisao/la:A Sloboda?Virtu4l je napisao/la:UEFA ne laže.
FK Željezničar 6.000
FK Sarajevo 5.500
NK Široki Brijeg 4.250
NK Zrinjski 4.000
FK Borac 3.250

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
bagrcavi je napisao/la:A Sloboda?Virtu4l je napisao/la:UEFA ne laže.
FK Željezničar 6.000
FK Sarajevo 5.500
NK Široki Brijeg 4.250
NK Zrinjski 4.000
FK Borac 3.250
Nema nas nit ce nas bit, jbg mi sebi ne mozemo prisutit livaju i hodzurdu, a ni travnik ni leotar

Nullius in verba
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
10/11 godina se brise sada nego nisu update izvrsili oni,znas da se svake godine to radi valjda a upisat ce se novi kako koji klub bude zavrsio svoj nastup s tim da ce Sarajevo minimalno osvojiti 1.350 be obzira na sve.

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jun 2015, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Mislim da se ne računaju koeficijenti iz 1978 kad im je moćni Las Palmas utrpao cenera s lukombagrcavi je napisao/la:A Sloboda?

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ljudi ne navijam za slobodu ali samo se vi ponosite svojom prosloscu svi napreduju u nasoj ligi,samo vi opadate dvije godine bez trofeja a i ova godina iskreno nije vam opet cilj titula,a sloboda napreduje,e pa vi sad pogledajte sta vrijedi lionu 7 onih titula kad nemogu psg prismrditi a izgleda i vi cete tako nes da dozivite
Samo Sarajevo
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, ErosViverosViv i 24 gosta.