2015-16 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2015-16 NBA Off-Season
Prvo ne vidim korist za Magic uopste da se upustaju u ovo. Zasto bi uopste trejdali Vucevica i opet krenuli u neki rebuilding? Mogu jednostavno sami poslati Vucevica i 5. pick za Cousinsa.
Drugo, Lakersi se nemaju sta ni javljati osim ako ne salju i pick i Randlea i Clarksona. A mislim da je i njima to malo previse.
Drugo, Lakersi se nemaju sta ni javljati osim ako ne salju i pick i Randlea i Clarksona. A mislim da je i njima to malo previse.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- invincible1921
- Kontakt:
Ma nemaju Lakersi sta ponudit Kingsima za Cousinsa realno....sve i da im daju pik dje ce dat Cousinsa samo za pik. Uostalom dok je god Kobi u LA ja mislim da od Jezerasa nema nista
=\_1921_/=
Prema Woju Karl zeli da se rijesi Cousinsa, a prema Kyleru SAC misli da moze dobiti Lawsona za pik ako Mudiay padne do njih. Kako bi fino bilo uzeti njega i Hezonju za rebuilding 
- IlCapitano
- Kontakt:
Ako je istina ovo sto kaze Woj da Karl hoce veterane, a ne pickove, Ainge se moze ubaciti u taj deal sa vama.JHam je napisao/la:Prema Woju Karl zeli da se rijesi Cousinsa, a prema Kyleru SAC misli da moze dobiti Lawsona za pik ako Mudiay padne do njih. Kako bi fino bilo uzeti njega i Hezonju za rebuilding
Smart, Bradley i Sullinger u Denver, Lawson i Faried u Sacramento i Boogie u Boston. Ainge takodjer ima gomilu pickova koje baci na stol, a vi i Kingsi se dogovarajte koji ce kome.
I da, ja da sam na mjestu Kingsa - momentalni otkaz Karlu.
The last 2 players that played under George Karl tweeted this, and then got traded from the team.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- IlCapitano
- Kontakt:
Iggy je igrao za Jacksona u vrijeme tog tweeta.
Ali da, ako se bira između trenera koji radi iza leđa, tj. zmije, i All NBA centra....
Ali da, ako se bira između trenera koji radi iza leđa, tj. zmije, i All NBA centra....
Jos malo jos malo, i eto Boogiea u Boogieland
Dobili ili ne dobili pick, ovo bi bio strasan trade, a u proslosti su se desavale i nevjerovatnije stvari 
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- Donnie Darko
- Kontakt:
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA Jun 23
The Lakers have acquired DeMarcus Cousins in a trade that sends Jordan Hill and Ed Davis to Sacramento, league **** tell Yahoo.
The Lakers have acquired DeMarcus Cousins in a trade that sends Jordan Hill and Ed Davis to Sacramento, league **** tell Yahoo.
Ne vjerujem ocmDonnie Darko je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA Jun 23
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Ma fura ovaj,LAL su opt out Jordanov ugovor od 9 miliona..Mada od Sacramenta me nista nebi cudilo,jos kad su LAL u igri,nece na dobro izaciTorres_9 je napisao/la:Ne vjerujem ocmDonnie Darko je napisao/la:Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA Jun 23
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mada mi je glupo to sto Karl navodno hoce neke veterane a trejda najboljeg igraca koji je vec solidan broj godina u ligi..Vise su tu Stauskas,McLemore i pik u igri i to sa Denverom mislim..Ja nebi dao Bena jer se bas popravio u drugoj sezoni i Sacramento je bio dobra ekipa dok nisu otjerali Malonea,vrtili se tu sa Pelicansima oko tog osmog mjesta..
Slatina Bog i batina
Fukare Slatina i Modra blatina
Ja mislim da bi za Sacramento najbolje bilo ako bi se dogovorili s Clevelandom, Love+Mozgov za Cousinsa+filler. U tome bi profitirala oba tima, naravno pod uslovom da Love ne raskida ugovor.
Luciano Moggi: "E l'Inter non vinceva perché erano pippe e incapaci. Mica li ho comprati io Vampeta, Taribo West e Hakan Sukur".
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: 2015-16 NBA Off-Season
I iduće godine love onda im odeCelikovac je napisao/la:Ja mislim da bi za Sacramento najbolje bilo ako bi se dogovorili s Clevelandom, Love+Mozgov za Cousinsa+filler. U tome bi profitirala oba tima, naravno pod uslovom da Love ne raskida ugovor.
Ja ne vidim scenarijo gdje sacramento je dobar a da trejda rodju, znaci koga god da dobiju debili su ako odrade trejd
Prije ce Sacramento zadrzati Lovea nego Cleveland u kojem je uvijek sve nesigurno. Plus to je sansa I Loveu da zaradi novi max, i Sacramentu da procijeni koliko ovaj moze u buducnosti biti i kvalitetan i zdrav.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Karl pokušava napraviti kopiju ekipe koja je prije dvije godine ispala u prvoj rundi.
I u tom procesu spreman se odreći Cousinsa.
?
?
- Donnie Darko
- Kontakt:
Šanse da Love produži sa Sacramentom su 0%.Celikovac je napisao/la:Prije ce Sacramento zadrzati Lovea nego Cleveland u kojem je uvijek sve nesigurno. Plus to je sansa I Loveu da zaradi novi max, i Sacramentu da procijeni koliko ovaj moze u buducnosti biti i kvalitetan i zdrav.
Žao mi je.
Ma 3 team trade, u Denver 2. pik i filleri, u SAC Lawson,Faried, Chandler i jos neko iz Lakersa, a u Lakerse Cousins i jos neki filler mozda. Karl sretan, Lakersi sretni, Denver sretan, izabere Russela i Hezonju 
zamisli imas lika koji je skoro pa superstar i voli Sacramento i fan base koliko god to sve retardirano i nevjerovatno zvucalo i ti zelis da ga trejdujesDonnie Darko je napisao/la:Karl pokušava napraviti kopiju ekipe koja je prije dvije godine ispala u prvoj rundi.
?
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ne treba ti to "skoro pa", covjek je najbolji centar lige i samim tim legitiman superstar.
- Slatinash_7
- Kontakt:
Pa kad ne vidis PO vec koliko godina i imas provjerenu formulu da dodjes do istog,spreman si se odreci i boljeg igraca od Boogija,to je sasvim jednostavno..Fazon je hoce li oni uspjeti izvuci max iz tog trejda i skupiti nekih 8-9 dobrih igraca ili ce put Sacramenta otici neki levati..Donnie Darko je napisao/la:Karl pokušava napraviti kopiju ekipe koja je prije dvije godine ispala u prvoj rundi.
?
Slatina Bog i batina
A zasto zivota ti? Imas vlasnike koji nece skrtariti da naprave contendera, iskusnog trenera, prva si ofanzivna opcija ekipe... Zasto onda ne bi produzio u Sac, a kao bi u Clevelandu ili negdje drugo?Donnie Darko je napisao/la:Šanse da Love produži sa Sacramentom su 0%.Celikovac je napisao/la:Prije ce Sacramento zadrzati Lovea nego Cleveland u kojem je uvijek sve nesigurno. Plus to je sansa I Loveu da zaradi novi max, i Sacramentu da procijeni koliko ovaj moze u buducnosti biti i kvalitetan i zdrav.
Žao mi je.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.