NK Zvijezda Gradačac
-
reddragon001
- Kontakt:
Re: NK Zvijezda Gradačac
Ti si combe naj pametniji trebaš biti predsjednik, direktor sta je šuplja da sutra dolazi opet 2 igraca. Molim te nemoj više ni čitati moje postove zaobidji ih u širokom luku. Molim te. Znam i tko si mada je to više ne bitno okani se zvijezde ako ti ona ne pase.
-
reddragon001
- Kontakt:
Posto combe voliš najviše zvijezdu kupi barem godišnju
kada smo već kod godišnjih-da li znaš hoćel se mijenjati cijene i ovih godišnjih kao i dnevnih?reddragon001 je napisao/la:Posto combe voliš najviše zvijezdu kupi barem godišnju
@Zmaj
Ma Piric nije los igrac ali sebican je do bola i sto ce ti takav igrac. On je kod nas zabio neke bitne golove ali fora je u tome sto u drugom djelu sezone i krajem prvog djela sezone lik je igrao preko k....
Drugi dio sezone mozda je odigrao par utakmica i to zaradio neke bezvezne crvene kartone i slicno. Ne znam, volim sto vise nije nas clan.
Hvala mu sto je igrao za nas ali drugi dio sezone totalno razocaravajuci.
Ako kod vasa bude igrao kao kod nas u prvom djelu sezone moci ce posluziti kao pojacanje,ako se bude "kurcio" otjerajte ga.
Ramovic je odmah iza napadaca, ofanzivni vezni i tu je najbolji. Ima lud dribling, k'o Messi kad se zaleti. Lik zna preci po pet , sest igraca itd. Nije sebican. Igrao je u Velezu u PL.
Jedino gdje mu je mahana sto mu treba malo bolja koncentracija prilikom suta, desi mu se cesto da sve predribla i izadje pred gol i onda fula gol. Ali po meni on je strasan igrac. Mislim da ima oko 23,24 eventualno 25 godina
Ma Piric nije los igrac ali sebican je do bola i sto ce ti takav igrac. On je kod nas zabio neke bitne golove ali fora je u tome sto u drugom djelu sezone i krajem prvog djela sezone lik je igrao preko k....
Drugi dio sezone mozda je odigrao par utakmica i to zaradio neke bezvezne crvene kartone i slicno. Ne znam, volim sto vise nije nas clan.
Ako kod vasa bude igrao kao kod nas u prvom djelu sezone moci ce posluziti kao pojacanje,ako se bude "kurcio" otjerajte ga.
Ramovic je odmah iza napadaca, ofanzivni vezni i tu je najbolji. Ima lud dribling, k'o Messi kad se zaleti. Lik zna preci po pet , sest igraca itd. Nije sebican. Igrao je u Velezu u PL.
Jedino gdje mu je mahana sto mu treba malo bolja koncentracija prilikom suta, desi mu se cesto da sve predribla i izadje pred gol i onda fula gol. Ali po meni on je strasan igrac. Mislim da ima oko 23,24 eventualno 25 godina
-
reddragon001
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac
Ima nekih prijedloga oko izmjena. Mislim da će biti sljedeće navijači sezonska / studenti - ucenici/ penzioneri 25KM.zmaj348 je napisao/la:kada smo već kod godišnjih-da li znaš hoćel se mijenjati cijene i ovih godišnjih kao i dnevnih?reddragon001 je napisao/la:Posto combe voliš najviše zvijezdu kupi barem godišnju
Stanrd sezonska 50km
Vip sezonska 150km (loza)
To je prijedlog za upravni odbor a vjerovatno će odobriti. Ulaz ostaje 5km i 15km loža dnevna a bit će zvanično na stranici zvijezde uskoro.
Ja tebe stvarno nekad ne mogu shvatiti, nemam ništa protiv tvojih postova ni protiv tebe lično. Ali tebi kada god neko da neki argument ili ti pokaže da neke stvari zna bolje od tebe ti se isključuješ, ne daš voditi polemiku, razmjeniti mišljenje itd.reddragon001 je napisao/la:Ti si combe naj pametniji trebaš biti predsjednik, direktor sta je šuplja da sutra dolazi opet 2 igraca. Molim te nemoj više ni čitati moje postove zaobidji ih u širokom luku. Molim te. Znam i tko si mada je to više ne bitno okani se zvijezde ako ti ona ne pase.
Moraš nekad skontat da ima ljudi koji neke stvari znaju bolje od tebe da moraš uvažiti i nečije drugo mišljenje da budeš svjestan da nisi uvijek najpametniji.
Ja ti lijepo navedem da prelazni rok već traje a ne onako kako si ti napisao, tražiš mi da ti dam mišljenje o prethodnim anonimusima ja ti navedem i ti onda kažeš zaobilazi moje postove.
To da znaš ko sam i to je šuplja jer nemam ama baš nikakve veze sa ljudima iz prethodne uprave niti me za njima boli kur.c kao što ti misliš.
A to da meni Zvijezda nepaše je čista laž niti sam to gdje rekao meni su šugavi neki ljudi koji su trenutno u Zvijezdinoj upravi. Ja znam da to nemogu promijeniti ali imam pravo iznijeti svoje mišljenje.
A što se tiče godišnje karte to mi ne treba jer ja u sezoni odgledam 15 utakmica kući po 5 KM + kup, što znači nekih 80 do 85 KM godišnje zavisno od kupa što je više od iznosa godišnje karte i to uredno platim a ne kao neki da ulazim sa navijačima besplatno a onda se od njih odvojim.
Piska još jednom shvati čovječe stvarno nemam ništa protiv tebe lično ali me sa nekim svojim postovima toliko iziritiraš da ih na kraju moram komentarisati.
hvala za info drug..gorazdak je napisao/la:@Zmaj
ne znam kakve su tu izmjenereddragon001 je napisao/la:Ima nekih prijedloga oko izmjena. Mislim da će biti sljedeće navijači sezonska / studenti - ucenici/ penzioneri 25KM.zmaj348 je napisao/la:kada smo već kod godišnjih-da li znaš hoćel se mijenjati cijene i ovih godišnjih kao i dnevnih?reddragon001 je napisao/la:Posto combe voliš najviše zvijezdu kupi barem godišnju
Stanrd sezonska 50km
Vip sezonska 150km (loza)
To je prijedlog za upravni odbor a vjerovatno će odobriti. Ulaz ostaje 5km i 15km loža dnevna a bit će zvanično na stranici zvijezde uskoro.
-
reddragon001
- Kontakt:
Nesto po tom pitanju bih trebalo uradili slažem se. Ali combe ja se ne krojem kao ti ja kad sam pljuvati ivicu, nurdu sve njih dole i ove ću ako budu radili protiv kluba uvjek sam se predstavio i u lice rekao a ne ovako kao ti. Niko ti ne valja shvati jednom da mi ljudi koji žele uložiti u klub nemamo osim one nekolicine koja već daje svoje pare
Čuj 5KM karta. Pa kad je Borussija dolazila na Koševo bila ta cijena karte. Nema Vam to smisla realno i 3KM je puno za ligu gdje igrate sad.

Evo ne znam..
-
reddragon001
- Kontakt:
Kako mislite da vratimo silne dugove.
Pa ovi Piska ako nerade protiv ne rade ni za klub oni su nesposobni jeli tebi jasno. Ovi ljudi i slični njima su bili kada smo trebali ispasti u kantonalnu, kada nam je Bratstvo dalo zadnje kolo. Sada su ponovo došli prošlu sezonu i šta bi mi nakon 7 godina ispadosmo iz lige. Pa ti ljudi nisu mogli raditi svoje vlastite poslove išlo je naopako a kamoli da se brinu za klub. Sadan poslije rata ima privatan biznis sa još par ljudi i raspade se a ljudi nastaviše dalje raditi sami znači nije do njih već do njega. Said Kikić bio direktor poslovnice Intese u Gradačcu pa ga ljudi istjeraše i da dalje nenabrajam.reddragon001 je napisao/la:Nesto po tom pitanju bih trebalo uradili slažem se. Ali combe ja se ne krojem kao ti ja kad sam pljuvati ivicu, nurdu sve njih dole i ove ću ako budu radili protiv kluba uvjek sam se predstavio i u lice rekao a ne ovako kao ti. Niko ti ne valja shvati jednom da mi ljudi koji žele uložiti u klub nemamo osim one nekolicine koja već daje svoje pare
A to za Nurdu i Ivicu nemoj komentarisat, ja sam čitao bezbroj tvojih postova gdje te ljude napadaš a nakon toga te vidim da sa njima po gradu pričaš, sa istim tim Ivicom stojiš pored Europrofia i razgovaraš a ovamo drvlje i kamenje na njega. To sam sve ove prethodne godine gledao svojim očima samo nisam bio aktivan na forumu i nisam htio to iznositi.
Volim Zvijezdu od malih nogu i baš me iz tog razloga i pogađaju neke stvari. I ovo mi sada ponovo sa istim ljudima u upravi počinje izgledati smješno, daj Bože da se varam. Izađu javno i počnu pričati o pojačanjima(svaki tekst na portalima, te dovodimo iskusne i provjerene, te napadamo premier ligu, kad ono dolaze dva igrača za koje nikad čuo). Pa po ovom ispade da su i Sava i Brka došli samo zato što su tu nekada igrali pa ih nešto vuče ovamo.
Ja bih najviše volio da me sutra i u narednim danima demantuju i da ovdje osvane 4-5 baš provjerenih igrača(tipa Savić i Brković), ali ako tako ne bude bojim se da bi ova njihova priča sa početka mogla ostati samo san. Jer i ova dva igrača koja navodite da bi sutra trebala doć ako budu kvaliteta ovog Mornara i Pirića onda ga jeb.ji druže sudija.
Ja bih najviše volio da me sutra i u narednim danima demantuju i da ovdje osvane 4-5 baš provjerenih igrača(tipa Savić i Brković), ali ako tako ne bude bojim se da bi ova njihova priča sa početka mogla ostati samo san. Jer i ova dva igrača koja navodite da bi sutra trebala doć ako budu kvaliteta ovog Mornara i Pirića onda ga jeb.ji druže sudija.
-
reddragon001
- Kontakt:
Ti si napametniji... svaka čast.
Druže može li odgovor pošto si rekao da su ovi iz Prve lige federacije. Jeli na ovog Mornara što je došao misliš da je najbolji stoper lige, da je Pirić extra vezni i po tvome bi još trebao doći extra napadač (ako je i on u rango uve dvojice onda nek ne bude extra).renato je napisao/la:zvijezda je po mojim saznanjima najbolje ocijenila koga treba da dovede planski
i ova 3 igraca koja stizu u srijedu su bili i najbolji stoper lige ,najbolji napadac i
extra vezni igrac tako da ona je glavni kandidat za osvajanje 1 mjesta,,mada nece
imati konkurencije neke velike morace dovesti jos par solidnih igraca
Još jednom jesu li to ti na koje si ti mislio ili po tvojim saznanjima trebaju doći neki drugi. Obraduj nas molim te da to nisu ti.
-
GracanicaAA
- Moderator
- Kontakt:
Evo kod nas npr. 5km bila karta i max 200-400 ljudi dođe....Eh sad sa 3km kod nas ljudi max dođe 600-700 u vrh glave ako je dobra tekma ili neki derbi...reddragon001 je napisao/la: Ulaz ostaje 5km
Pa sad kod vas zavisi sve koliko je raje spremno platiti 5km da gleda Prvu ligu od PL za 5km...Mada sam siguran da ce kod vas vise raje biti sa 5km nego kod nas pozdrav komsije
Publiku je veoma tesko vratiti pogotovu jos sada kada se ispalo iz lige ja mislim da bih bilo dobro smanjit ulaznicu na 3km kriza je narod nema para , a ovi iz kluba ako misle da ce na ulaznicama vratit dugovanja tesko onda nama...
-
batigol777
- Kontakt:
Ja bi povecao ulaz na 20 samo neki da ne dolaze nekolicina koja dodje i provocira pa plati pa se klati
Ev piric potpisao haj neka mashala.
I mante svadje vise ko hoce u upravu neka izvoli a mante sranja po forumu i bezze price.
Ev piric potpisao haj neka mashala.
I mante svadje vise ko hoce u upravu neka izvoli a mante sranja po forumu i bezze price.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.
-
reddragon001
- Kontakt:
Spominje se veliko pojačanje napadač koji igra u Češkoj navodno jusufbegovic ga dovodi. Je žele o imenu jer nije završeno. Iako sam ja skonto o kome je riječ
-
desetkamarakane
- Kontakt:
Pribram ceska
Ali treba nam jos nesto mi to malo a prozivka sutra.....plazonic siroki brijeg slobodan igrac
Ali treba nam jos nesto mi to malo a prozivka sutra.....plazonic siroki brijeg slobodan igrac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.