FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kod nas mnogi jedva čekaju da napadnu Ibraka,izmisli se razlog za napad.Ne sviđa mi se to 
- muhamedhulk
- Kontakt:
"Prvak Bosne i Hercegovine FK Sarajevo svoju ovosezonsku avanturu u Evropi počet će utakmicama drugog pretkola Lige šampiona.
Bordo tim će prvi meč igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase, a kako sada stvari stoje utakmica će se igrati 14. jula i to od 20 ili 20:30 sati, pišu poljski mediji.
UEFA je klubovima dala rok od 24 sata da potvrde zvaničan termin meča budući da na popularnom Koševu još nastupaju dva bh. predstavnika Željezničar i Olimpic.
Navijačima poljskog šampiona će pripasti oko 2.000 ulaznica pošto je kapacitet našeg najvećeg stadiona oko 37.000. Teško je vjerovati da će Poljaci u bh. prijestolnicu doći u tolikom broju."
Necemo moci ni iftariti kako treba
Bordo tim će prvi meč igrati na stadionu Asim Ferhatović Hase, a kako sada stvari stoje utakmica će se igrati 14. jula i to od 20 ili 20:30 sati, pišu poljski mediji.
UEFA je klubovima dala rok od 24 sata da potvrde zvaničan termin meča budući da na popularnom Koševu još nastupaju dva bh. predstavnika Željezničar i Olimpic.
Navijačima poljskog šampiona će pripasti oko 2.000 ulaznica pošto je kapacitet našeg najvećeg stadiona oko 37.000. Teško je vjerovati da će Poljaci u bh. prijestolnicu doći u tolikom broju."
Necemo moci ni iftariti kako treba
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
RN87 je napisao/la:Akademija je daleko od nekog potrebnog nivoa, rezultati se mogu očekivati kroz 3-4 godine kada bude gotov kamp i kad se promjeni struktura trenera diletanata u istoj.
Posebno ovo posljednje!
Polako ljudi, titula se ne osvaja i ne gubi prije početka priprema na forumima nego u sezoni i na terenu! Većina ovih igrača nam je donijela kup, donijela ligu, dovela Borussiju na Koševo, uz to još i zreliji, iskusniji i sa više zajedništva i timskog duha. Treba se riješiti status Delača i dovesti dobrog štopera i to je to, ništa nama više ne treba. Što se ovih Poljaka - prolazimo! 
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
ljudi mi smo od ovog prelaznog roka svi ocekivali kao provjerene igrace,e sada kada nismo uspjeli dovesti prvi nam je na tapeti ibrak e sad nepitamo se koliko mu je novca dato,i sada postoje dvije opcije ili su mu uskratili finansijske moci ili je nesposoban,e sad postoje razlozi da sumnjamo u njega razlog sumnje su:baric,mitreski,kostic,kaudio,puric,kalasi,jer te igrace klub placa sve od jednog sa vrhunskim platama za nase uslove a nijedan ruku na srce se nisu pokazali kao pojacanje.
Samo Sarajevo
@amy
Nije valjda da ovakve izjave uzimas za ozbiljno, to je receno u nekoj euforiji a i on sam zna da to nije tako.
Evo primjera:
Prosle sedmice meni u firmu dosla inspekcija UIO i slucajnim uzorkom prekontrolisali nekoliko artikala i sve bilo OK i onaj inspektor samo govori: ''Svaka vam cast", i u tom trenutku i u toj nekoj "radosti" sam i ja pomislio da smo fakat uredni, ali kad malo bolje skontam i nismo bas.
Tako je i on nakon derbija rekao da smo trebali pobjediti 7-1, jes ako gledamo nase sanse, a ako se sjetimo njihovih do naseg pobjednickog gola
, moglo je biti drugacije.
@bordograd
To je to sve osim zadnje recenice.
Nije valjda da ovakve izjave uzimas za ozbiljno, to je receno u nekoj euforiji a i on sam zna da to nije tako.
Evo primjera:
Prosle sedmice meni u firmu dosla inspekcija UIO i slucajnim uzorkom prekontrolisali nekoliko artikala i sve bilo OK i onaj inspektor samo govori: ''Svaka vam cast", i u tom trenutku i u toj nekoj "radosti" sam i ja pomislio da smo fakat uredni, ali kad malo bolje skontam i nismo bas.
Tako je i on nakon derbija rekao da smo trebali pobjediti 7-1, jes ako gledamo nase sanse, a ako se sjetimo njihovih do naseg pobjednickog gola
@bordograd
Ma kakv mirel sa tim debilom me uporedjujeskanarinac je napisao/la:da nije mirel opetepidemija je napisao/la:Ove Ibrakoviceve izjave su bile samo takva loziona....navodno dolazi taj nigerijac na poziciji zadnjeg veznog...kazem navodno jer se kod nas nista ne zna
Ovdje piše kako smo jaci od Partizana, a ne od Dinama. Drugo piše kako smo trenutno jedan od najjacih timova na Balkanu, a ne najjaci. To nije isto, baš kao što su Partizan i Dinamo dva razlicita tima. Ne možeš me ubijediti u nešto što ne piše, tako samo stvaraš pogrešnu sliku konkretno o Ibrakovicu.amypitar je napisao/la:Dobro necu vise,bez veze mi je ovo ubjeđivanje.miden je napisao/la:Ja i dalje ne vidim gdje piše da smo jaci od Dinama i najjaci na Balkanu ?amypitar je napisao/la:@ miden
Direktor Sarajeva Proziva: Ko je taj Partizan
Sportski direktor FK Sarajevo Abdulah Ibraković izjavio je da je najnormalnija stvar što su njegovi fudbaleri nedavno na pripremama u Turskoj pobedili Partizan (1:0)!
U tom meču bilo je dosta varnica na obe strane, čak i verbalnog prepucavanja između trenera Sarajeva Meha Kodre i sada već bivšeg centarfora crno-belih Danka Lazovića.
Ibrakovića su začudili komentari iz Bosne i Hercegovine koji su trijumf Sarajeva nad Partizanom opisali kao veliko iznenađenje.
"Kakva utakmica? Sa Partizanom? To je prošlost i nije to nikakvo iznenađenje. Trenutno smo bolji i kvalitetniji od Partizana. Naš tim je trenutno jedan od najjačih na Balkanu. U Partizanu su zbunjeni, potcenjivali su nas, a onda smo im otvorili oči", rekao je Ibraković za sarajevske medije.
Jedini gol na utakmici između Partizana i Sarajeva u Beleku postigao je iskusni hrvatski napadač Leon Benko.
evo i ovdje
http://www.kurir.rs/sport/fudbal/direkt ... ak-1679272
Nisam ja puno toga propusti, koliko ti od muhe praviš slona.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 23 jun 2015, 14:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Das Ist Walter
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ljudi doći će nam jos samo stoper do europa.. A delac ja
Msm da mora odraditi pripreme u Chelseau tako da ništa za cl.. Tek nakon Lecha odlaze Krste i myb Puzi, a dolaze bar 2 nova igrača dok na zimu vjv odlazi benko
Msm da mora odraditi pripreme u Chelseau tako da ništa za cl.. Tek nakon Lecha odlaze Krste i myb Puzi, a dolaze bar 2 nova igrača dok na zimu vjv odlazi benko
Sabrine mi moje!
Citirat ću se nakon što ih prođemohilmo je napisao/la: @bordograd
U Sarajevu sve ima svoju priču i u Sarajevu ništa nije slučajno.
Nama ce najvece pojacanje biti kad oni odu.kanarinac je napisao/la:ljudi mi smo od ovog prelaznog roka svi ocekivali kao provjerene igrace,e sada kada nismo uspjeli dovesti prvi nam je na tapeti ibrak e sad nepitamo se koliko mu je novca dato,i sada postoje dvije opcije ili su mu uskratili finansijske moci ili je nesposoban,e sad postoje razlozi da sumnjamo u njega razlog sumnje su:baric,mitreski,kostic,kaudio,puric,kalasi,jer te igrace klub placa sve od jednog sa vrhunskim platama za nase uslove a nijedan ruku na srce se nisu pokazali kao pojacanje.
Nemam nikakve insajderske ali znam sta vidim i sta je logicno. Amidza je dao budzet 0 tj. prodaj Puzija pa za tu lovu dovedi ko ti treba i tako redom a Lova od Cimija je prvi povrat kapitala njemu. I tako ce svake godine jedan igrac otici (mozda i u njegove zapadno-evropske klubove) kao povrat a ostalo se moze trositi za tim. Zato nema kapitalaca kojima se raja nada.
Tanu je nas klub prvenstveno biznis. Igraci su dobrim dijelom "potrosna roba" iako ti donose titule i time povecavaju cijenu kluba. Baza nam je akademija, razvoj novih mladih igraca jer mi imamo puno talenata i to je razlog njegovog dolaska uopste. Razvoj i prodaja talenata. Takodje infrastruktura je osnova biznisa pa su ove izgradnje puno bitnije nego dovodjenje "kapitalaca" koji ce mozda donijeti titulu (nije ni to zafarantovano) a mozda se i povrijede. To se smatra rizikom. Zato je Tan odlucio da uzme nazad prvi milion (Cimi) a mi mislimo da je pozurio i nije morao. Mi imamo navijacki pogled a on vlasnicki.
Njemu je vjerovatno logicnije iduce godine potrositi milion eura da dovede na par godina nekoliko trenera iz Ajaxove skole ili neke slicne, nego igrace od 29-30 godina koje nece moci skupo prodati za 2 godine. Tako se stizu Rijeka, Maribor i slicni.
Zna li neko kakav je tacno status onog Bunoze? Na TM-u pise da mu sad istice ugovor a po meni bi on mogao biti dobro rijesenje.
-
nukleusmember
- Kontakt:
po ko zna koji put chu se slozhiti sa amy em,nama treba SD koji je fudbalski autoritet,@kanarinac,kazhesh da se ne pitamo koliko mu je novca dato?pa njegov je posao da izlobira taj novac,tako da se radi o ovoj drugoj opciji[WINKING FACE],o akademiji da ne pricham,imamo kakvih takvih para,dovedi mi drulovicha pasha da ne kazhem paunovicha koji je sada ruku na srce misaona imenica,ako josh odu cimi i delach a ne dovedemo nikoga to je bash katastrofa,umjesto da se pojachavamo mi smo sve slabiji,pa sa ovim timom smo sa raspadnutim skretnicharima koji nemaju za soli vodili mrtvu trku,nemam vishe ni snage ni zdravlja da to furam sljedeche sezone,bekich?pa zar je on bek??ne mogu da svarim cruyffa iz chivchija niti chu ga kako stvari stoje ikada svariti
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Znamo koliko i ti za njega
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E vala puna mi je neka stvar vise ovih prica"najvjerovatnije odlaze",veze vi nemate sta se desava, i fkt nezz vise od kud vam snaga za toliko lupanje..do sada ste citav tim rasprodali,doveli jedno 15 novih igraca,de vise ne lupajte..telad jedna..
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Samo da ne bude mrtvi glava...pa se onda diciti nesto..
Previse price... Stop huliganima.
NOGOMET.
Previse price... Stop huliganima.
NOGOMET.
- muhamedhulk
- Kontakt:
+1kengur je napisao/la:Nama ce najvece pojacanje biti kad oni odu.
Nemam nikakve insajderske ali znam sta vidim i sta je logicno. Amidza je dao budzet 0 tj. prodaj Puzija pa za tu lovu dovedi ko ti treba i tako redom a Lova od Cimija je prvi povrat kapitala njemu. I tako ce svake godine jedan igrac otici (mozda i u njegove zapadno-evropske klubove) kao povrat a ostalo se moze trositi za tim. Zato nema kapitalaca kojima se raja nada.
Tanu je nas klub prvenstveno biznis. Igraci su dobrim dijelom "potrosna roba" iako ti donose titule i time povecavaju cijenu kluba. Baza nam je akademija, razvoj novih mladih igraca jer mi imamo puno talenata i to je razlog njegovog dolaska uopste. Razvoj i prodaja talenata. Takodje infrastruktura je osnova biznisa pa su ove izgradnje puno bitnije nego dovodjenje "kapitalaca" koji ce mozda donijeti titulu (nije ni to zafarantovano) a mozda se i povrijede. To se smatra rizikom. Zato je Tan odlucio da uzme nazad prvi milion (Cimi) a mi mislimo da je pozurio i nije morao. Mi imamo navijacki pogled a on vlasnicki.
Njemu je vjerovatno logicnije iduce godine potrositi milion eura da dovede na par godina nekoliko trenera iz Ajaxove skole ili neke slicne, nego igrace od 29-30 godina koje nece moci skupo prodati za 2 godine. Tako se stizu Rijeka, Maribor i slicni.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo izgleda Lech dovodi jos jednog napadaca,sve sto znam o njemu je da ima 22 godine,750K eura na TM.Sredi nesto Ibraka 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Klubovima s prostora Balkana će narednih 20-tak godina biti plafon igrati grupne faze LP i EL. A daj Bože da se u Bosni dođe do tog plafona. Najgore je to što kad dođu Udinese, Borussia M. i pokažu malo veću želju da postignu gol ovi naši automatski padaju i osjeti se ta ogromna razlika između kvalitete klubova. Evo ovaj Vam Ibraković već daje neka opravdanja, kao šanse male za prolaz. Pa šta je se promjenilo dolaskom Tana i hoće li se promjeniti? Prodat će se talenti s kojima će se isplatiti igrači dovedeni. U biti nije Vam motiv evropa nego što bolji plasman u ligi. 'ajd dobro.
Nego, čitam im tamo na forumu Lech-ovi navijača skup im dolazak u RajvoSa
Nego, čitam im tamo na forumu Lech-ovi navijača skup im dolazak u RajvoSa
Evo ne znam..
- muhamedhulk
- Kontakt:
Na posudbi do 30.6.2015. sa opcijom otkupa ugovora. Inace ima ugovor do 30.6.2016. godine, u Ita.Kenozoik je napisao/la:Zna li neko kakav je tacno status onog Bunoze? Na TM-u pise da mu sad istice ugovor a po meni bi on mogao biti dobro rijesenje.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, DoktorXabaras, Hightower, johntravolta123, Marokanci58 i 59 gostiju.