Misliš na ovogMortemHz je napisao/la:Evo izgleda Lech dovodi jos jednog napadaca,sve sto znam o njemu je da ima 22 godine,750K eura na TM.Sredi nesto Ibraka
http://sportsport.ba/ino_fudbal/lech-do ... cke/165622
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Misliš na ovogMortemHz je napisao/la:Evo izgleda Lech dovodi jos jednog napadaca,sve sto znam o njemu je da ima 22 godine,750K eura na TM.Sredi nesto Ibraka
De posalji opet onaj linkZaLe98 je napisao/la:Klubovima s prostora Balkana će narednih 20-tak godina biti plafon igrati grupne faze LP i EL. A daj Bože da se u Bosni dođe do tog plafona. Najgore je to što kad dođu Udinese, Borussia M. i pokažu malo veću želju da postignu gol ovi naši automatski padaju i osjeti se ta ogromna razlika između kvalitete klubova. Evo ovaj Vam Ibraković već daje neka opravdanja, kao šanse male za prolaz. Pa šta je se promjenilo dolaskom Tana i hoće li se promjeniti? Prodat će se talenti s kojima će se isplatiti igrači dovedeni. U biti nije Vam motiv evropa nego što bolji plasman u ligi. 'ajd dobro.
Nego, čitam im tamo na forumu Lech-ovi navijača skup im dolazak u RajvoSa
nukleusmember je napisao/la:po ko zna koji put chu se slozhiti sa amy em,nama treba SD koji je fudbalski autoritet,@kanarinac,kazhesh da se ne pitamo koliko mu je novca dato?pa njegov je posao da izlobira taj novac,tako da se radi o ovoj drugoj opciji[WINKING FACE],o akademiji da ne pricham,imamo kakvih takvih para,dovedi mi drulovicha pasha da ne kazhem paunovicha koji je sada ruku na srce misaona imenica,ako josh odu cimi i delach a ne dovedemo nikoga to je bash katastrofa,umjesto da se pojachavamo mi smo sve slabiji,pa sa ovim timom smo sa raspadnutim skretnicharima koji nemaju za soli vodili mrtvu trku,nemam vishe ni snage ni zdravlja da to furam sljedeche sezone,bekich?pa zar je on bek??ne mogu da svarim cruyffa iz chivchija niti chu ga kako stvari stoje ikada svariti
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bice mi dragobordograd je napisao/la:Citirat ću se nakon što ih prođemohilmo je napisao/la: @bordograd
To je to sve osim zadnje recenice.
Nije polovan i nije neko bez koga Sarajevo ne bi bilo istoAjax je napisao/la:Tatomirovic nije polovan igrac. Ostalo se sve slazem @PeppermintSA. Da nam je dovest jos jednog tako "polovnog" stopera kao sto je Tatko.
Izvini druže, ali Tatomirović je u potpunosti polovan igrač. On je ubjedljivo, ali ubjedljivo najslabiji kapiten u istoriji Fudbalskog kluba Sarajevo. Meni je kao lik simpatičan i cijenim što daje sve od sebe na terenu, ali po pitanju kvalitete je naprosto nula bodova. Sa loptom je na Vi, ne može je u cekeru iznijeti do sredine, jako često primamo golove zahvaljujući njemu - da sad ne iznosim mnoge primjere, iznijeću samo Zebin gol protiv Slobode. U potpunosti Tatkov gol. Limitiran igrač.Ajax je napisao/la:Tatomirovic nije polovan igrac. Ostalo se sve slazem @PeppermintSA. Da nam je dovest jos jednog tako "polovnog" stopera kao sto je Tatko.
A mustuluk?Orton je napisao/la:Sarajevo nema pare za otkupljivanje ugovora i dovodjenje poznatih imena.
Boze daj mi strpljenja al odmah!PeppermintSA je napisao/la:Što se tiče Akademije - sve je to smiješno i dalje. Juniori su cijelu sezonu tavorili na četvrtom mjestu. Jel to ta Akademija? Pa kako onda očekivati da će igrači iz te juniorske generacije biti neko i nešto u A timu? Treneri u Akademiji su ili no name likovi ili nekadašnji autolimari i taksisti. Zna se ko su treneri po vrhunskim akademijama - nekadašnji vrhunski igrači. Ali da imaš takve trenere moraš istresti vrecu. Ako želimo vrhunsku akademiju morate imati krem de la krem u trenerskom pogonu, a to nemamo.
Pa bas mi ovo nije jasno,kako nema pare?!Orton je napisao/la:Sarajevo nema pare za otkupljivanje ugovora i dovodjenje poznatih imena.
mislis ?MortemHz je napisao/la:Cuj u 22 kolu,osvajamo je u 17-tom ove godineLampard8 je napisao/la:Dobili ste protivnika po mjeri, volio bih da konačno probijemo tu barijeru i da se neki naš klub plasira u grupnu fazu...
I s trenutnim igračkim kadrom (izuzetak golman) vi bi mogli da uzmete titulu, al bez onog vašeg bahatog pristupa, "dupla kruna" "titula u 22 kolu" samo ozbiljnim radom.
LP i puno sreče s Lechom.salim se,nema nista od grupnih jer ne postoji stadion u BiH koji zadovoljava uefine uslove a igracki kadar nije dovoljno jak,hvala
Velkovski nije bio prosjek nego najveci talenatat u Makedoniji i ako je stvarno presao za 100.000 to se je trebalo iskoristiti.bordoakapitar je napisao/la:Prosjek nam ne treba pa i ti igraci tipa Velkovskog sto je otisao u Vardar.
ElCartel11 je napisao/la:Kad bi Zahirovica klepili to bi bilo super, ima iskustva ali je i fajter, sto nama itekako fali na zadnjem veznom.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, VolimBiH96 i 20 gostiju.