momirpeh je napisao/la:1. Ne valja nam Ibrak,doveo Okića koji je došao kao najbolji napadač lige,2. doveo Kalasija reprezentativca Sirije,a Zrinjski vam se pojačao3. našim otpadom Todorovićem,nekim Filipovicem iz Drine,Žeravicom iz Borca.4. Ibrak je doveo dobre igrače,a to što se neki od njih nisu dobro uklopili kod nas to nema veze s Ibrakom.5. Da Ibrak nema kvaliteta ne bi ga Dino i Edis držali na mjestu SD. 6. Doveo je BENKA,dovest će i stopera.Što se tiča izjava,pa i ovdje se svašta pisalo,čas da su nam igrači NATO,čas da hodat neznaju.Pljuvalo se na Dženu,pa se dizao u nebesa Kodro,pa se pljuvala Uprava kad je vratila Dženu umjesto Kodre,pa se opet uzdizao Dženo.Ja Upravi vjerujem,ne znam ko iaole realan može bilo šta protiv Uprave kluba.SD užima maksimalno povjerenje Dine i Kuste.S razlogom !
1. Okić nije došao kao najbolji napadač lige.
2. Dovesti beka iz Sirije samo može neko ko veze sa životom nema. Sirijski reprezentativci sjede na klupi u osrednjim omanskim klubovima.
3. Todorović je Cristiano Ronaldo za pola naših igrača.
4. Doveo dobre igrače? Purić, Protić, Kostić, Kallasi, Ristovski, Barić? To dobri igrači? Ristovski u Makedoniji nije mogao igrati, već se slan na 101 posudbu, Kostić no name Jelen Superliga igrač, Protić je došao kao osrednji igrač osrednjeg srpskog tima u kojem je raspadnuti Admir Raščić bio najbolji igrač te godine. Barić je poluinvalid.
5. Dino i Edis nemaju veze o fudbalu. Odlično vode financije, marketing, grade infrastrukturu, završavaju logistiku, ali o fudbalu tj. o sportskom dijelu funkcionisanja jednog kluba pojma pod milim bogom nemaju. To je i ok, nisu zaduženi za sportski dio, ali ta referenca da Ibrakovića drže njih dvojica je presmiješna.
6. Za pare koje si dao za Benku, mogao si dovesti mnogo, mnogo boljeg igrača. Sad ćete osuti paljbu po meni jer je Benko iz nekog razloga svetinja, no s tim likom imaš igrača manje 90% utakmice. Nije brz, nema dribling, nema ga van šesnaest metara, nema pas, nema otvaranje. Ima dobar udarac u 16, ne pravite od njega Benzemu.