FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 23 jun 2015, 16:48

NKMramor je napisao/la:Nelogičan potez, klupu je bez problema mogao grijati i Muminović (još U21 igrač), a da ovaj golman može dobiti dio Pirićeve minutaže, ne može. Čovjek u Goraždu branio. :urnebes: :kafa:
Bas zato je logican, na nase mlade golmane se racuna, ici ce tamo gdje ce braniti i sticati iskustvo.
Edit: A mozda je taj golman i dobar ? Sta mislis ti? Pa imaju oni koji misle i koji znaju yebemu misa. ;)

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jun 2015, 16:56

NKMramor je napisao/la:Nelogičan potez, klupu je bez problema mogao grijati i Muminović (još U21 igrač), a da ovaj golman može dobiti dio Pirićeve minutaže, ne može. Čovjek u Goraždu branio. :urnebes: :kafa:
prvo ovaj golman uopce nije los, i bit ce dostojna zamjena Piricu :!: drugo golman je itekako odgovorna pozicija i ja tu ne mogu zamisliti malog Muminovica da zamjeni Pirica (u slucaju povrede ili kartona) jer nema nikakvog iskustva u seniorskom fudbalu :!: kada je moja generacija zavrsavala staz u omladinskim kategorijama nije bilo druze prvog tima nego na posudbu u Mramor, Radnik Lipnicu, Rudar Bukinje pa se dokazi u seniorskoj konkurenciji i tek ako tu nesto pokazes imas pravo ici na probu u FK Slobodu (maticni klub), pa ako se tu pokazes ides na pripreme :!: a sad ako ne predje iz juniora u prvi tim objesi kopacke o klin jer kao nije uspio :facepalm: zato nam i treba Sloga u prvoj federalnoj da najperspektivnije juniore saljemo tamo na kaljenje jer se dosta ozbiljan fudbal igra(za nase uslove).....
Sloboda Tuzla

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 23 jun 2015, 17:00

Meni je samo nelogicno to sto je frajer Crnogorac,dakle ide stan pa ovo pa ono a znamo da ti hajmo reci stranci uvijek uzmu koju markicu vise..Inace sa svim ostalim pojacanjima sam zadovoljan,prije svega jer su kvalitetna,ulaze odma u prvu postavu,a Ordagic i Skahic su i mladi,nadam se da cemo ih za sezonu dvije prodati i sanirati makar mali dio duga
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 23 jun 2015, 17:13

ziviniceMetropola je napisao/la:Odlaskom Irfana Fejzića u Olimpic naš tim je ostao deficitaran na poziciji čuvara mreže, no od danas i taj problem je riješen.

Crnogorski golman Aleksandar Nikolić (25) dogovorio je jednogodišnju saradnju sa Crveno - crnim, te će se sutra pojaviti na prozivci našeg prvog tima. Podgoričanin Nikolić (189 cm) pojačaće konkurenciju kada je u pitanju pozicija između stativa. Novi golman Crveno - crnih u dosadašnjoj karijeri je nastupao za Iskru Danilovgrad, Rudar Prijedor i Goražde gdje je branio protekle sezone.

[youtube][/youtube]
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 23 jun 2015, 17:16

Moze li neko napisati ugovore koje imaju nasi igraci koji su ostali/produzili i ovi novi sto su dosli kako bi stvorili sliku ekipe na koliko dugo mozemo racunati ma odredjene igrace ?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
samo Sloboda

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jun 2015, 17:21

Danas Azmir na 4tom u Omegi ručak sa nekim prijateljem,lanGaZam :mrgreen:
Pobjeda je bolja od orgazma!

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 23 jun 2015, 17:35

Slatinash_7 je napisao/la:Meni je samo nelogicno to sto je frajer Crnogorac,dakle ide stan pa ovo pa ono a znamo da ti hajmo reci stranci uvijek uzmu koju markicu vise..Inace sa svim ostalim pojacanjima sam zadovoljan,prije svega jer su kvalitetna,ulaze odma u prvu postavu,a Ordagic i Skahic su i mladi,nadam se da cemo ih za sezonu dvije prodati i sanirati makar mali dio duga
Vjeruj da ovaj golman nije toliko los koliko mu klubska biografija nalaze.Poslije Zivkovica najbolji golman 1LFBiH.Bit ce dostojna zamjena Piricu.

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 23 jun 2015, 17:50

Suljo20002 je napisao/la:
Slatinash_7 je napisao/la:Meni je samo nelogicno to sto je frajer Crnogorac,dakle ide stan pa ovo pa ono a znamo da ti hajmo reci stranci uvijek uzmu koju markicu vise..Inace sa svim ostalim pojacanjima sam zadovoljan,prije svega jer su kvalitetna,ulaze odma u prvu postavu,a Ordagic i Skahic su i mladi,nadam se da cemo ih za sezonu dvije prodati i sanirati makar mali dio duga
Vjeruj da ovaj golman nije toliko los koliko mu klubska biografija nalaze.Poslije Zivkovica najbolji golman 1LFBiH.Bit ce dostojna zamjena Piricu.
po meni najbolji golman prve lige fbih :!: visok, siguran i sto je najbitnije ima iskustvo igranja u premijer ligi ;) garant ce useliti u Fejzicev stan :D
Sloboda Tuzla

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 23 jun 2015, 18:22

Colovic ostaje u crveno crnom dresu pricao sam s njim djaba sirite dezinformacije ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 23 jun 2015, 18:27

IstocniKartel je napisao/la:Colovic ostaje u crveno crnom dresu pricao sam s njim djaba sirite dezinformacije ...
Odlicno :) Colovic se nora cuvat moze se nekad na njemu i zaradit
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 23 jun 2015, 18:34

IstocniKartel je napisao/la:Colovic ostaje u crveno crnom dresu pricao sam s njim djaba sirite dezinformacije ...
Ne siri niko dezinformacije niti prosipa suplju, momak je objavio sliku clanka iz novina i pozvao se na to.
Jedan grad, jedna ljubav!

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 18:38

A tebi bismo trebali vjerovati na rijec jer si se maksuz regovao da bi demantovao tu pricu oko Colovica? Nadam se da si u pravu, ali za sada radije vjerujem mediju u Srbiji koji je objavio tu vijest. Za sada... ;)
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 23 jun 2015, 18:40

Aj ne pametujte dobar sam sa stefanom pitao momka jest imo ponudu od ofkee ali ostaje ovdjee

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 18:46

Pitaj ga kakvi su mu ciljevi za narednu sezonu, mozemo li ocekivati da eksplodira iduce sezone, jer ima potencijala? Svi to ovdje prizeljkujemo.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 23 jun 2015, 18:47

Ma vec je eksplodiro hebe zene po begesu evo mjesec dana

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 23 jun 2015, 19:21

IstocniKartel je napisao/la:Aj ne pametujte dobar sam sa stefanom pitao momka jest imo ponudu od ofkee ali ostaje ovdjee
Hranimo vas hranimo,ali i zalužujemo da nas nakon svega i dalje pravite budalama. :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

defour
Kontakt:

Post Postao/la defour » 23 jun 2015, 21:26

slika

Ne znam za vas ali kad sam danas procitao zakljucke sa sastanka uprave i vidio onu stavku gdje kaze da istocna tribina ceka stranog investitora, ja bi u medjuvremenu nesto ovako duz istoka cijelog. Mislim da bi dalo totalno drugaciji i ljepsi izgled stadionu. Radi se o montaznoj ali jakoj i kvalitetnoj tribini. Cijena je odprilike nesto kao i dug koji moramo platiti Zahirovicu do pocetka prvenstva. I kad bi se pronasao taj strani investitor,mogli bi je prodati za duplo manje novca, ostatak bi se u medjuvremenu i isplatio ulaznicama :D Samo kazem :D Ne napadajte. Ovo su samo moje zelje :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 21:32

Generalno podloga postoji ali skeptican sam sto se tice stranih investitora :)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 jun 2015, 21:34

defour je napisao/la:slika

Ne znam za vas ali kad sam danas procitao zakljucke sa sastanka uprave i vidio onu stavku gdje kaze da istocna tribina ceka stranog investitora, ja bi u medjuvremenu nesto ovako duz istoka cijelog. Mislim da bi dalo totalno drugaciji i ljepsi izgled stadionu. Radi se o montaznoj ali jakoj i kvalitetnoj tribini. Cijena je odprilike nesto kao i dug koji moramo platiti Zahirovicu do pocetka prvenstva. I kad bi se pronasao taj strani investitor,mogli bi je prodati za duplo manje novca, ostatak bi se u medjuvremenu i isplatio ulaznicama :D Samo kazem :D Ne napadajte. Ovo su samo moje zelje :D
lijepo izgleda, mada je to puno novca za montaznu tribinu koja ce biti privremeno rjesenje :/. Ne mozemo da napunimo ni ovo sto imamo, a dati pola miliona za privremenu tribinu, samo da bi izgledalo lijepo za oko, moje misljenje je da nam to u ovom momentu ne treba, jer imamo precih stvari za dati pare. Iako je kazem lijepo za oko :)
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 jun 2015, 22:09

Koliko vidim može igrat na oba krila...
Još jedan ugovor na 3 godine...Uprava :thumbup:
Zadnja izmjena: wobly92, dana/u 23 jun 2015, 22:12, ukupno mijenjano 1 put.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.