Par novosti iz Clevelanda, odnosno novosti vezanih za Cavse:
Mozzyeva opcija uzeta i sljedece sezone ce aBd i dalje biti u Cavsima.
Kao draft pickovi se spominju:
Montrezl Harrell (PF, po svemu sudeci je slicna verzija Tristanu, s tim da je bolji defanzivac na perimetru ali losiji skakac, te je bolji u napadu, a dijele i istog agenta, Rich Paul), tako da je moguce da to budu 2 PF za sljedecu sezone ako Love ode.
R.J. Hunter (SG, dobar suter, ima brz izbacaj, solidan sut za 3, mnogi njegovu formu suta porede sa Curryevom, ali bukvalci ce reci da sam rekao da je novi Curry, no nije bitno

, na mock draftu kotira u od 15. mjesta do 30. mjesta, pa je moguce da bude dostupan kada mi biramo, mada mislim da nema sanse da ga uzmemo, jer Joe Harris ce sigurno imati vecu minutazu sljedece sezone)
Delon Wright (PG koji je ogroman za svoju poziciju, odlican defanzivac, spominju ga kao najboljeg defanzivca na njegovoj poziciji ove draft klase, dobar je na ulazu, nije toliko dobar suter, nije toliko dobar organizator, ali zbog te mane bi i mogao biti dostupan kada mi biramo)
Takodjer se spominje pakovanje Haywoodovog ugovora sa pickovima kako bi se uzeo neki back up PG. Ako bi se to desilo, Griffin bi tako kreirao trade exception sto bi moglo biti odlicno, jer sumnjam da cemo uzeti nekog back up PG od 10 miliona.
Otac Wadea je vidjen u crkvi kako nosi majicu Cavaliersa i odmah se jos zesce pocelo pisati o tome kako ce doci u Cavse (ako dodje, ja se nadam da mu nece baciti pare koje zele, jer lik kolika god bio zvijezda, jednostavno nema koljena i ne treba mu davati max ugovor). Nek bude sretan sto ce biti u contenderu i boriti se za titulu.
Griffin i dalje govori da Blatt ne ide nigdje i sto se tice FA da je primarno da se kostur ekipe ostavi, sto bi trebalo znaciti i da Love ostaje, te da vjerovatno pickove i Haywooda bacamo u trade za PG.