FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Biscione
Kontakt:

Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Biscione » 22 jun 2015, 22:24

IlPrincipino je napisao/la:
Inter are meeting with Felipe Melo's agent and are trying to sign the veteran midfielder. (@DiMarzio)
Imbula? :P
Ah jbg spiskali smo para iz kasice prasice na Kondu i sad nastavljamo sa polovnjacima. Al bolje i kupit Mela nego prodat Kovu pa kupit Imbulu.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 22 jun 2015, 22:40

slika
:urnebes:
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 jun 2015, 23:47

Iduće mete Salah ili Perišić kaže Di Marzio.Nadam se prvom.
arminz je napisao/la:[youtube][/youtube]
To,to.Odmah u kost.
Murillo in Best XI for the Group Stage of #CA2015 according Opta:
slika
Kondogbia will wear #7: Other Inter players to wear #7: Coutinho, Osvaldo, Quaresma, Figo, Pazzini, Schelotto, Belfodil
Kondogbia made 231 recoveries in the 14-15, one every 12 mins (record among Monaco's outfield players) (via Opta):
slika
slika

Izbori :kafa:

MauroTB
Kontakt:

Post Postao/la MauroTB » 22 jun 2015, 23:49

IlPrincipino je napisao/la:
Inter are meeting with Felipe Melo's agent and are trying to sign the veteran midfielder. (@DiMarzio)
Imbula? :P
Ala Saponara. :kafa:
NON MOLLARE MAI

“Alla Juve non sono dei gentlemen, è la mafia.” - Karl-Heinz Rummenigge

“Being Nerazzurri is like riding a motorbike: adrenaline and desire to win everything.” - Valentino Rossi

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 22 jun 2015, 23:57

meni ovaj Salah uopce ne leži... Perišić je za njega Jovetić! :D
#SuningOUT

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 23 jun 2015, 00:55

Nisam čitao ranije postove pa ne znam stanje oko Imbule, ali ako dovedete i njega ja vam kapu skidam.
Kondogbija-Imbula-Kovačić :tokralju:

Mozda ću vas malo i obradovati.
Liverpool će ubrzo pretpostavljam i ozvaničiti transfer Firmina pa bi se time najvjerovatnije odustalo od Matea.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jun 2015, 03:36

Odlican posao dosad :thumbup: ako bi jos Salah doso to bi bilo za najvisi plasman
=\_1921_/=

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2015, 13:31

Jericho je napisao/la:meni ovaj Salah uopce ne leži... Perišić je za njega Jovetić! :D
Dakle Perišić je za Salaha škart igrač :P
gaston je napisao/la:Mozda ću vas malo i obradovati.
Liverpool će ubrzo pretpostavljam i ozvaničiti transfer Firmina pa bi se time najvjerovatnije odustalo od Matea.
Ne bi ga dobili ni ovako ni onako :mrgreen:
Prema Opti Murillo,prema ovima Medel:
Before putting focus on the playoffs the official Copa America profile brought out the best eleven through the group stage. And there we find Gary Medel in defense with Uruguay’s Gimenez and Brazil’s Thiago Silva. The three games against Mexico, Ecuador and Bolivia were games where the PItbull “showed all his characteristics when playing as a central defender. He has not been unbeatable but has given Chile a big hand.”

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 23 jun 2015, 17:27

Daj jos Salaha i rezervnog napadača da se imam čemu nadati!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jun 2015, 18:01

Pise se da je cijena za Kondogbiu 30 mil + 5 bonusa ako se osvoji scudetto, pristojna cijena, i mislia sam da su neistine one informacije o 40+ mil.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 23 jun 2015, 18:42

To znaci da cete ga platiti 30 miliona eura :)
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 23 jun 2015, 18:48

Ma ebo 5 mil gore dole samo mi je smisno kako se pricalo o otimacini i kako je Inter ponudio preko 40 mil € a istina je drugacija. Citam da je njegov agent izjavio da ga je Inter zelio jos prosli mercato i da su pregovarali jos od prosle sezone, a da je Milan uletio prije 2 tjedna.

Za pocetak ja bi bio zadovoljan kad bi Inter bio konkurent i kao takav kad bi uspio izborit LP. Prerano je pricat o nekim napadima na scudetto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jun 2015, 18:56

Mislim da bi nam bio korisniji Perišić jer Salah je više youtube zvijezda koji predribla dvojicu-trojicu i onda izgubi loptu dok je Perišić sličan tip napadača kao Palacio, dakle nije atraktivan niti dobar dribler ali je koristan za tim.

Grima
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la Grima » 23 jun 2015, 19:14

Biscione je napisao/la:Mislim da bi nam bio korisniji Perišić jer Salah je više youtube zvijezda koji predribla dvojicu-trojicu i onda izgubi loptu dok je Perišić sličan tip napadača kao Palacio, dakle nije atraktivan niti dobar dribler ali je koristan za tim.
Jeste zato citavu polusezonu nije igrao, jer je krampa ko i palacio. Bolje ne dovoditi nikoga, nego neke budale koje ce sjediti na klupi..

vrebac86
Kontakt:

Re: RE: Re: FC Internazionale Milano

Post Postao/la vrebac86 » 23 jun 2015, 19:47

Grima je napisao/la:
Biscione je napisao/la:Mislim da bi nam bio korisniji Perišić jer Salah je više youtube zvijezda koji predribla dvojicu-trojicu i onda izgubi loptu dok je Perišić sličan tip napadača kao Palacio, dakle nije atraktivan niti dobar dribler ali je koristan za tim.
Jeste zato citavu polusezonu nije igrao, jer je krampa ko i palacio. Bolje ne dovoditi nikoga, nego neke budale koje ce sjediti na klupi..
Upravo tako, ja u Perisicu ništa kvalitetno ne vidim! Daj igrača koji će napraviti razliku sa jednim potezom ,dosta mi je trkača ala Nagatomo.
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Biscione
Kontakt:

Post Postao/la Biscione » 23 jun 2015, 21:39

Morel ovaj za wingera:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 23 jun 2015, 22:23

Perišić nije igrao toliko zbog ozljede.Ako mogu birat radije bi Salaha iako i da Perišić dođe ne bi uopće bilo loše.
Tritolone je napisao/la:Pise se da je cijena za Kondogbiu 30 mil + 5 bonusa ako se osvoji scudetto, pristojna cijena, i mislia sam da su neistine one informacije o 40+ mil.
Plus u par rata.Dvije valjda.Odličan posao.

slika
Nikakvih informacija o novom sponzoru?Ili je to neki Pirellijev ogranak ili nešto?

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 jun 2015, 00:10

Slika ti ne radi, a vjerovatno mislis na Driver na gostujucem dresu. Vidio sam negdje da je to nesto Pirellijevo, al me nije puno zanimalo pa nisam zagledo. Uglavnom meni izgleda bas ruzno, ne znam kako bi se naviko na dres bez Pirellija
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 24 jun 2015, 00:25

Nemam blage zasto ne radi.Zalijepim je u browser i normalno mi prikazuje.Da,Driver je.
Salah scored six goals and assisted another three in 16 Serie A games. He was involved in four goals in his last four league games. Inter?
Kad bolje razmislim mozda je i bolje Perišića dovesti jer mi se čini da Salah nije previse defenzivno odgovoran,a već se tu ima Shaqirija kao takvog.

slika
The stand out name, though, comes in the form of Jeison Murillo, whose WhoScored rating (7.87) puts him behind only Messi and Alexis in the rankings. The soon-to-be Inter centre-back has performed astutely at the heart of a Colombia backline that has conceded fewer goals (1) than any other team at the Copa America. Murillo has made more interceptions (14) than any other player at the competition, while his average of 45.7 passes per match higlight that his reading of the game and ability to play the ball out from the back are two of his strongest assets. Needless to say, Inter fans are excited about the 23-year-old’s imminent arrival at San Siro.
:zviz:

arminz
Kontakt:

Post Postao/la arminz » 24 jun 2015, 00:49

Forum ti sakrije, evo sta prikazuje
http://1.bp.****.com/-OTsfGCp0gNM/VYZO6gw4paI/AAAAAAAAkY0/CPrad-OEdYQ/s550/Inter-Milan-15-16-Away-Kit%2B%25282%2529.jpg

;)
We all have a past. We have ours and we're proud of it.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.