FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Igrati od utakmice do utakmice. To uvijek dovodi do uspjeha. Polahko, ima za Mađare vremena. 
Evo ne znam..
Hoćeš da kažeš da kažeš da taj online shop ne bi mogao prodati 100 dresova na godišnjem nivou i još 5000 km dodatne opreme? Hoćeš da kažeš da ta online prodaja ne bi mogla privući bar 200-300 novih članova na godišnjem nivou? Možda si i u pravu, jer sa ovakvim marketingom ne bi uspeli ni džaba podijeliti. Taj sistem će ostvariti onoliku zaradu koliko se bude uložilo u marketing.zubanovic89 je napisao/la:Pa eto javi se klubu na [email protected] i posalji ponudu kad je jeftino, napravi i uzmi sebi procenat od prodaje, a ja ti garantujem da taj sistem nece ostvarit godisnji promet od 10 hiljada maraka, fan shop ne ostvari promet od 10 hiljada maraka. Imas i na TV besplatne utakmice pa ljudi opet dodju na stadion da gledaju klub koji vole. Zeljo TV nije bio komplikovan projekat, ne zivis u BiH platis i gledas utakmicu i tako pomognes klubu, al jok odoh kukat po forumu kako mi klub ne omogucava da trosim pare i pomognem, al cu gledat besplatno streamove. Kukacu kako mi ne omogucavaju online prodaju u 21 vijeku al cu izmedju HD prenosa i 240p divljeg livestream-a izabrat ovo drugu jer je besplatno. Eto koliko si kontradiktoran. I ako te ko pita, Skrill vise niko ne koristi svi su presli na Stripe imaju 10 puta sigurniji API i uzimaju manji fee po transakciji. Dobor kaze @Senad1921 eto pustam vas, najpametniji ste vi sve znate.
Skrill sam naveo samo kao primjer koji je veoma jednostavan i funkcioniše u cijelom svijetu, ali eto, u Bosni bi koštao 20-30 hiljada km
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- zeljeznicar1
- Kontakt:
zeljeznicar1 je napisao/la:Kad ce taj novi dres ?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
Mislim da je i Velež imao stream domaćih utakmica, ne znam ima li sad.brig je napisao/la:mislim da to nije baš toliko komplicirano..Široki ima isto TV, čak i prijenose koji su dosta kvalitetni..znam tko radi, mogu provjeriti troškove ali kod Širokog su ti prijenosi i sve ostalo potpuno BESPLATNI za sve...
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Evo ja prvi ću uzet neke dtvari ,samo još da se članske urade preko BH pošte da kupimo. Sigurno će prodaja porasti.Mnogo je nas koji volimo želju a nismo u prilici baš često da skoknemo do Sarajeva.Pozdrav za sve manijake iz TEŠNJASenad1921 je napisao/la:Format je napisao/la:Kako da ja iz vana uzmem/produzim clansku,kupim dres ,majicu a da ne dodjem u Sarajevo,osnovne stvari,koje nisu ni malo teske ni zahtijevne,klub ne radi,da ne pricamo dalje ..
http://shop.posta.ba/rekviziti
Evo ti, bice jos artikala. Nemoj da slazes, pogledacu sutra i prekosutra jel bilo narucenih stvari. Pozdrav
AMAR AMAR OSIM OSIM
Iznad Tešnja zora svice, Željo opet prvak biceGANI60 je napisao/la:Evo ja prvi ću uzet neke dtvari ,samo još da se članske urade preko BH pošte da kupimo. Sigurno će prodaja porasti.Mnogo je nas koji volimo želju a nismo u prilici baš često da skoknemo do Sarajeva.Pozdrav za sve manijake iz TEŠNJASenad1921 je napisao/la:Format je napisao/la:Kako da ja iz vana uzmem/produzim clansku,kupim dres ,majicu a da ne dodjem u Sarajevo,osnovne stvari,koje nisu ni malo teske ni zahtijevne,klub ne radi,da ne pricamo dalje ..
Evo ti, bice jos artikala. Nemoj da slazes, pogledacu sutra i prekosutra jel bilo narucenih stvari. Pozdrav![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Ma neka si ti burazeru citirao, nikakav belaj. Mislio sam na par forumasa koji konstanto unose nervozu i pesimisam a neki nasjedaju na njihove suplje. Za dobru diskusiju vazda ima mjestaMinjore je napisao/la:Prijatelju, nije ovo negativna atmosfera. Ovo je vise diskusija, u kojoj svako ima pravo reci sta misli. Mislim da mnogi nisu skontali sta @pile87 hoce da kaze.. Covjek je upravu pogotovo za ova Europska takmicenja. Mi iz sezone u sezonu "tonemo" sto se koeficijenta tice. Uredu, cilj je stabilizacija Kluba, vracanje dugova. Ali ovim tempom u Europi mozemo prolaziti jedno pretkolo, uzet to 200k eura i to je to. Doci ce vrijeme, ako vako nastavimo, da nosioci necemo biti ni u prvom pretkolu. Pa djaba ti ga i stabilizovan Klub i sve. Danas su i @bokaco i moj drug @tm8782 to fino napisali sve. Jos par momaka je fino ucestvovalo u "raspravi". Mozda nas sad iznenade pa se uozbilje za eventualno drugo pretkolo. Mozda bude i kasno al vidjecemo. To lose utjece na posjetu i u Ligi. Da ne kazem kako bi Klub popravilo, tj stabilizovalo to yebeno trece pretkolo koje sanjam. Halali @katakombe sto citirah tvoj post, nemoj misliti da tebi sta zelim kontrirat vec jednostavno najmanji ti je post a i fino si napisao kakva bi situacija mogla BITIkatakomba je napisao/la:Jel se meni cini ili ovdje vlada negativna atmosfera ? Opustite se ljudi
Željezničar živimo !
Ovaj shop online, ja sam pokusao nesto naruciti ali nikad nista . Kad sam vidio da nema nista od toga, cale ide jednom u dvije sedmice u Sa, pa uvijek kupi neke stvarcice. Sto se tice majica, katastrofa. Jedino kapu imali za moje glave . 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Raja, kako je meni krivo za Stanica sto nije ostao u svetinji. Znaci pocinjem i Olimpic da pratim samo radi tog decka. Nadam se da ce odigrato sezonu iz snova i prodati se u jacu ligu kad vec u Zelji ne moze igrati. Stana je jedan veliki ratnik naseg Zeljeznicara!
Sent from my LG-D410 using Tapatalk
Dabogda završio u Real, ali neka ga što dalje od nas
Kad će članske i godišnje ?
- bistrikboy
- Kontakt:
Bice opet neka akcija gdje ce cijene biti povezane,kazu sve su pripremili pa kontam (po mojoj logici) da ce biti pred revans sa Maltezanima.A i dresove bi trebali predstaviti valjda po povratku iz Međugorja.lazar je napisao/la:Dabogda završio u Real, ali neka ga što dalje od nas
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Nije valjda da je Stanic dobio pare u Olimpiku koje mu Zeljo nije mogao dati ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Bolja ponuda neko u fan shopuSenad1921 je napisao/la:Format je napisao/la:Kako da ja iz vana uzmem/produzim clansku,kupim dres ,majicu a da ne dodjem u Sarajevo,osnovne stvari,koje nisu ni malo teske ni zahtijevne,klub ne radi,da ne pricamo dalje ..
Evo ti, bice jos artikala. Nemoj da slazes, pogledacu sutra i prekosutra jel bilo narucenih stvari. Pozdrav
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ma cisto sumnjam da je radi para, pogotovo kad uzmes u obzir sta je sve prosao sa Zeljom. Ali eto ocito da Odovicu ne treba i treba ga podrzati jer Oda zna bolje od nas. Sta je sa Antolovicem zna li iko?Elegant je napisao/la:Nije valjda da je Stanic dobio pare u Olimpiku koje mu Zeljo nije mogao dati ?
-
prisutanod1964
Prije 10 dana svratio sam na Grbavicu da produžim člansku i rečeno mi je da navratim za otprilike 15-tak dana, jer tada ide promocija novih članskih,uz razne pogodnosti i inovacije,kao i najava za prvu i revanš utakmicu.Koliko sam mogao razabrati,planiraju se i štandovi po gradu sa rekvizitima i članskimbistrikboy je napisao/la:Bice opet neka akcija gdje ce cijene biti povezane,kazu sve su pripremili pa kontam (po mojoj logici) da ce biti pred revans sa Maltezanima.A i dresove bi trebali predstaviti valjda po povratku iz Međugorja.lazar je napisao/la:Dabogda završio u Real, ali neka ga što dalje od nas
te još mnogo čega.
Ako su mene zafolirali onda Vam se unaprijed izvinjavam
- bistrikboy
- Kontakt:
Bice standovi.Bila je ideja o promociji na FaceTV ali nezz jel' bilo sta od toga.prisutanod1964 je napisao/la:Prije 10 dana svratio sam na Grbavicu da produžim člansku i rečeno mi je da navratim za otprilike 15-tak dana, jer tada ide promocija novih članskih,uz razne pogodnosti i inovacije,kao i najava za prvu i revanš utakmicu.Koliko sam mogao razabrati,planiraju se i štandovi po gradu sa rekvizitima i članskimbistrikboy je napisao/la:Bice opet neka akcija gdje ce cijene biti povezane,kazu sve su pripremili pa kontam (po mojoj logici) da ce biti pred revans sa Maltezanima.A i dresove bi trebali predstaviti valjda po povratku iz Međugorja.lazar je napisao/la:Dabogda završio u Real, ali neka ga što dalje od nas
te još mnogo čega.
Ako su mene zafolirali onda Vam se unaprijed izvinjavam
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
da da jest imao je nekad ranije..jednom sam pokušao gledat kad su igrali sa Širokim,trebalo je platiti 8€ za utakmicuVirtu4l je napisao/la:Mislim da je i Velež imao stream domaćih utakmica, ne znam ima li sad.brig je napisao/la:mislim da to nije baš toliko komplicirano..Široki ima isto TV, čak i prijenose koji su dosta kvalitetni..znam tko radi, mogu provjeriti troškove ali kod Širokog su ti prijenosi i sve ostalo potpuno BESPLATNI za sve...
E jest Stanić napravio posao 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
svašta..ZaLe98 je napisao/la: Kad odem na oficijelnu stranicu Širokog i otvorim NKŠB TV automatski mi prebacuje na njihov jutjub kanal. I mislim da samo imate jutjub kanal, a ne uživo prijenose. To isto i Željo ima "https://www.youtube.com/user/manijaciba" .. I ovaj gore momak je upravu za dijasporu, kao da je ta cijena bila banalna pa se nije moglo platit.
gledao sam prijenos, imaju 100%, bile su sve utakmice najavljene koje nisu išle na TV, nije bio youtube nego nešto drugo...
probat ću pronaći pa ti javim
Trenutno korisnika/ca: KrajinaTm87, Lokomotifa i 49 gostiju.