AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Batva
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la Batva » 23 jun 2015, 18:43

rope11 je napisao/la:Jedna roma koja nam moze samo u ledja gledati i mi njihov otpad da kupimo, ma daaaj ba, ne bih iz principa. :facepalm:
Zar nije obrnuto posljednjih godina? :mrgreen:

Da cemo promijeniti plocu, to tek moramo dokazati naredne sezone i svih narednih sezona... ali Juve ce razvaliti naredne sezone, ljudi su vec sad jaci za 30% minimalno, jbt mi Kediru ne dovodimo jos slobodan igrac, nesposobnjaci pravi. :( :(
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 23 jun 2015, 19:10

Bolje gledat Bertolaćija i Maurija na klupi nego Essiena i Muntarija. Ovi momci imaju želju za dokazivanjem a i potencijal. Svakako je da su pored njih 2 potrebna jos minimalno 2 world class igrača sredine terena.
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jun 2015, 19:25

Govorim generalno. Roma se okurazila zadnje dvije sezone, ali po svemu smo hiljade svjetlosnih godina ispred njih i taman posla da dovodimo njihove otpatke.
Hej cuj ti to, nema mjesta u Romi pa ajde da sa Milanom pregovaram, mozda me i kupe :lolno: mrs mali u sto pm, drzi se ti Genoe i slicnih klubova.

Ma neka njega na klupi, al' taj bi se doveo za prve postave ovdje tako da, alahimanet druze :nene: uostalom, ima mladica iz Primavere koji mogu grijati klupu i povremeno uci, nisu nista gori od njega.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

IlPrincipino
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipino » 23 jun 2015, 20:23

Rami13officiel
‏@Rami13officiel
Ciao tutti sono tornato di vacanza ieri ho visto oggi tutte notizie false su di me #Forzamilan
:wtf:
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 23 jun 2015, 20:26

Agent J.Martineza izjavio da se Jackson zahvaljuje Milanu ali preferia At.Madrid tako da zakljucujemo i ovu temu.

Rami demantovao da prelazi u Sevillu :bih:

Paradajz
Kontakt:

Post Postao/la Paradajz » 23 jun 2015, 21:51

Steta za ovaj klub, jer ovo su bas udarci, kada resis prakticno dva igraca, i oni odu zbog bolje sredine, ili sto vole jedan klub vise od drugog.
Hajd' treba razumeti Jacksona, on je imao sve spremno sa Milanom, ali cim se Cholo ukljucio to je bio kraj, i kao da je cekao jaci klub da se prikljuci. Velicina je jedno, ali rezultati govore, a Atletico nije bez love, bolja sredina, bolji uslovi, jednostavno realnost.

Kondogbia je ipak dobrim delom misterija, ako zaista toliko voli Inter, i ako je imao iste uslove koje je i Milan nudio, onda se tu nema sta zameriti upravi zaista.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 23 jun 2015, 22:09

Mah, vjerujem da se makar jedan od njih mogao rijesiti da se to sve brzo odradilo, ali s obzirom da se cekalo i ciganisalo oko svakog detalja, bilo je pitanje vremena kada ce neko drugi uletiti i ukrasti igraca.
Al' ajde, ne vrijedi sad zaliti za prosutim mlijekom, ima i drugih riba u moru.

Sljedece mete su Witsel i Imbula, pa cemo vidjeti koji ce nas prije odbiti :lolno:
a kojeg stopera i napadaca dovesti, boga pitaj... nit' ima nekog izbora na trzistu nit' ono malo dobrih igraca hoce preci u Milan, bas zayebata situejsn.

Miha hoce da angazuje par psihologa, uradi test licnosti i da na osnovu toga pristupa igracima... pa ajde, nije losa ideja. Prvog Saravija treba poslati citavom timu psihologa na promatranje, da se ljudi malo cupaju za kosu od muke :zzz:

FORZA MILAN !

_forzamilan_
Kontakt:

Post Postao/la _forzamilan_ » 23 jun 2015, 22:13

Idu 2 najbolja stopera Mexes i Rami, Saponara otišao za siću a nijedno ozbiljno pojačanje se nije dovelo, aferim.
Il Re Dell' Est - $́й ?́" %́&

Krepat ma ne molat!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 24 jun 2015, 00:15

Eto nam i Basellija :think: :think:

Baselli i Mauri zasada sve igrači za klupe, ajmo dalje ..

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jun 2015, 00:48

Ne bi me cudilo da u njima vide igraca za prve postave, makar jednog :zzz:
Jos kad Miha krene dovoditi svoje mediocre igrace iz genoa, sampdoria, torina i slicnih klubica bit ce veselo, AC midtable :zzz:

Joj gledas druge kako se pojacavaju, a ovi nasi stoje na mjestu, nista uradili nisu... a evo, sad ce juli i prijateljske tekme, umjesto da se uigravaju ovi nasi ce sklepati nekakvu ekipu u avgustu, kad vec krene sezona :zzz:

u svakom slucaju, bit ce strasna serie a iduce sezone.., juventus i inter se super pojacali, tu je i roma, napoli i mozda lazio, pojacat ce se i milan, nije dugo bolje bilo.

FORZA MILAN !

muxa
Kontakt:

Post Postao/la muxa » 24 jun 2015, 01:22

Joj jeste zakukali a prelazni rok nije ni poceo :lol:
Il Club più titolato al mondo!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 24 jun 2015, 02:51

Pa da imam povoda da ih hvalim, hvalio bih. Ali nemam, pa sta mi ostaje drugo nego kukat. :tralala:

Znaci, jun mjesec - jedna velika nula. Puno zuje, malo meda daju. Gdje su bili? Nigdje? Sta su uradili? Nista. Osim ako ne racunamo da su izgubili dva skoro vec kaparisana igraca. :kafa:

Najgore je to sto mi ne djeluju pametno i sto ne znaju odrediti prioritete, eto zbog toga nisam nesto euforican. Dzabe nam i pare u tom slucaju, kad ih ne znas racionalno i smisleno potrositi.
Samo jedva cekam da Bee polako postane vecinski vlasnik i da uvede svoje ljude u upravu, skupa sa Barbarom i jos par osoba. Ova dvojica senilaca - ma nema hljeba od njih, ovaj jedan bi spickao sve pare na napadace da se njega pita (sto je najgore, na kraju i hoce, najmanje pola budzeta), a onaj drugi je izgubio svoju svrhu i umijece koje ga je prije krasilo. Krajnje vrijeme je da se nadje neko savremeniji i sposobniji za tu poziciju. :kafa:

FORZA MILAN !

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2015, 10:34

Silvio plaća zeni 1,4 miliona mjesecno bivsoj ženi, zato su Essien i Muntari na klupi!!

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 24 jun 2015, 11:59, ukupno mijenjano 1 put.

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jun 2015, 11:02

A Firmino u Liverpool presao za nekih 32mil eura, e moj Galijani, sve nesposobniji postajes.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 24 jun 2015, 12:18

Mihajlović navodno zainteresovan za golmana Zvezde Rajkovića. Milan nudi 3-3,5 mil...Rajković je proglasen za zlatnu rukavicu nedavno zavrsenog U20 SP...
[youtube][/youtube]
@Magica, sta ti kazes na ovo, gledano sa obje tacke gledista, bez obzira da li bile samo spekulacije :?:
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 24 jun 2015, 12:26

Ne treba nam, imamo Gabriela.

Basseli i Mauri izgleda završeni, idemo po Bertolaćija :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :opaopa:

Kofol Witsel blizu prelaska kod nas, koje obmane :tokralju:

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2015, 12:43

LJudi nemoj te biti kriticni za Witsela momak dok je igrao u Benfici bio je bolji jedno 400 puta od Kondogbie ako nista cuolo se za njega, 25 mil je pristojna cijena, ako sam dobro procitao, momak ikao je defanzivac zna jako dobro igrati u ofanzivi....po meni jedina mana je sto je igrao u Rusiji...ako ga dovedu bice to dobar posao...po meni preko 25 mil davati za nekoga ko ce ti igrati defanzivno je ludost, a pogotovo ako se zna da nemas motora ekipe ofanzivnog veznog !!

Principe
Kontakt:

Post Postao/la Principe » 24 jun 2015, 13:12

Da se razumijemo Witsel nije igrač koji će donijeti prevagu u ekipi, ali je u svakom slučaju upgrade u odnosu na Montoliva ...

Kada bi doveli i Witsela i Imbulu to bi bio bum

meskalin
Kontakt:

Post Postao/la meskalin » 24 jun 2015, 13:25

Principe je napisao/la:Da se razumijemo Witsel nije igrač koji će donijeti prevagu u ekipi, ali je u svakom slučaju upgrade u odnosu na Montoliva ...

Kada bi doveli i Witsela i Imbulu to bi bio bum

Pa nije ni Kondogbija, pa ga dizu u nebesa, za Witsela se znalo u Benfici, a za ovoga malog saznalo u tekmi protiv Juventusa, sad odjednom 40 mil vrijedi...po meni je suludo davati ogromne pare za defanzivca, a jedini ofanzivni vezni u ekipi je Honda !!! MIslim da bi Witsel i DeJong bili odlicni dodaj im Montoliva zdravog i sad fali taj igrac tipa Ozila, Kake i sl :tokralju:

Maestro21

Post Postao/la Maestro21 » 24 jun 2015, 13:30

Principe je napisao/la:Ne treba nam, imamo Gabriela.

Basseli i Mauri izgleda završeni, idemo po Bertolaćija :njanjanja: :njanjanja: :njanjanja: :opaopa:
Nisam zadovoljan, mora se i Soriano tu uklopiti :cool:

Witsel ako dođe to je više nego odlično, momak je igračina. Uz Nigela i još jednog igračinu na centru to će biti veoma dobro.

Svaki dan sanjam o tome kako se riješavaju Bonere i Muntarija :pray:
Forza Milan!

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.