Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Blizu 150 utakmica za 4 godine? Pa ne bi to bilo loše.rambo16 je napisao/la:Odlaskom u Čelzi će imat istu minutažu kao i Edin Džeko
Hoćeš li biti uz Lechove huligane ako budu hlupali i pravili belaje po Sarajevu?Virtu4l je napisao/la:Blizu 150 utakmica za 4 godine? Pa ne bi to bilo loše.rambo16 je napisao/la:Odlaskom u Čelzi će imat istu minutažu kao i Edin Džeko
Ne. Zašto bih bio?Sheyi je napisao/la:Hoćeš li biti uz Lechove huligane ako budu hlupali i pravili belaje po Sarajevu?![]()
Kao sto neko napisa, i u Stoki ce uskoro na klupu tako da mislim da je puno bolje gijati klupu za 100 nego 30 milki sedmičnoDonnie Darko je napisao/la:Otkud uopšte ovo da će Asmir u Chelsea?
Asmire nadam se da nisi toliko pohlepan za lovom. Ako mi se iko ne čini kao takav tip od svih reprezentativaca, onda si to sigurno ti.
Pa sta da uradi onda, posavjetuj ga? Da produzi ugovor u Stokeu?Donnie Darko je napisao/la:Branit će klinac. Cech je branio 15 utakmica ove godine, i to golman takve reputacije u Chelsea. Asmir če dobiti kupove, eto koliko će branit.
Jos je mlad nema sta zuriti. Nek ceka bolje.calcio je napisao/la:Pa sta da uradi onda, posavjetuj ga? Da produzi ugovor u Stokeu?Donnie Darko je napisao/la:Branit će klinac. Cech je branio 15 utakmica ove godine, i to golman takve reputacije u Chelsea. Asmir če dobiti kupove, eto koliko će branit.
Ako ne produzi ugovor u Stoke on garantovano seli na klupu. Ako ga produzi i tada ce vjerovatno doci do rotacije izmedju njega i mladog Butlanda koji je veliki potencijal i nije im u interesu da trune na klupi. Znaci on tamo nema vise sta traziti po meni, mislim da i Asmir slicno razmislja jer nije htio produziti ugovor. Ako ovog ljeta moze naci neku bolju alternativu od Chelsea, onda u redu, neka saceka jos malo. Samo se bojim da bi bila velika greska ako u septembru jos uvijek bude u istom klubu.AzRimiRzA je napisao/la:Jos je mlad nema sta zuriti. Nek ceka bolje.calcio je napisao/la:Pa sta da uradi onda, posavjetuj ga? Da produzi ugovor u Stokeu?Donnie Darko je napisao/la:Branit će klinac. Cech je branio 15 utakmica ove godine, i to golman takve reputacije u Chelsea. Asmir če dobiti kupove, eto koliko će branit.
A ko je kapiten na papiru?Cartman je napisao/la:Ugledao se na kapitena na papiru, hoce da provede najbolje godine na klupi zaradjujuci previse para.
Proveo ih je kao kapiten Bosne i Hercegovine.calcio je napisao/la:A gdje je pravi kapiten (kapiten iz sjene:D) proveo najbolje godine, pod suspenzijama i u Rusiji.
Cartman je napisao/la:Proveo ih je kao kapiten Bosne i Hercegovine.calcio je napisao/la:A gdje je pravi kapiten (kapiten iz sjene:D) proveo najbolje godine, pod suspenzijama i u Rusiji.![]()
Hvala ti Emire, kapitenu nas.
Trenutno korisnika/ca: Mocvara1991, Uknaac i 28 gostiju.