FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda: Igrački kadar i transferi
Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam. Tek nekada mozemo racunati na nasu djecu koja nece moci biti u ropstvu raznih menadjera, a dotle ce vjerovatno uzimati mladje igrace koji su vec negdje dokazani.
🔴⚫️
Znam, dug ce to put biti sa omladincima, da sve dodje na svoje. Nece to Azmir zanemariti, i sam je to rekao.Skver je napisao/la:Ja cu uvijek biti prvi za to....ali mora se puno toga promijeniti pocev od omladinskog pogona koji u principu nije nas, pro forme je zbog takmicenja Slobode u PL...evo Sloga ne moze u visi rang jer nije imala mladje kategorije u takmicarskom rangu....sve ce se to dovesti u red uskoro sa potpisom reprograma duga i odblokiranjem racuna.Batva je napisao/la:Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...
Ni u cemu na ovom svijetu nema garancije da ce nesto funkcionisati. U 1. dijelu prosle sezone smo bili odron, a dovodili smo masu nekakvih poluigraca, a nisu bili ni Bekic niti neki bivsi. Sve je to rulet, od povratka nasih bivsih igraca, pa juniora i svih ostalih.SaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Ako mislis na Samira Joguncica kao svijetli primjer nase djece onda bolje da ti ne pricam i ne gadim vise...nek ti Joge ostane u lijepom sjecanjuSaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- ASD
- Kontakt:
Zavisi.Batva je napisao/la:Znam, dug ce to put biti sa omladincima, da sve dodje na svoje. Nece to Azmir zanemariti, i sam je to rekao.Skver je napisao/la:Ja cu uvijek biti prvi za to....ali mora se puno toga promijeniti pocev od omladinskog pogona koji u principu nije nas, pro forme je zbog takmicenja Slobode u PL...evo Sloga ne moze u visi rang jer nije imala mladje kategorije u takmicarskom rangu....sve ce se to dovesti u red uskoro sa potpisom reprograma duga i odblokiranjem racuna.Batva je napisao/la:Opusten sam ja brate, uzivam i ja u dovodjenju dobrih igraca, ali me lagano iritira kurcenje nas samih. I jos kad spomenem kako bih volio da se dadne sansa i nasim juniorima koji marljivo treniraju i nadaju se seniorskom pozivu, pocnu podjebavanja nasa djeca bla, bla...
Ni u cemu na ovom svijetu nema garancije da ce nesto funkcionisati. U 1. dijelu prosle sezone smo bili odron, a dovodili smo masu nekakvih poluigraca, a nisu bili ni Bekic niti neki bivsi. Sve je to rulet, od povratka nasih bivsih igraca, pa juniora i svih ostalih.SaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
Ako dovodis nekog tipa Borogovca, za njeg se sigurno zna da nece uspjeti jer nigdje nije igrao ali ako dovodis nekog ko je igrao dobro u nekom klubu velike su sanse da ce igrati dobro i u SLobodi.
Kasarna u Skojevskoj, ali to je jos uvijek samo ideja.Skver je napisao/la:Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam.
tuzlanska Sloboda
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Znam sta hoces reci i znam sta je radio s Mujkicem ali et nije ni zelio pricati sa Azmirom ali eto opet ims on i dobrih stvari tako da je opet bolji od vecine ovihstaragarda je napisao/la:Ako mislis na Samira Joguncica kao svijetli primjer nase djece onda bolje da ti ne pricam i ne gadim vise...nek ti Joge ostane u lijepom sjecanjuSaltCityAttack je napisao/la:Ja bi nasoj dijeci dao sansu ali ko nam garantuje da se nece desit Mesanovic ,Bekici i slicno...da su svi oni kao Tare,Joge,Grado i td daj boze .
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Nije isključeno da Pirić ode u drugi klub. Mislim, pretpostavljam.
Ja volim FK Tuzla City
- tuzlak1987
- Kontakt:
Nema to veze sa ovim Crnogorcem, on je dosao kao zamjena za Fejzicasloboda72 je napisao/la:Nije isključeno da Pirić ode u drugi klub. Mislim, pretpostavljam.

- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Miljan Govedarica novi igrac FK Sloboda!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- TzBulevar87
- Kontakt:
Auuu ako je to onaj iz Slavije sto je vrtio bekove i stopere Sarajeva kada su igrali protiv njih onda smo dobili pravog igraca i pravo pojacanje. To je to krilo izgleda (ako je tacna info naravno)Pasha_car_aga je napisao/la:Miljan Govedarica novi igrac FK Sloboda!

075
Znaci Mehidic joker. Daj onda jos Bilbiju/Mesanovica i desnog beka i da zakljucamo ovu temu do zimske pauze.
Kakav je Govedarica, nesto ga se ne sjecam iz U21?
EDIT: Gledam na yt, ima mali odlicnu tehniku, prodoran sa obje strane, a najvise mi se svidja sto voli ubaciti loptu u sesnaesterac do napadaca, sto nasa prijasnja krila nisu cinila. Mogao bi se Ahmetovic natrpati golova, jer ako ga je Husref ostavio onda ce ga i vratiti u formu.

Kakav je Govedarica, nesto ga se ne sjecam iz U21?
EDIT: Gledam na yt, ima mali odlicnu tehniku, prodoran sa obje strane, a najvise mi se svidja sto voli ubaciti loptu u sesnaesterac do napadaca, sto nasa prijasnja krila nisu cinila. Mogao bi se Ahmetovic natrpati golova, jer ako ga je Husref ostavio onda ce ga i vratiti u formu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Govedarica ako je potpisao onda ovaj Husic stvarno vise s e r e...pa sta fura on vise..sad i reprezentativci i to na 3 godine
....Husicu,Husicu,struhnut ce ti unutra
SAMO BAHATO

SAMO BAHATO

Da Zlajci, to je jedna od opcija....jest da je malo nerealna.....ali kad je u pitanju Azmir.....sve je mogucezlajci je napisao/la:Kasarna u Skojevskoj, ali to je jos uvijek samo ideja.Skver je napisao/la:Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam.

🔴⚫️
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ma koji ce nam k u ra c akademije i trening kampovi...pa sve sto bude valjalo ili obecavalo pokupit cemo od skretnicara..oni nek kasnije ganjaju one provizije od sljedecih transferaSkver je napisao/la:Da Zlajci, to je jedna od opcija....jest da je malo nerealna.....ali kad je u pitanju Azmir.....sve je mogucezlajci je napisao/la:Kasarna u Skojevskoj, ali to je jos uvijek samo ideja.Skver je napisao/la:Koliko sam cuo Azmir ce napraviti najmoderniji kamp sa svim mogucim sadrzajima, koji ce koristiti svim uzrastima pocev od seniorskog tima pa do najmladjih kategorija......da li ce taj kamp biti u Simin Hanu ili negdje drugo, ne znam.......cak je jednom izletio Husara da je Azmir to uzeo.....sad lupam ono u fazonu na 50 godina

Prije par godina su mu predvidjali veliku karijeru
Ako ga je neko nekad gledao zna o kakvom se talentu radi
Momak nema menadzera, da ima sad bi igrao u PL ili izvan BiH garantujem
Trenutno igra u Gradini, a prije dvije godine bio na probi u Barseloni..
Nazalost nikad nije bio povezivan sa Slobodom, nadam se da ce se to promijeniti
a da zaboravih napisati da ima 20 godina
Ako ga je neko nekad gledao zna o kakvom se talentu radi

Momak nema menadzera, da ima sad bi igrao u PL ili izvan BiH garantujem

Trenutno igra u Gradini, a prije dvije godine bio na probi u Barseloni..
Nazalost nikad nije bio povezivan sa Slobodom, nadam se da ce se to promijeniti

a da zaboravih napisati da ima 20 godina
Clanak iz 2012.godine"Elvedin Aletić će biti novi Barcelonin Messi, on je najveći dragulj u BiH"
Ešref Hadžić iz Velike Kladuše, čovjek koji je preko trideset godina u i oko nogometa, bivši je sudija, sportski radnik i novinar. U intervjuu za Sarajevo-x.com govorio je o NK Krajšnik, reprezentaciji BiH i mladim nogometnim talentima.
Hadžić je spomenuo da se velike zvijezde ne rađaju u velikim gradovima. Vođen tom intuicijom krenuo je u obilazak svih nogometnih centara u BiH. Igrom slučaja upoznao je ljude iz Srebrenika, tačnije iz Mjesne zajednice Duboki potok.
Kako ističe Hadžić, tada je upoznao fantastičnog igrača, a on se zove Elvedin Aletić. Po Hadžićevom mišljenju on je trenutno najdragocjeniji nogometni biser ove države. Igra na poziciji zadnjeg veznog. Da se zaista radi o velikom talentu potvrđuje i poziv u kamp Barcelone, gdje će Elvedin otputovati u maju naredne godine. Ešref je smjelo najavio da će on biti novi Messi u Barceloni.
Portal Sarajevo-x.com će u narednom periodu nastaviti priču o ovom igraču.
-
- Moderator
- Kontakt:
Bio je on u Slobodi na polusezoni na probi al nije zadovoljo Husrefa. Dobar igracic skroz, al se zezno sto je do 18te treniro u Dubokom, nisu mu dali da predje u Gradinu inace bi igro za prvi tim i otiso vec negdje. Trenutno kako stvari stoje od slj godine u dresu Orasja ce igrati..
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys
Silver Town Boys