Miranda, Mandzukic i Suarez(99%) OUT.
Za sada fantastican prelazni rok Atletica.
Po mogucnosti dovesti jos Darmiana i kutarisati se Ansaldija
Sto se tice Tobya , neka se ogrebu za njega nekih 20+ miliona i za te pare dovedu Salaha
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Siguran sam da do kraja prelaznog roka dolazi igrac koji ce se rotirati sa Gabijem i Thiagom.rio_Ferdy88 je napisao/la:Treba neko na sredini, def vezni za upariti sa Kokeom, ovo što sada imaju nije dovoljno kvalitetno.
Ja sam suprotnog misljenja.Jackson je masina , igrac kaznenog prostora.Fizicki dominator uz to ima nevjerovatne obe noge.Lillard je napisao/la:Meni se cini da su se zayebali s njim.
Na trzistu ima mladjih i boljih bome, ali kako god...
Nisu dovoljno kvalitetni da bi se nosili sa ovim što Barca i Real imaju, a i godine su učinile svoje, treba tu neko mlađi i kvalitetniji.JoeBleck je napisao/la: Ne mozes reci da nisu dovoljno kvalitetni.Dva klasicna razbijaca , stim da je Gabi za klasu bolji igrac jer ofanzicno nudi 3x vise.

Od kud ti to kralju? Mislim, znam da smo mi zainteresirani u vezi Reusa još od prrošlog ljeta, i ove godine se špekulira o njemu.. Teško, ali ne i nemoguće da ga dopeljamo, gdje si doznao za tu informaciju??Rajaz je napisao/la:Marco Reus je prošli vikend posjetio Madrid i navodno kupio stan u elitnoj La Finci, dijelu Pozuelo, inače predgrađe Madrida.
Pitanje je u koji će dio
Bojim se ovoga već dvije godine, samo je pitanje vremena kada će Arda otići.MorenoATM je napisao/la:Navodno Ardin agent tvrdi da želi napustit Calderon i preselit u Englesku, 3 su kluba vec navodno poslali ponudu.. Nikako sto se barem meni ne dopada![]()
![]()
Točno, sjećam se i prošle godine smo strijepili hoće li nas napustit il neće..Donnie Darko je napisao/la:Bojim se ovoga već dvije godine, samo je pitanje vremena kada će Arda otići.MorenoATM je napisao/la:Navodno Ardin agent tvrdi da želi napustit Calderon i preselit u Englesku, 3 su kluba vec navodno poslali ponudu.. Nikako sto se barem meni ne dopada![]()
![]()
Ali ako ugrabe Reusa, neće se previše osjetiti.
Liverpool je bio jako "zagrizao"Donnie Darko je napisao/la:Bojim se ovoga već dvije godine, samo je pitanje vremena kada će Arda otići.MorenoATM je napisao/la:Navodno Ardin agent tvrdi da želi napustit Calderon i preselit u Englesku, 3 su kluba vec navodno poslali ponudu.. Nikako sto se barem meni ne dopada![]()
![]()
Ali ako ugrabe Reusa, neće se previše osjetiti.
Pretpostavljam da planiraju gurnuti Gimeneza full-time u prvih 11.Dzoni je napisao/la:Ko je Mirandina alternativa i je li uopste tacno da je presao u Inter?
Veoma je blizu odlaska u Inter, ali ništa još službeno koliko ja znam.. No njegovim odlaskom nebi puno izgubili, ako ne izgubimo naravno Tobya kojeg Mourinho želi, imamo i Gimeneza, koji se vec sa 20 godina pretvoril u vrhunskog stopera, a tu je jos i mlađi Lucas!Dzoni je napisao/la:Ko je Mirandina alternativa i je li uopste tacno da je presao u Inter?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.