Osvojio je i on Dubrovnik kup u malom fudbalucalcio je napisao/la:Dzeko i Begovic (ako predje u Chelsea) ce makar jednog dana kada okoncaju karijeru moci reci da su osvajali trofeje.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Osvojio je i on Dubrovnik kup u malom fudbalucalcio je napisao/la:Dzeko i Begovic (ako predje u Chelsea) ce makar jednog dana kada okoncaju karijeru moci reci da su osvajali trofeje.
Bravo momcino.BosnaSTL je napisao/la:Bego idi u klub u kojem neces sjediti na klupi.Yebes ti pare to je prolazno .Bolje je branit u Hull city ili Burnly nego biti rezerva u velikom klubu.
Jest' kad je doveo Dzeku (kapitena BiH) da igra u njegovoj ekipiVirtu4l je napisao/la:Osvojio je i on Dubrovnik kup u malom fudbalucalcio je napisao/la:Dzeko i Begovic (ako predje u Chelsea) ce makar jednog dana kada okoncaju karijeru moci reci da su osvajali trofeje.
Pa eto, što onda lupaš da Spahić nema trofejecalcio je napisao/la:Jest' kad je doveo Dzeku (kapitena BiH) da igra u njegovoj ekipi
Evo, sad i on ima trofejecalcio je napisao/la:Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji.
Mislim na onaj dio sa trofejima...
Pa da budem srebrena kanta ? Neka hvala, bolje da me ne ide.calcio je napisao/la:Smatram da mi dobro ide na svim poljima... Ali nemoj biti ljubomoran, krenuce i tebe jednom.
KonacnoVirtu4l je napisao/la:Evo, sad i on ima trofejecalcio je napisao/la:Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji.
Mislim na onaj dio sa trofejima...![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Spahi%C4%87#Honours
Ciljas na zlato ha? Neka, lijepo je biti ambiciozan.mirzatele je napisao/la:Pa da budem srebrena kanta ? Neka hvala, bolje da me ne ide.calcio je napisao/la:Smatram da mi dobro ide na svim poljima... Ali nemoj biti ljubomoran, krenuce i tebe jednom.
Otkad vas zanima nastup nasih reprezentativaca u klubovima, zar do neki dan nije bilo "mene samo zanima reprezentacija i nastupi tog i tog igraca u istoj"calcio je napisao/la:KonacnoVirtu4l je napisao/la:Evo, sad i on ima trofejecalcio je napisao/la:Omaklo mi se... Trebao bi takodje neko updatirati njegov clanak na wikipediji.
Mislim na onaj dio sa trofejima...![]()
https://en.wikipedia.org/wiki/Emir_Spahi%C4%87#Honours
Nijedan klub koji je u TOP6 Premier League mu ne mogu zagaranovati mjesto, pogotovo ovi ucesnici LP. Odlazak u Romu bi mu bila najbolja opcija, ali ja vjerujem da se Begovicu ne napusta Engleska, tako da ce vjerovatno morati riskirati pa preci negdje gdje ce prvo biti drugi izbor.Pauk je napisao/la:Ma kakav Chelsea..neka ide samo gdje ce biti prvi izbor i gdje racunaju na njega.
Ja se baš trudim evo par godina unazad, ali me vazda uzmu na iskustvomirzatele je napisao/la:Pored tebe i HIV-a ni puno veci od mene nisu uspjeli, tako da - vrlo tesko.