PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Virtu4l
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Virtu4l » 23 jun 2015, 22:10

tuzlak1987 je napisao/la:Klasicno forsiranje nekvaliteta, a svi znamo da ce Bajicu i ostalim biti vrh i ako predju u Azerbejdzan
Zamisli kakvi su onda ostali kad je ovima vrh Azerbejdžan.
coelho41 je napisao/la:od svih igrača koje si nabrojo, oni što su se najviše naigrali u Želji, najmanje su u reprezentaciji igrali, sve što sad igra kolko tolko redovno u reprezentaciji (Vršajevič, Zukanović i Džeko) vi ste otjerali iz kluba..toliko o tome
Jes' jes', zato i danas dolaze na Grbavicu :rol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 jun 2015, 22:11

tuzlak1987 je napisao/la:Avdija je bolan Toskov, ako je Zeljin i Celikov je..

Zamisli reprezentaciju da ti igraju, pa sreca pa imaju oni koji su naucili fudbala u inostranstvu i Dzeko i Zukanovic koji su naucili kad su otisli iz Zelje.

Mlada je tako dobra da je busi ko stigne, pogotovo kada u vezi igraju ta dva vasa i na strani Memija. Klasicno forsiranje nekvaliteta, a svi znamo da ce Bajicu i ostalim biti vrh i ako predju u Azerbejdzan
Džeko je odigrao preko 40 utakmica u Želji, pružena mu je šansa sa 17 godina da debituje na evropskoj sceni u tekmi ako se ne varam sa škotskim Heartsom.
Ovo što si za mladu repku napisao u kontekstu Želje je cista ljubomora i zavist. Zadnji igrac kojeg je tvoj klub izbacio a da je bio dobar za reprezentaciju je Said toliko o tome..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 22:17

Pa takvih je po mladim reprezentacijama pun k bio i iz Slobode: Rahmanovic, Piric, Mesanovic, Gojkovic, Music, Jusufovic, Bekici, Prses, Ribic.. Pa i sam znam kakav je kvalitet

Samo se ceka da neki mladi iz inostranstva odluci jel zeli BiH i to je perspektiva najveca

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 23 jun 2015, 22:37

Ja samo znam da nema Zelje da bi nam repka bila i rangu Crne Gore, a od Slobode nikakve koristi nema, samo stete :kafa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 23 jun 2015, 22:49

Željooooo je napisao/la:Reprezentacija BiH od Željinih igraca,: Šehić, Zukanović, Vršajević, Štilić, Cocalić, Višća, Džeko( on je pola reprezentacije), Bajić..
Mlada reprezentacija BiH : Kjosevski, Memija, Sadikovic, Hadžiahmetovic, Bajić,Hodžić, Gojak, ,Hajradinovic. I u većini ostalih kategorija reprezentativnih selekcija preovladavaju Željini igraci..
ovo samo iz razloga sto imate jak lobi pri savezu. Sloboda je oduvijek imala jednu od najjacih skola fudbala, ali nikada nije imala jak lobi u savezu, zbog cega igraca Slobode ni nema blizu repke.
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 23 jun 2015, 22:52

A Željo prvak u junirskoj kategoriji, u kadetskoj takođe, prije par dana osvojili turnir pored Zvezde, Maribora, Šturma, Rijeke, ove mlađe kategorije isto tako razvaljuju. Jak lobi nema šta, pozivati djecu iz šampionskih selekcija :rol:
Kakva bolan Sloboda, jedini dobar proizvod je Said, a i on je kratko bljesno.
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 23 jun 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 23 jun 2015, 22:53

Virtu4l je napisao/la:
coelho41 je napisao/la:od svih igrača koje si nabrojo, oni što su se najviše naigrali u Želji, najmanje su u reprezentaciji igrali, sve što sad igra kolko tolko redovno u reprezentaciji (Vršajevič, Zukanović i Džeko) vi ste otjerali iz kluba..toliko o tome
Jel mi o ovom Avdiji pricamo ?
slika
:mrgreen:
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 22:54

Pravi junaci vam ti juniori i Adzem, gube od Slobode pa izazovu tucu i prekinu utakmicu, kasnije tri boda za zelenim..

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 23 jun 2015, 23:04

BadrHari je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Jel mi o ovom Avdiji pricamo ?
slika
:mrgreen:
MITOMANI su to ba :mrgreen: :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 23:09

tuzlak1987 je napisao/la:Pravi junaci vam ti juniori i Adzem, gube od Slobode pa izazovu tucu i prekinu utakmicu, kasnije tri boda za zelenim..
Da imas ista pameti ne bi pisao nista radi papaka koji su uletili na teren i udarili djecu sutra neko moze razbiti glavu nekom djetetu iz slobode kada dodju u Sarajevo ni krivom ni duznom. Uostalom seljacka posla.Ili je Adzem izazvao da neko uleti iz publike ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 23:11

pile87 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Pravi junaci vam ti juniori i Adzem, gube od Slobode pa izazovu tucu i prekinu utakmicu, kasnije tri boda za zelenim..
Da imas ista pameti ne bi pisao nista radi papaka koji su uletili na teren i udarili djecu sutra neko moze razbiti glavu nekom djetetu iz slobode kada dodju u Sarajevo ni krivom ni duznom. Uostalom seljacka posla.Ili je Adzem izazvao da neko uleti iz publike ?
Adzem prije frke izbacen, dobio crveni. Onda vasi prvi udarili Slobodine, kakva djeca bolan krenuli da udaraju ove nase pred roditeljima. Nemoj pravit od njih andjele.. Ne opravdavam roditelje, krivi su. Vjerovatno im proradio taj roditeljski faktor i familijarni.

Prekid im je odgovarao i to su postigli, u hitnu koja je dvije minute od stadiona nisu dosli vec u bus i pravac Sarajevo

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 23 jun 2015, 23:17

Djeca se pobila iii ??? Uletili seljacici sa tribine da prebiju djecu.I neko stopo vrije hitnoj :) ja ti samo kazem sutra ce neko djete iz tz dobit po lobanji ni krivo ni duzno.I nek se onda zahvali tim sto su uletjeli i nece biti andjeli.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jun 2015, 23:21

pile87 je napisao/la:Djeca se pobila iii ??? Uletili seljacici sa tribine da prebiju djecu.I neko stopo vrije hitnoj :) ja ti samo kazem sutra ce neko djete iz tz dobit po lobanji ni krivo ni duzno.I nek se onda zahvali tim sto su uletjeli i nece biti andjeli.
Dajte sliku i ljekarski izvjestaj te vam sve vjerujem i posipam se pelpelom..
Sve je ostalo na izjavi Adzema, a onda sutra delegat prica nesto drugo

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jun 2015, 23:40

:hmmmm:
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 23 jun 2015, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 jun 2015, 23:51

Mortus je napisao/la:
Željooooo je napisao/la:Reprezentacija BiH od Željinih igraca,: Šehić, Zukanović, Vršajević, Štilić, Cocalić, Višća, Džeko( on je pola reprezentacije), Bajić..
Mlada reprezentacija BiH : Kjosevski, Memija, Sadikovic, Hadžiahmetovic, Bajić,Hodžić, Gojak, ,Hajradinovic. I u većini ostalih kategorija reprezentativnih selekcija preovladavaju Željini igraci..
ovo samo iz razloga sto imate jak lobi pri savezu. Sloboda je oduvijek imala jednu od najjacih skola fudbala, ali nikada nije imala jak lobi u savezu, zbog cega igraca Slobode ni nema blizu repke.
Nema nikakve veze lobi sa tim. Kvalitetan rad u omladinskoj školi, optimalni uslovi omoguceni djeci, strucni treneri(oko 15-20 trenera ako se ne varam ima Željo u svom omladinskom pogonu), i najvažnija stvar je pružena šansa djeci u seniorskoj ekipi koju je vecina iskoristila. Sloboda zvanicno nema svoju omladinsku školu, to bi ti trebao bolje znati kako je to uređeno kod vas. Imala je i Sloboda igraca u mlađim kategorijama reprezentacije samo vecina tih igraca nije imala kvalitet za nešto više..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 23 jun 2015, 23:56

Mortus je napisao/la:Sloboda je oduvijek imala jednu od najjacih skola fudbala, ali nikada nije imala jak lobi u savezu, zbog cega igraca Slobode ni nema blizu repke.
A inace gdje su ti produkti, gdje igraju, ko je napravio karijeru ? Ozbiljno pitam, bez provokacije.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

maroonGiant
Kontakt:

Post Postao/la maroonGiant » 23 jun 2015, 23:57

Kakav omladinski pogon , kvalitetan rad. Jedini igraci iz repke da su iz vaseg pogona su Dzeko, Cocalić i Šehić. Dzeku zvali klocem na grbavici, radovali se kad su uzeli 25 milja za njega, na kraju postade najbolji strijelac Bh repke svih vremena. Ova ostala dvojica ne igraju nikakvu značajnu ulogu u reprezentaciji, niti će je imati...

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 23 jun 2015, 23:59

maroonGiant je napisao/la:Kakav omladinski pogon , kvalitetan rad. Jedini igraci iz repke da su iz vaseg pogona su Dzeko, Cocalić i Šehić. Dzeku zvali klocem na grbavici, radovali se kad su uzeli 25 milja za njega, na kraju postade najbolji strijelac Bh repke svih vremena. Ova ostala dvojica ne igraju nikakvu značajnu ulogu u reprezentaciji, niti će je imati...
Pratiš li ti našu ligu uopšte, ko je prvi strijelac lige ?

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 jun 2015, 00:01

Elegant je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Sloboda je oduvijek imala jednu od najjacih skola fudbala, ali nikada nije imala jak lobi u savezu, zbog cega igraca Slobode ni nema blizu repke.
A inace gdje su ti produkti, gdje igraju, ko je napravio karijeru ? Ozbiljno pitam, bez provokacije.
jel prije rata ili poslije
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 jun 2015, 00:03

maroonGiant je napisao/la:Kakav omladinski pogon , kvalitetan rad. Jedini igraci iz repke da su iz vaseg pogona su Dzeko, Cocalić i Šehić. Dzeku zvali klocem na grbavici, radovali se kad su uzeli 25 milja za njega, na kraju postade najbolji strijelac Bh repke svih vremena. Ova ostala dvojica ne igraju nikakvu značajnu ulogu u reprezentaciji, niti će je imati...
Višća, Zukanović, Štilić... sve igrači koji su nakon Želje napravili solidne karijere... poređenja radi, toliko igrača su dali svi ostali klubovi zajedno, mada je i to diskutabilno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bvsic, delko, Zigazaga i 25 gostiju.