Ocito je bilo vrijedno cekati sve ove dane na nova pojacanja.
Hvala Husicu sto nasu Slobodu pravis gigantom.
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
jesi l' dobio poruku koju sam ti poslao?fkslatina1976 je napisao/la:polako ljudi na ove sve igrace sto su dosad dosli kao pojacanja dolazi jos...sve ce to husref posloziti, imacemo jaku ekipu a stim rastu i apetiti!! treba se navikavat na visi nivo dosta je bilo ponizavanja...i sto je azmir danas poslao u poruci jednom liku hahahah kad je zavrsio sa govedaricom rekao je...**** MAJKU SVIMA!!!! e to SAM CEKAO...dolazi nase vrijeme dolazi ponovo jaka SLOBODA !!!
idemo jako!!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA!
Sasvim slucajno je u 8 sati, znaci 50 minuta poslije ovoga sto si napisao vidjen u Mostaru sa djevojkom. ili se sloboda zajebala ili vas je neko sam zajebao, ugovor mu traje jos.Benjo_AFC86 je napisao/la:Joj ovih novinara. Evo lika kraj mene sjedi i čitav dan tu. Ne znam kako smo mi ovdje u Srebreniku a neko ga vidio s Husarom u TzdzekooooTz je napisao/la:
Kako saznaje "Sport", Škahić se danas u Tuzli u prisustvu menadžera Admira Husarića sastao sa predsjednikom Slobode, Azmirom Husićem, te dogovorio dvogodišnju saradnju.
Škaha tu, sve direkt preko Azmira ide
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
I da Škahić ostane kod vas, predsjednik će dovest' 5 puta boljeg stopera, vama u inat. Ništa vas ne može spasiti od nižeg ranga.shaman7 je napisao/la: Sasvim slucajno je u 8 sati, znaci 50 minuta poslije ovoga sto si napisao vidjen u Mostaru sa djevojkom. ili se sloboda zajebala ili vas je neko sam zajebao, ugovor mu traje jos.
sad ti meni kao neko ozbiljan, za sta te i smatram, reci jesam li ista pogresno rekao? Skahic vidjen u mostaru, a benjo vas lozi pricom da pije sa njim kafu, vi ga pozdravljate i on vam najavljuje evropu. nisam dosao nikog da podjebajem, stavise ja sam prije za jacanje bh fudbala, nego za omalovazavanje ijednog kluba. Pored standardne cetvorke, dobijamo Olimpic, Slobodu i ko zna ko ce jos da bude bolji ove godine. To sto sam iz Mostara i navijam i volim Velez ne znaci da sve ostalo mogu nabit na neku stvar. Takodjer i neki dan mi je bilo smijesno kad sam vidio da je na oficijalnoj stranici Zvonic, a svi ste spominji federalnu ligu. a radnici kluba ne znaju kako izgleda skahic. Ti ako to podrzavas , nisi istinski navijac svog kluba.NKMramor je napisao/la:I da Škahić ostane kod vas, predsjednik će dovest' 5 puta boljeg stopera, vama u inat. Ništa vas ne može spasiti od nižeg ranga.shaman7 je napisao/la: Sasvim slucajno je u 8 sati, znaci 50 minuta poslije ovoga sto si napisao vidjen u Mostaru sa djevojkom. ili se sloboda zajebala ili vas je neko sam zajebao, ugovor mu traje jos.
zasto ovo ?Forster je napisao/la: Bosanski Maminjo![]()
Nije prodao nikog još, polahkoDoeTz je napisao/la:zasto ovo ?Forster je napisao/la: Bosanski Maminjo![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.