Sport i TV
- SteveHeighway
- Kontakt:
Re: Sport i TV
Ne znam drug,potrazi stranicu na netu i nazovi ih.
Ma odlican,ja sam uzeo trio paket (internet,telefon i kablovska)
52 kerme mjesecno s tim sto prvih 6 mjeseci placas 26 KM.
Sto se tice kablovske imam oko 160 kanala,sve arene,tri sport kluba,eurosportove i jos neke sportske...
Ma odlican,ja sam uzeo trio paket (internet,telefon i kablovska)
52 kerme mjesecno s tim sto prvih 6 mjeseci placas 26 KM.
Sto se tice kablovske imam oko 160 kanala,sve arene,tri sport kluba,eurosportove i jos neke sportske...
When he had a chance to choose between trophies and loyalty, he picked loyalty. He picked loyalty for one simple reason. He is more then just a football player, he is more then just a human... He is Liverpool Football Club.
Steven Gerrard !
Steven Gerrard !
Nisma siguran za NBA, edin je glavna faca Arene, i uslov da ostane je jedan NBA Ulozit ce sve napore da ga zadrze! Sto se tice ABA lige, i prosle godine je visa sila odlucila ko ce uzeti, ove godine se nista ne zna, niti hoce li se liga igrati, prema tome :S glupsot je pricati o tome !miki_92 je napisao/la:tesko da ce i tu ABA ligu vratiti, a i NBA 99% ostaje na SK
Inace sto se mene tice, svejendo mi je, Imam Arenu zbog Juventusa i LP preko Moje tv, i naranvo imam ovu skromnu kablovsku od 15kmcica
Max Allegri
eto ti post sa njihovog foruma,Mig_Mig je napisao/la:Nisma siguran za NBA, edin je glavna faca Arene, i uslov da ostane je jedan NBA Ulozit ce sve napore da ga zadrze! Sto se tice ABA lige, i prosle godine je visa sila odlucila ko ce uzeti, ove godine se nista ne zna, niti hoce li se liga igrati, prema tome :S glupsot je pricati o tome !miki_92 je napisao/la:tesko da ce i tu ABA ligu vratiti, a i NBA 99% ostaje na SK
Inace sto se mene tice, svejendo mi je, Imam Arenu zbog Juventusa i LP preko Moje tv, i naranvo imam ovu skromnu kablovsku od 15kmcicaimam 3 SK i to je to.
Jeste da bi volio da Edin komentarise sve to, ali dobro. .
znaci jedan od njihovih admina jasno daje hint da je prica tu zavrsena ali ne smije nista reci dok ne bude oficijalnoPa ok je sto se NBA tice, mislim da je tu sve jasno
Pa nejasna prica u poslednje vrijeme, stizu poruke je li tacno da isticu prava, da se otkupljuju na godinu dana i sl. Svake godine se kroz isto prolazi sa NBA na SK. Ni ova nije izuzetak. Konstantne dezinformacije iz godine u godinu. Bice brzo spisak prenosa kao i svake godine.
sto se tice Edina njemu NBA liga nikad nije bila br. 1 sam je u vise navrata rekao da najvise voli NCAA
i vjerujem da im nikad nije postavlja takve ultimatume jer i on sam zna da nije realno da pobjede SK na tenderu
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Belmin6 je napisao/la:Kakav je taj logosoft, jel rade podrucje Zenice ?
samo u nekim dijelovima grada
Kojim ? Crkvice ?filip13 je napisao/la:samo u nekim dijelovima gradaBelmin6 je napisao/la:Kakav je taj logosoft, jel rade podrucje Zenice ?
imas na njihovoj stranici ovaj prozorcic provjeri dostupnost, unesi adresu pa vidi sta ce ti izbacitBelmin6 je napisao/la:Kojim ? Crkvice ?filip13 je napisao/la:samo u nekim dijelovima gradaBelmin6 je napisao/la:Kakav je taj logosoft, jel rade podrucje Zenice ?
https://www.lol.ba/default.aspx
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Belmin6 je napisao/la:Kojim ? Crkvice ?filip13 je napisao/la:samo u nekim dijelovima gradaBelmin6 je napisao/la:Kakav je taj logosoft, jel rade podrucje Zenice ?
ne znam,tacno,znam da sam prije pola godine pitao kad ce doci u novu zenicu,i nisu znali kad bi to moglo biti
Hvala miki. Izgleda da ne rade Crkvice.
Re: Odg: Sport i TV
Sve su bliže i bliže dogovoru..
http://www.turkish-football.com/bein-mo ... -digiturk/
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
http://www.turkish-football.com/bein-mo ... -digiturk/
Ima li kakvih najava sta bi moglo da bude na MOJA TV sportskim programima ( arene i eurosport ) ?
Olimpijske igre 2018, 2020, 2022 i 2024 na Eurosportu.
Sto se tice ostalih stvari ne zna se jos nista, mada me sve vuce da ce Nizozemska ili Ruska liga na Arenu zbog prijateljske tekme Ajaxa i Dinama iz Moskve koju prenosi Arena
Sto se tice ostalih stvari ne zna se jos nista, mada me sve vuce da ce Nizozemska ili Ruska liga na Arenu zbog prijateljske tekme Ajaxa i Dinama iz Moskve koju prenosi Arena
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema od Holandjana nista.Vec je bilo pitanje za tu ligu i sa Arene su potvrdili da ih nece prenositi.Ako uspiju Ruse bice mjera.Samo jos jednu ligu da otkupe i popunit ce program za citav dan.Otelo je napisao/la:Olimpijske igre 2018, 2020, 2022 i 2024 na Eurosportu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Prošle godine isto negirali Belgijsku ligu i ja ih pitam na fb i kažu da neće prenositi.
Par dana kasnije u shemi stoji belgijski super kup.
Par dana kasnije u shemi stoji belgijski super kup.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nadam se da ce biti Holandska ili Ruska liga.To bi bilo super al nesto ne vjerujem.
Portugalci će ići 90%, sad kup ili liga ne znam tačno.
Ja se nadam Nizozemcima, draži mi od Rusa.
Ja se nadam Nizozemcima, draži mi od Rusa.
Vjerovatno kup jer ne vjerujem da ce Sport Klub izgubiti dvije lige.Ako izgube neku ligu volio bih da to budu Holandjani.
TV VIET
Slobodan
username:vikend
šifra: free
Slobodan
Taman da Copu veceras pogledam na Areni a ne na nekom ruskom streamuhilmo je napisao/la:TV VIET
Slobodan
- legenda reala
- Kontakt:
voditeljica one emisije o Wimbledonu na RTS-u 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Prenosi li ko od naših Gold Cup?
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.