FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

zmaj348
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la zmaj348 » 24 jun 2015, 08:16

solinas je napisao/la:znaci

govedarica,kostic,ordagic,stjepanovic,skahic,nikolic...

uz,pirica,moranjkica,ivetica,mujica,zeba, :salut:

svi,barem vecina ima ugovor na dvije i vise,kako samo pametno se radi,ekipu dodatno uigrati,stabilizovati..
kada imas takvu druzinu,koja se poznaje u dusu,i dodas im dva-tri kapitalca,dobijes atomski s desna :bow:

nesumnjam da ce biti jos pojacanja,ova ekipa je sasvim sposobna biti u vrhu bh fudbala.
nemojte samo pametovanja,cilj je opstanak..
slazem se,to je prvi,i jedini cilj,ali necemo se praviti budale,nepravi se ovakva ekipa,bezveze.
vrebacemo mi svoju sansu,prije svega mislim na kup..a prvenstvo,bez opterecenja,
kako azmir rece husu,igrajte bez pritiska,za gol vise,nema veze,opusteno,niko pred vas,osim opstanka nestavlja nikakav cilj..
sve vise sto uzmemo,dobro je za nas,ali ovu godinu cemo potrositi na stvaranje ekipe,i dodatnu stabilizaciju..
mada...ja ko ja,vjeciti optimista.. :mrgreen:
Bgm komšije dobar posao radite za sada,vidi se po pojačanjima da se planski radi ne gomilaju se igrači po pojedinim pozicijama..ali po meni največe pojačanje če Vam biti ako ne vršite pritisak na igrače hoćemo Evropu itd..a sa ovakvom ekipom ni ta Evropa nije nedostižna,ali ovdje treba biti oprezan mnogo je tu novih igrača pa dok se to sve uigra da ne bude poslije prvog poraza sve po Husrefu :)...Nego šta ima za moju Zvijezdu ,koji bi po Vama od igrača mogao prema Gradačcu?

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jun 2015, 08:19

vidicemo druze,ko zna sta je skuho husic sa vasom upravom..prelazni jos traje,prozivka je danas,
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 24 jun 2015, 08:21

Vidi se iz dana u dan da Azmir sazrijeva na funkciji koju obnaša i da vuce pametne poteze koji ce obezbjedit bolju buducnost našem klubu.Čitam sad Seljin forum te mogu reci da mnogo kukaju što smo im klepili dva mkada igrca.

Suljo20002
Kontakt:

Post Postao/la Suljo20002 » 24 jun 2015, 08:54

Ne znam samo zasto izbacujete Mehmedagica iz prvih 11. Momak je realno bolji i od Skahica i od Kostica, a Moranjkica da ne spominjem. Mehmedagic je sve utakmice odigrao kako treba osim one protiv VO. Citavu polusezonu zajedno sa Zrnom je unosio mir i sigurnost u zadnju liniju.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 09:00

Ova ekipa je odlična, možemo visoko ciljat, i drago mi je što su do prozivke doveli igrače nisu čekali početak sezone, HVALA AZMIRE :tokralju:
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

carsijamosnik
Kontakt:

Post Postao/la carsijamosnik » 24 jun 2015, 09:07

AZMIRE INSTITUCIJO TEK SI NAM DAO 20% A VEC SE VIDIMO U VRHU TABELE STA CE BIT KADA DAS 50% VEC CEMO IGRAT EVROPSKU LIGU :bow: TI SI NESTO POSEBNO STO SE MOGLO DESIT SLOBODI I TUZLI :bih: :bow:

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 24 jun 2015, 09:12

NKMramor je napisao/la:
shaman7 je napisao/la: Sasvim slucajno je u 8 sati, znaci 50 minuta poslije ovoga sto si napisao vidjen u Mostaru sa djevojkom. ili se sloboda zajebala ili vas je neko sam zajebao, ugovor mu traje jos.
I da Škahić ostane kod vas, predsjednik će dovest' 5 puta boljeg stopera, vama u inat. Ništa vas ne može spasiti od nižeg ranga. :kafa:
Jest, isto ko sto u Velezu ima duplo vecu platu.

Hahah. Pozdravice vas Skahic danas iz Simin Hana, bice FOTO izvjestaj :D

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 24 jun 2015, 09:47

fkslatina1976 je napisao/la:polako ljudi na ove sve igrace sto su dosad dosli kao pojacanja dolazi jos...sve ce to husref posloziti, imacemo jaku ekipu a stim rastu i apetiti!! treba se navikavat na visi nivo dosta je bilo ponizavanja... e to SAM CEKAO...dolazi nase vrijeme dolazi ponovo jaka SLOBODA !!!
idemo jako!!! NIKO NIKO SAMO SLOBODA! :opaopa:

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 24 jun 2015, 09:57

A jest onaj dosadan za colovica hebote srpski mediji fino ti kazem rekao momak da ce ostat ...

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 24 jun 2015, 10:19

Forster je napisao/la:El Presidente :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bosanski Maminjo :salut:

Govedarica bi mogao za sezonu-dvije da fino popuni ionako punu klupsku kasu :mrgreen:

@Chinaglia, vraćaj avatar, hoćemo Ronaldinha :hmmmmm:

moram ti odgovoriti drug , ali vidim nisi jedini ovde s tom spikom ....

De mi ba recikod koga je kasa puna , kod NAS ??? Zasto furate tu pricu kad ste svi do jednog svjesni da je SAMO AZMIROVA kasa puna mashalah , a mi SLOBODA grcamo u dugovima i da nema naseg Azmira vjerovatno bi klub imao probleme ozbiljne po "zivot" ... de malo mucnite glavom prestanite s tom pricom ...MI GIGANTI , PISAJ SIROTINJU ( a nas klub je osnovala sirotinja , radnicka klasa , navijaci nam se zovu FUKARE itd ) .

Bog to ne voli i niko ne garantuje daopet nekad stvari mogu krenuti po zlu , u tm slucaju vi sto pisate sirotinju vjerovatno se brisete s foruma i pravite novi accaunt zbog sramote .

OK , i ja sam presretan da seu klubu konacno radi kako treba , ali dug je put naseg oporavka , trebat ce godine da stanemo na noge , al u pravom smislu .

Cuj pisaj sirotinju , puna kasa OVO ONO.... pa eno fabrika nam nasa DITA , prodala rekordan broj 3DE-a .... al ne vjerujem da ce im parola biti " pisaj sirotinju " .... mucnite glavom malo ...

p.s. post se ne odnosi samo na momka ciji sam post citirao , post se ondosi na mnogo komentara koje sam procitao na forumu u zadnje rijeme ...

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 24 jun 2015, 10:27

RUDARSKA2 je napisao/la:
Forster je napisao/la:El Presidente :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Bosanski Maminjo :salut:

Govedarica bi mogao za sezonu-dvije da fino popuni ionako punu klupsku kasu :mrgreen:

@Chinaglia, vraćaj avatar, hoćemo Ronaldinha :hmmmmm:

moram ti odgovoriti drug , ali vidim nisi jedini ovde s tom spikom ....

De mi ba recikod koga je kasa puna , kod NAS ??? Zasto furate tu pricu kad ste svi do jednog svjesni da je SAMO AZMIROVA kasa puna mashalah , a mi SLOBODA grcamo u dugovima i da nema naseg Azmira vjerovatno bi klub imao probleme ozbiljne po "zivot" ... de malo mucnite glavom prestanite s tom pricom ...MI GIGANTI , PISAJ SIROTINJU ( a nas klub je osnovala sirotinja , radnicka klasa , navijaci nam se zovu FUKARE itd ) .

Bog to ne voli i niko ne garantuje daopet nekad stvari mogu krenuti po zlu , u tm slucaju vi sto pisate sirotinju vjerovatno se brisete s foruma i pravite novi accaunt zbog sramote .

OK , i ja sam presretan da seu klubu konacno radi kako treba , ali dug je put naseg oporavka , trebat ce godine da stanemo na noge , al u pravom smislu .

Cuj pisaj sirotinju , puna kasa OVO ONO.... pa eno fabrika nam nasa DITA , prodala rekordan broj 3DE-a .... al ne vjerujem da ce im parola biti " pisaj sirotinju " .... mucnite glavom malo ...

p.s. post se ne odnosi samo na momka ciji sam post citirao , post se ondosi na mnogo komentara koje sam procitao na forumu u zadnje rijeme ...
slika
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 24 jun 2015, 10:32

:bow:
Zadnja izmjena: IstocniKartel, dana/u 24 jun 2015, 10:43, ukupno mijenjano 1 put.

plavanacija
Kontakt:

Post Postao/la plavanacija » 24 jun 2015, 10:36

hondas je napisao/la:Vidi se iz dana u dan da Azmir sazrijeva na funkciji koju obnaša i da vuce pametne poteze koji ce obezbjedit bolju buducnost našem klubu.Čitam sad Seljin forum te mogu reci da mnogo kukaju što smo im klepili dva mkada igrca.

Dok imamo mlade snage mi se ne sekiramo i malo vise postovanja za najtrofejniji klub u PL... Drago mi je da se dizete bice interesantne utakmice, samo pozitivno,jer cilj je jedan KVALITET ;) :bih:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 10:40

plavanacija je napisao/la:
hondas je napisao/la:Vidi se iz dana u dan da Azmir sazrijeva na funkciji koju obnaša i da vuce pametne poteze koji ce obezbjedit bolju buducnost našem klubu.Čitam sad Seljin forum te mogu reci da mnogo kukaju što smo im klepili dva mkada igrca.

Dok imamo mlade snage mi se ne sekiramo i malo vise postovanja za najtrofejniji klub u PL... Drago mi je da se dizete bice interesantne utakmice, samo pozitivno,jer cilj je jedan KVALITET ;) :bih:
Poštovanje treba zaslužit.
Nullius in verba

fkslatina1976
Kontakt:

Post Postao/la fkslatina1976 » 24 jun 2015, 10:40

i mesanovic na prozivci? auuuuuuu pozlatila ti se ova brate :tokralju:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 24 jun 2015, 10:41

Dobra pojačanja Slobode,koja naredne sezone mislim jedan od kandidata za Evropu ili čak titulu.
E ako ove sezone nepobjedite Želju tankog,... :)
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 24 jun 2015, 10:49

jedan od novih isto bi trebao i biti bilbija koji ce s amesanovicem se naci dns na prozivci :D

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 10:53

Ahmetovic, Mesanovic, Blibija, koji bi to napad bio sa Zebom iza
Nullius in verba

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jun 2015, 10:53

Na oficijelnoj stranici Govedarica potpisao na 3 godine, a na ss.ba potpisuje na 2 godine. Neko je zakazao, nadam se na duplom sportu.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

merak
Kontakt:

Post Postao/la merak » 24 jun 2015, 10:58

IstocniKartel je napisao/la:jedan od novih isto bi trebao i biti bilbija koji ce s amesanovicem se naci dns na prozivci :D
fkslatina1976 je napisao/la:i mesanovic na prozivci? auuuuuuu pozlatila ti se ova brate :tokralju:
Dobro jel ovo sad ozbiljno ili neke zelje ?

Nadam se ozbiljnom odgovoru :kafa:
samo Sloboda

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.