FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
ekipa nam je super,kisa danas a prozivka u 5
Vidite da je Kartel troler neki, kako ce biti na prozivci neko ko nije ni dosao kod nas.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Zvanicno napusta nas klub, steta mislio sam da ce ostati sa ovom ekipom, al ocigledno se nije svidio Musemicu.
OFK Beograd doveo Stefana Čolovića
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Suljo20002
- Kontakt:
Steta,dobro momak igra.fukara87 je napisao/la:Zvanicno napusta nas klub, steta mislio sam da ce ostati sa ovom ekipom, al ocigledno se nije svidio Musemicu.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
shaman7 je napisao/la:Sasvim slucajno je u 8 sati, znaci 50 minuta poslije ovoga sto si napisao vidjen u Mostaru sa djevojkom. ili se sloboda zajebala ili vas je neko sam zajebao, ugovor mu traje jos.Benjo_AFC86 je napisao/la:Joj ovih novinara. Evo lika kraj mene sjedi i čitav dan tu. Ne znam kako smo mi ovdje u Srebreniku a neko ga vidio s Husarom u TzdzekooooTz je napisao/la:
Kako saznaje "Sport", Škahić se danas u Tuzli u prisustvu menadžera Admira Husarića sastao sa predsjednikom Slobode, Azmirom Husićem, te dogovorio dvogodišnju saradnju.
Škaha tu, sve direkt preko Azmira ide
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Je li mu djevojka herka?
Ja volim FK Tuzla City
Forster je napisao/la:Nije prodao nikog još, polahkoDoeTz je napisao/la:zasto ovo ?Forster je napisao/la: Bosanski Maminjo![]()
![]()
Maminjo zbog transfera
Nešto bih te zamolio, nemoj bosanskom gospodinu davati nadimak po hercegovačkom škutoru.
Ja volim FK Tuzla City
fukara87 je napisao/la:Zvanicno napusta nas klub, steta mislio sam da ce ostati sa ovom ekipom, al ocigledno se nije svidio Musemicu.
Zvanicno gdje, nema na nasoj klupskoj kao ni na njihovoj
samo Sloboda
- Probisvjet
- Kontakt:
Ne mora biti pisaj sirotinju, al' moze npr. dodjite da vas procistimo, da vas malo okupamo...itd.RUDARSKA2 je napisao/la:Forster je napisao/la:El Presidente![]()
![]()
![]()
Bosanski Maminjo![]()
Govedarica bi mogao za sezonu-dvije da fino popuni ionako punu klupsku kasu
@Chinaglia, vraćaj avatar, hoćemo Ronaldinha
moram ti odgovoriti drug , ali vidim nisi jedini ovde s tom spikom ....
De mi ba recikod koga je kasa puna , kod NAS ??? Zasto furate tu pricu kad ste svi do jednog svjesni da je SAMO AZMIROVA kasa puna mashalah , a mi SLOBODA grcamo u dugovima i da nema naseg Azmira vjerovatno bi klub imao probleme ozbiljne po "zivot" ... de malo mucnite glavom prestanite s tom pricom ...MI GIGANTI , PISAJ SIROTINJU ( a nas klub je osnovala sirotinja , radnicka klasa , navijaci nam se zovu FUKARE itd ) .
Bog to ne voli i niko ne garantuje daopet nekad stvari mogu krenuti po zlu , u tm slucaju vi sto pisate sirotinju vjerovatno se brisete s foruma i pravite novi accaunt zbog sramote .
OK , i ja sam presretan da seu klubu konacno radi kako treba , ali dug je put naseg oporavka , trebat ce godine da stanemo na noge , al u pravom smislu .
Cuj pisaj sirotinju , puna kasa OVO ONO.... pa eno fabrika nam nasa DITA , prodala rekordan broj 3DE-a .... al ne vjerujem da ce im parola biti " pisaj sirotinju " .... mucnite glavom malo ...
p.s. post se ne odnosi samo na momka ciji sam post citirao , post se ondosi na mnogo komentara koje sam procitao na forumu u zadnje rijeme ...
Sto bi rekao staragarda SAMO BAHATO PREDSJEDNICE!
Ja bih jos dodao DA TE VOLE I DA TI SE DIVE!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hoce li ko na prozivku da se nadjemo u Slav. pa lagano pjeske gore ?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
ja se ne bih slozio sa bratom RUDARSKA 2
...nisam za pisaj sirotinju al jesam za
SAMO BAHATO

SAMO BAHATO
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ja cu ici s posla sa autom,radim do 4
brate moj , nismo u situaciji , vjeruj .... ne svidja mi se nikako ta prica . Polako , jaki smo , koracamo naprijed , ali .... Bahatost nije vrlina . Ja sam za SAMO STRPLJIVO - KORAK PO KORAKstaragarda je napisao/la:ja se ne bih slozio sa bratom RUDARSKA 2...nisam za pisaj sirotinju al jesam za
SAMO BAHATO![]()
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
gdje ces bolan pjeske..imas 3 kilometra do gore...to ti otprilike kao kad bi iz mostara u vrapcice pjeske isaoDoeTz je napisao/la:Hoce li ko na prozivku da se nadjemo u Slav. pa lagano pjeske gore ?
RASTEMO I SAMO RASTEMORUDARSKA2 je napisao/la:brate moj , nismo u situaciji , vjeruj .... ne svidja mi se nikako ta prica . Polako , jaki smo , koracamo naprijed , ali .... Bahatost nije vrlina . Ja sam za SAMO STRPLJIVO - KORAK PO KORAKstaragarda je napisao/la:ja se ne bih slozio sa bratom RUDARSKA 2...nisam za pisaj sirotinju al jesam za
SAMO BAHATO![]()
samo Sloboda
RUDARSKA2 je napisao/la:Forster je napisao/la:El Presidente![]()
![]()
![]()
Bosanski Maminjo![]()
Govedarica bi mogao za sezonu-dvije da fino popuni ionako punu klupsku kasu
@Chinaglia, vraćaj avatar, hoćemo Ronaldinha
moram ti odgovoriti drug , ali vidim nisi jedini ovde s tom spikom ....
De mi ba recikod koga je kasa puna , kod NAS ??? Zasto furate tu pricu kad ste svi do jednog svjesni da je SAMO AZMIROVA kasa puna mashalah , a mi SLOBODA grcamo u dugovima i da nema naseg Azmira vjerovatno bi klub imao probleme ozbiljne po "zivot" ... de malo mucnite glavom prestanite s tom pricom ...MI GIGANTI , PISAJ SIROTINJU ( a nas klub je osnovala sirotinja , radnicka klasa , navijaci nam se zovu FUKARE itd ) .
Bog to ne voli i niko ne garantuje daopet nekad stvari mogu krenuti po zlu , u tm slucaju vi sto pisate sirotinju vjerovatno se brisete s foruma i pravite novi accaunt zbog sramote .
OK , i ja sam presretan da seu klubu konacno radi kako treba , ali dug je put naseg oporavka , trebat ce godine da stanemo na noge , al u pravom smislu .
Cuj pisaj sirotinju , puna kasa OVO ONO.... pa eno fabrika nam nasa DITA , prodala rekordan broj 3DE-a .... al ne vjerujem da ce im parola biti " pisaj sirotinju " .... mucnite glavom malo ...
p.s. post se ne odnosi samo na momka ciji sam post citirao , post se ondosi na mnogo komentara koje sam procitao na forumu u zadnje rijeme ...
Ovi Slobodaši što govore o"sirotinji",mislim da žele reći besparica.Ne misle oni na ljude siromahe.Što se tiče kase(ili kese), to znaju i vrapci na grani.Potpuno razumijem tvoj apel da se suzdržimo od svakakvih izjava u stanju ove "euforije".
Ja volim FK Tuzla City
Sta fali rekreativno malostaragarda je napisao/la:gdje ces bolan pjeske..imas 3 kilometra do gore...to ti otprilike kao kad bi iz mostara u vrapcice pjeske isaoDoeTz je napisao/la:Hoce li ko na prozivku da se nadjemo u Slav. pa lagano pjeske gore ?![]()
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ouuu cestitam!!!
Sta bi sa Skahicem na kraju?
Sta bi sa Skahicem na kraju?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Bicemo bahati kad iskeširamo pola miliona KM, prije prve utakmice 
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Coraco je napisao/la:Bicemo bahati kad iskeširamo pola miliona KM, prije prve utakmice
Dvije brate, jedna na 428 druga na 148staragarda je napisao/la:Coraco je napisao/la:Bicemo bahati kad iskeširamo pola miliona KM, prije prve utakmice![]()
![]()
..i nije pola miliona nego 424.000 konvertibilnih maraka....stas,moze se
![]()
Onda će biti: samo bahato samo bezobrazno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.