Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Htio bih samo prokomentarisati malo situaciju oko De Gea-e. Necu nikoga citirati ali sami ce se naci oni koji su to spominjali.
Mislim da je prvenstveno glupo sto nekoga osudjujete sto se vraca kuci i to u tim o kojem masta svaki djecak da igra. Ko prvo da se ne lazemo da postavis neutralne djecake iz bilo kojeg kraja svijetai pitas ih barsa real ili united, 90% njih bi reklo ili barsu ili real. Tako da je ipak real real sa ogromnom reputacijom a narocito kad je taj jos klub iz tvog rodnog grada. Pa sve i da je u rangu uniteda valjda ima prednost.
Glupo mi je porediti ga sa sarajevom ili zeljom ali eto zamislite da ste vi iz madrida i da vam jd citava porodica tamo kao i djevojka sa kojom se zelite vjencati a ne mozete je vidjati i da ste udaljeni kilometrima i kilometrima daleko od kuce a zove vas klub iz vaseg grada koji ima sanse da osvoji svake sezone sve trofeje moguce svjetske klasepa zar biste odbili, realno? Kuca je kuca i predstavljati svoje je nesto najljepse.
I druga stvar vezano za cijenu. Ja ne razumijem sto se opet vrijedja De Gea i zbog cijene? Opce je poznato da igrac pred istekom ugovora vrijedi manje. Nije De Gea prvi slucaj. Nije van persie bio djubre kad je dolazio iz arsenala po isteku ugovora? Ima milion raznih primjera. Sta se de gea ima zahvaljivat na nacin da produzi ugovor i da lupi realu ultimatum 50mil cijena i da na kraju ne zavrsi u realu? Ja ne razumijem stvarno. Ako umited dobije 20mil eura i to se treba udarat nogom u guzicu jer za jednog golmana je i to previse imajuci jos u vidu da je istek ugovora. A ako ga ne puste nece reala nesto pumo zeznuti a niti de geu. De gea ce sackeati jos jednu god tad ce i kasiljas biti pred krajem svog cina a de gea ce sigurno doc besplatno.
Mislim da je prvenstveno glupo sto nekoga osudjujete sto se vraca kuci i to u tim o kojem masta svaki djecak da igra. Ko prvo da se ne lazemo da postavis neutralne djecake iz bilo kojeg kraja svijetai pitas ih barsa real ili united, 90% njih bi reklo ili barsu ili real. Tako da je ipak real real sa ogromnom reputacijom a narocito kad je taj jos klub iz tvog rodnog grada. Pa sve i da je u rangu uniteda valjda ima prednost.
Glupo mi je porediti ga sa sarajevom ili zeljom ali eto zamislite da ste vi iz madrida i da vam jd citava porodica tamo kao i djevojka sa kojom se zelite vjencati a ne mozete je vidjati i da ste udaljeni kilometrima i kilometrima daleko od kuce a zove vas klub iz vaseg grada koji ima sanse da osvoji svake sezone sve trofeje moguce svjetske klasepa zar biste odbili, realno? Kuca je kuca i predstavljati svoje je nesto najljepse.
I druga stvar vezano za cijenu. Ja ne razumijem sto se opet vrijedja De Gea i zbog cijene? Opce je poznato da igrac pred istekom ugovora vrijedi manje. Nije De Gea prvi slucaj. Nije van persie bio djubre kad je dolazio iz arsenala po isteku ugovora? Ima milion raznih primjera. Sta se de gea ima zahvaljivat na nacin da produzi ugovor i da lupi realu ultimatum 50mil cijena i da na kraju ne zavrsi u realu? Ja ne razumijem stvarno. Ako umited dobije 20mil eura i to se treba udarat nogom u guzicu jer za jednog golmana je i to previse imajuci jos u vidu da je istek ugovora. A ako ga ne puste nece reala nesto pumo zeznuti a niti de geu. De gea ce sackeati jos jednu god tad ce i kasiljas biti pred krajem svog cina a de gea ce sigurno doc besplatno.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ponavljate stvari koje su rečene hiljadu puta dosad o De Gei (rođen u Madridu, godina do isteka ugovora, itd), stvarno nema potrebe za tim, isto kao ni za cigančenjem Reala, umjesto da budu gospoda i plate, ili nam prodaju Baleta/Karima, oni se ovako cjenkaju za svaki milion 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hajde nek' vas jos dodje i ponovi jednu te istu priču koju smo svi do sada ispričali po 15 puta. Hoće čovjek kući, znaaaaaaaamo jbte xD
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Kad na kraju i ne ode 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
A bila bi fora, i onda LvG stavi Valdesa na gol a De Gea preseli na klupu.topnik1 je napisao/la:Kad na kraju i ne ode
Ali ja nesto previše i ne žalim njegov odlazak. Odličan igrač sigurno ali golmana možeš mijenjati lagano na ovakvom tržištu. Ima ih zaista odličnih tako da se taj odlazak i neće previše osjetiti. Pojačao jos i odbranu i nemaš problem. Pa De Gea se ove sezone i istakao jer ga je naša retardirana odbrana uvijek na muke stavljala.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Rooney88 je napisao/la:A bila bi fora, i onda LvG stavi Valdesa na gol a De Gea preseli na klupu.topnik1 je napisao/la:Kad na kraju i ne ode![]()
Ali ja nesto previše i ne žalim njegov odlazak. Odličan igrač sigurno ali golmana možeš mijenjati lagano na ovakvom tržištu. Ima ih zaista odličnih tako da se taj odlazak i neće previše osjetiti. Pojačao jos i odbranu i nemaš problem. Pa De Gea se ove sezone i istakao jer ga je naša retardirana odbrana uvijek na muke stavljala.
Pa ja iskreno i ne vidim ništa konkretno da se piše u vezi odlaska De gee. Jeste da je rok tek počeo, ali špekulacije traju dugo dugo, pa bi do sada valjda trebalo biti šta konkretnije.
A vala da mu je opravdanje da hoće kući, i nije. Ponaša se ko šupak Fabregas
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
meni je drago sto smo ga propustili jer to znaci da Ed i LvG imaju u vidu nekog boljegCartman je napisao/la:Mislim da smo pogrijesili sto smo pustili Firmina Scouserima. Jer budimo realni, nema razloga da neko izabere njih ispred nas u ovom trenutku, tako da izgleda nismo bili zainteresovani.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ova situacija za david de geu je specificna.man utd je od njega napravio golmana.sjetite se sam gresaka koje je pravio u nasem dresu pogotovo na pocetku kad je dosao.sa njim smo imali najvise strpljenja sto se tice golmana.i sam da ode za male pare,nidje veze.on pod hitno treba postpisati novi ugovor da bi se mogao za sto vise para prodati i na taj nacin da zahvali klubu koji je od njega napravio wc golmana.
Da hoće kući išao bi u Madrid, ali athletico
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
Sent from my Nexus 5 using Tapatalk 2
eto nama Lorisa 
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Uhhh kako bi to dobar posao bio, strašan. Njima De Gea a nama Ramos. O tome se već može pričati.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ne svidja mi se Ramos.
Nadam se da samo izvlaci preko nas veci ugovor od Pereza.
Nadam se da samo izvlaci preko nas veci ugovor od Pereza.
- OnlyUnited
- Kontakt:
Ramo bi bio top pojacanje. To strasno iskustvo na nasu ranjivu odbranu, u paru sa Smallom, ludnica.
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ja nikako da "povjerujem" u Smalla.OnlyUnited je napisao/la:Ramo bi bio top pojacanje. To strasno iskustvo na nasu ranjivu odbranu, u paru sa Smallom, ludnica.
Ipak sve je ovo prica na temelju spekulacija oko dolaska Ramosa koji bi mnogo ucvrstio nasu odbranu. Sigurno igrac kakav tacno nama fali ali u paru sa Smallom? Ne znam stvarno, volio bih vjerovati Smallingu ali ne mogu jos.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Smalling je najbolje sto imamo u ovom momentu na toj poziciji. Bilo je tu dosta nesigurnosti u proslosti. Npr. pod Fergijem je cesto forsiran na beku, i nije imao povjerenje od kako je u Unitedu (sto je razumno), tako da je prve tri sezone odigrao ukupno 50 ligaskih meceva, sto je malo ako se zeli neka konstantnost.
Pod klokanom je presao tu cifru 20 meceva u epl, al' i tu je forsiran na beku u nekim utakmicama.
Tek od ove sezone, Luj mu je ukazao povjerenje od one utakmice protiv Chelsea (u oktobru) i od tada je konstantno napredovao da bi u 2015. pokazao sav potencijal.
Pod klokanom je presao tu cifru 20 meceva u epl, al' i tu je forsiran na beku u nekim utakmicama.
Tek od ove sezone, Luj mu je ukazao povjerenje od one utakmice protiv Chelsea (u oktobru) i od tada je konstantno napredovao da bi u 2015. pokazao sav potencijal.
Nemoj me pogresno shvatiti, savrseno sam ja svjestan i da je mijenjao pozicije i sta je sve igrao te koliko je dobar bio. Ima kvalitet i to ne sporim, moze izrasti u WC stopera ali jednostavno nemam u ovom trenutku povjerenja u njega. Ukoliko dobije sansu iduce sezone da uz provjerenog stopera igra konstantno lako moze odraditi sezonu na visokom nivou i postati stub odbrane ali trenutno gledano ja mu ne vjerujem iako, opet ponavljam, sigurno da ima kvalitet.
EDIT:
Jel` moze neko napisati pouzdane izvore sa Twittera. Napunio sam svim i svacim "bazu" pa nalazim dosta materijala za kojeg se iz aviona vidi da nije pouzdan.
EDIT:
Jel` moze neko napisati pouzdane izvore sa Twittera. Napunio sam svim i svacim "bazu" pa nalazim dosta materijala za kojeg se iz aviona vidi da nije pouzdan.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- OnlyUnited
- Kontakt:
Prati BBC Sport, Guardian sport, Telegraph, Independent sport i Sky Sports. Guardian i Telegraph cesto znaju bacati i spekulacije, al' su u sustini ozbiljniji, dok se preostali pokazali kao potvrde transfera (BBC i Sky), a Independent me u zadnje vrijeme iznenadio normalnim vijestima.
Zadnja izmjena: OnlyUnited, dana/u 25 jun 2015, 14:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ja pratim samo Duckera(Times) i Ogden(Telegraph).
Mada oni slabo pišu, vjerovatno iz kluba ne ide dosta informacija vani.
Što se tice van Engleske, ako smo zainteresovani za nekog igraca iz La Lige ili nekog Španca, dobar mi je Balague.
Italiju i njene igrace manje pratim, jer smo slabo dole šta zainteresovani, ali od njih je glavni mislim Di Marzio.
Mada oni slabo pišu, vjerovatno iz kluba ne ide dosta informacija vani.
Što se tice van Engleske, ako smo zainteresovani za nekog igraca iz La Lige ili nekog Španca, dobar mi je Balague.
Italiju i njene igrace manje pratim, jer smo slabo dole šta zainteresovani, ali od njih je glavni mislim Di Marzio.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja vjerujem i u Jonesa, i u Smallinga. Mladi su još, a već su pokazali kvalitet. Sa iskustvom će da budu bolji igrači sigurno i apsolutno ih vidim i u nekom dužem narednom periodu u Unitedu. No, i pored toga, jedan kvalitetan stoper je potreban u ovom momentu, tu nema dileme. Evansa prodat, a tu je Rojo kao četvrta i McNair kao peta opcija i to je to.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.