Mario Vrančić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
SjeverniVjetar
Re: Mario Vrančić
Mario Vrancic je igrac kvaliteta izmedju prve i druge BL, to je bar jasno sa njegovih 26 godina i timovima za koje je igrao i za koje potpisuje. Ko ga je gledao prosle sezone u BL, to je mogao vidjeti i na osnovu njegove igre. Nemojte ocekivati previse.
S druge strane,u situaciji u kakvoj smo, igrac koji ce igrati u BL je dobrodosao. Sigurno je bolji od nekolicine standardnih u veznom redu.
S druge strane,u situaciji u kakvoj smo, igrac koji ce igrati u BL je dobrodosao. Sigurno je bolji od nekolicine standardnih u veznom redu.
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Mario Vrančić
Lijep mu ovaj ljiljan 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: AW: Mario Vrančić
Da hoce kupiti i Vranjesa pa da bude primoran nositi ljiljan na srcu, kako li bi to podnioGoalgetter je napisao/la:Lijep mu ovaj ljiljan
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Sretno Mario, da te uskoro gledamo u prvih jedanaest

#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- rob do bagro
- Kontakt:
SjeverniVjetar je napisao/la:Mario Vrancic je igrac kvaliteta izmedju prve i druge BL, to je bar jasno sa njegovih 26 godina i timovima za koje je igrao i za koje potpisuje. Ko ga je gledao prosle sezone u BL, to je mogao vidjeti i na osnovu njegove igre. Nemojte ocekivati previse.
Pa slicnu pricu imaju Ibisevic,Salihovic
Mario ima potencijal za prvih 11 nase reprezentacija a i da poslje Darmstadta potpise za neki jos bolji klub u Njemackoj. Sve je na njemu dali ce ga ispuniti do kraja. Sretno momak i da nam cim prije debitujes.
-
SjeverniVjetar
Ma nije bas tako , ovi su sa 21 vec bili prvotimci PSG, Herthe, Achena...pa onda veoma ambicioznog Hoffenheima, sto se i vidjelo po rezultatima.lumani je napisao/la: Pa slicnu pricu imaju Ibisevic,Salihoviciz druge u prvu sa nekih24,5 godina...
Elem, nema veze, neka mu je sa sreceom, pa da predje u Bayern ako ga krene.
Dobro je da se zadržao u Bundesligi, nadajmo se da ce izboriti mjesto,mada ne treba polagati neke ekstra nade u njega sto se tice reprezentacije. Poprilično je spor igrač nesto slično Medunjaninu, ništa novo on neće donijeti u reprezentaciju.
Ali svakako da je dobrodošao u reprezentaciju.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja.
-
SjeverniVjetar
To i ja mislim, nemam nista protiv decka, nego su mi na vrh glave igraci sa thenikom, playmakeri koji ne mogu potrcati. Puna ih je reprezentacijan posljedjih desetak godina, da je naci nekoga poput Besica ili Lulica, ako nista drugo, barem po trkackim sposobnostima (a da nije AvdijaMiskeee10 je napisao/la:Dobro je da se zadržao u Bundesligi, nadajmo se da ce izboriti mjesto,mada ne treba polagati neke ekstra nade u njega sto se tice reprezentacije. Poprilično je spor igrač nesto slično Medunjaninu, ništa novo on neće donijeti u reprezentaciju.
SjeverniVjetar je napisao/la:Ma nije bas tako , ovi su sa 21 vec bili prvotimci PSG, Herthe, Achena...pa onda veoma ambicioznog Hoffenheima, sto se i vidjelo po rezultatima.lumani je napisao/la: Pa slicnu pricu imaju Ibisevic,Salihoviciz druge u prvu sa nekih24,5 godina...
Elem, nema veze, neka mu je sa sreceom, pa da predje u Bayern ako ga krene.
Dobro ako cemo brojati 3,4 nastupa u Berlinu i odlazak iz prve u drugu bio je prvotimac
Da hoce Vedad u ljiljane.
- Goalgetter
- Kontakt:

Mario Vrancic: Radujem se nadolazecoj sezoni sa Darmstadtom. Ljiljan u srcu, a sada i na grudima.
Čestitam Mario i želim ti svu sreću u novom klubu i da što prije zaigraš za repku!

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mogao bi u Ingolstadt.Mario sretnoSenegal je napisao/la:Da hoce Vedad u ljiljane.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- Papastathopoulos
- Kontakt:
auuuuuGoalgetter je napisao/la:
Mario Vrancic: Radujem se nadolazecoj sezoni sa Darmstadtom. Ljiljan u srcu, a sada i na grudima.![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Govrio je Mario i godinama prije da voli Bosnu samo niko nije reagovao ili vjerovao. Momak je pravi patriota !!
I uz to jos i dobar igrac.

I uz to jos i dobar igrac.
haha, igra riječi
nekoliko navijača Paderborna ga napalo zbog toga, nazvaše ga plaćenikom, a i nekim navijačima Darmstadta se nije svidjelo, kao, tek došao, a odmah mu Ljiljan u srcu
al' objasnile su ove Bošnje iz Švabije 
nekoliko navijača Paderborna ga napalo zbog toga, nazvaše ga plaćenikom, a i nekim navijačima Darmstadta se nije svidjelo, kao, tek došao, a odmah mu Ljiljan u srcu
Dobra mu ova hanuma

- Principatus
- Kontakt:
Goalgetter je napisao/la:
Mario Vrancic: Radujem se nadolazecoj sezoni sa Darmstadtom. Ljiljan u srcu, a sada i na grudima.![]()
![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, EdinjoBos, Proximic i 55 gostiju.