Pa neće ti reći: u pravu si jarane glup sam.mohz87 je napisao/la:Napisao sam da sam tom liku pokazao taj clanak i kad mu menager sabit isto rece...veli ovaj zajebi to...sad ozbiljan lik nije neki zajebant...al opet...pretesko mi nakon svega vjerovat u to...BosnianKingdom je napisao/la:A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaamohz87 je napisao/la:
Ja sam vala čuo otkako je potpisao za FKS sva raja zvala tako...jer je došao prespreman
Ali kako god Guza je juce za medije izjavio da zeli ostati u Dinamu kako bi se dokazao da moze uspjeti.
Ali bilo bi moćno..pressica said delac i jos dvojica...pique i rosicky
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
Evo po fesa smo bacili...on da dolazi ja da ne dolazi...Babayaro je napisao/la:Pa neće ti reći: u pravu si jarane glup sam.mohz87 je napisao/la:Napisao sam da sam tom liku pokazao taj clanak i kad mu menager sabit isto rece...veli ovaj zajebi to...sad ozbiljan lik nije neki zajebant...al opet...pretesko mi nakon svega vjerovat u to...BosnianKingdom je napisao/la:
A sve u svemu ima logike nadimak,onda kada je dosao imao je bar 10kg viska hahaa
Ali kako god Guza je juce za medije izjavio da zeli ostati u Dinamu kako bi se dokazao da moze uspjeti.
Ali bilo bi moćno..pressica said delac i jos dvojica...pique i rosicky
Ma kakav Said, reci ti tom purgeru da ne lupa. Nema od toga nista.
Naravno. I pokazi malo postovanja prema HAAD-u. Mi bar mozemo sebi praviti dresove dok drugi biraju iz kataloga.FrancescoTotti je napisao/la:Gledam kone dobise nove dresove, lijepe mora se rec. Hoce li Hadator nama kakve nove skrojit za novu sezonu il u nju ulazimo sa ovim?
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Stoper je bitniji od dresova.
Jarane meni odlično...nikad lakše do fesakinosvra je napisao/la:Ma kakav Said, reci ti tom purgeru da ne lupa. Nema od toga nista.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@mcmxlvi gdje sam ja tp pokazao nepostovanje?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
hilmo je napisao/la:Stoper je bitniji od dresova.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mozda sto si rekao Hadator ali sala je,sve ok 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ma dobio si ti opkladu vecmohz87 je napisao/la:Jarane meni odlično...nikad lakše do fesakinosvra je napisao/la:Ma kakav Said, reci ti tom purgeru da ne lupa. Nema od toga nista.iako bi ga halalio u sekundi
- FrancescoTotti
- Kontakt:
FK Sarajevo
@hilmo stoper dolazi brzo, eto prrocitaj clanak sto je neko postavio maloprije.. Tako da nema potrebe da se sekiramo uopste vise.
A naravno da je ovo hadator odmilja, pa brate mili svoji smo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Stoper i da se zvanicno vidi ovo sa Delacem,ako i bude nas narednu godinu,da li ce nastupati u Europi tj. da li on mora odraditi pripreme sa Chelseom ili moze i sa nama ?
Sabrine mi moje!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Pa istice mu ugovor na kraju slj. sezone, ako ga ne produzi, bas briga Chelsea, svejdeno je na kraju sezone 2015/2016 slobodan.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Mene po malo brine sto nema nikakvih imena, klub mudro suti, jedino se nadam kad progovore da ce bas da progovore. 
U novi boj ...
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Bolje i ovako nego da se prica na sve strane,a kasnije nista od igraca. Cim je mudro to mora biti dobro.hz033 je napisao/la:Mene po malo brine sto nema nikakvih imena, klub mudro suti, jedino se nadam kad progovore da ce bas da progovore.
Sabrine mi moje!
Ma normalaFrancescoTotti je napisao/la:@hilmo stoper dolazi brzo, eto prrocitaj clanak sto je neko postavio maloprije.. Tako da nema potrebe da se sekiramo uopste vise.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Po meni 25% a ako bi se doveo stoper i kapitalac moze jedno 35%ZaLe98 je napisao/la:Ima li šanse za 3. pretkolo?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Loše toMortemHz je napisao/la:Po meni 25% a ako bi se doveo stoper i kapitalac moze jedno 35%ZaLe98 je napisao/la:Ima li šanse za 3. pretkolo?
Evo ne znam..
Svi bi mi voljeli da moze bolje, ali nazalost ...
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 19 gostiju.