Da, tako jePeterski je napisao/la:pa vi ste onda cijeli svoj vijek samo pupoljci

Da, tako jePeterski je napisao/la:pa vi ste onda cijeli svoj vijek samo pupoljci
Dobro cinjenico, gdje je igrao Spahic? Moram spomenuti i AvdijuVirtu4l je napisao/la: Naravno da je tako kako predstavljamo, jer nam niko još uvijek nije ni blizu. Evo na posljednjem spisku imamo 14 igrača koji nikad nisu igrali u BiH, 5 igrača koji su igrali u Želji, 2 iz Zrinjskog i 1 iz Borca. Zukanovića i Štilića nisam računao.
To su činjenice.
A znaci sad cemo pricat sta je nekad bilo a ?Heller je napisao/la:Pa više je Fukara bilo u Mostaru 2008, nego Rođenih u Vrapcicima od tad do danas. Pastrmka serenda o gostovanju a ne moze djecu iz ulice nagovorit da idu na domaće![]()
![]()
SAD pa vi pričate samo o prošlosti Pastrmka zapeo u 85oj i ne mrda, pravi se budala kad ga prozoves da na stadioni imate po 200 ljudi1922VFC1981 je napisao/la:A znaci sad cemo pricat sta je nekad bilo a ?Heller je napisao/la:Pa više je Fukara bilo u Mostaru 2008, nego Rođenih u Vrapcicima od tad do danas. Pastrmka serenda o gostovanju a ne moze djecu iz ulice nagovorit da idu na domaće![]()
![]()
![]()
Odustani,nije vrijedno..mene stid njegovog neznanja o fudbalu opcenitoAllGunsBlazing je napisao/la:Dobro cinjenico, gdje je igrao Spahic? Moram spomenuti i AvdijuVirtu4l je napisao/la: Naravno da je tako kako predstavljamo, jer nam niko još uvijek nije ni blizu. Evo na posljednjem spisku imamo 14 igrača koji nikad nisu igrali u BiH, 5 igrača koji su igrali u Želji, 2 iz Zrinjskog i 1 iz Borca. Zukanovića i Štilića nisam računao.
To su činjenice.(ipak je bio na spisku jel, a racunao si ga i ti iako Zeljo ima veze sa njegovom karijerom kao i ja).
I ako racunamo jos 2 igraca koji su zasluzili poziv ispadne da jedan Celik ima isto igraca kao i Zeljo.
Sto opet govori da su ti argumenti glupi. Jer ako jedan klub bez sistema i smisla ima toliko igraca, to onda i nije neki argument za pohvalit se.
Pozdravi Nerku Trenerku lizni i ti njemu šta, dijasporac je makar donio svoje pare nije ucjenjivo pozicijom da se pare usmjere u Slobodu, stil Nerke Trenerke. Pa u odnosu na vasu posjetu naša je BVB1922VFC1981 je napisao/la:@Heller
Vidim kod vas krcato nema mjesta na stadionu koliko ljudi bude,okani se corave price idi lizi pakas dijasporcu da ne bi otiso slucajno a mi cemo o svom Velezu brinut.
Taj covjek kojeg prozivas nije razmisljao nijednog trenutka da li ce neke pare uloziti u Velez i pomoci a ne u neki drugi klub kao sto je taj vas dijasporac.Jest kazu da je inace u FEDERALNOJ bolja posjeta prosle godine bila ne znam nismo gostovali po tim selimaHeller je napisao/la:Pozdravi Nerku Trenerku lizni i ti njemu šta, dijasporac je makar donio svoje pare nije ucjenjivo pozicijom da se pare usmjere u Slobodu, stil Nerke Trenerke. Pa u odnosu na vasu posjetu naša je BVB1922VFC1981 je napisao/la:@Heller
Vidim kod vas krcato nema mjesta na stadionu koliko ljudi bude,okani se corave price idi lizi pakas dijasporcu da ne bi otiso slucajno a mi cemo o svom Velezu brinut.
Pa kada uporedis sadasnje stanje vasa sezona Stäbe u dvije Nase utakmice.vidim brinete o velezu satraste SE.pokrij SE usima1922VFC1981 je napisao/la:@Heller
Lako je tuđim parama mlatit, a pusti se ti seljovske mitomanije da je Azmir htio ulagat u Selju1922VFC1981 je napisao/la:Taj covjek kojeg prozivas nije razmisljao nijednog trenutka da li ce neke pare uloziti u Velez i pomoci a ne u neki drugi klub kao sto je taj vas dijasporac.Jest kazu da je inace u FEDERALNOJ bolja posjeta prosle godine bila ne znam nismo gostovali po tim selimaHeller je napisao/la:Pozdravi Nerku Trenerku lizni i ti njemu šta, dijasporac je makar donio svoje pare nije ucjenjivo pozicijom da se pare usmjere u Slobodu, stil Nerke Trenerke. Pa u odnosu na vasu posjetu naša je BVB1922VFC1981 je napisao/la:@Heller
Kad usporedis dugove slobode i Veleza i ko je sloboda a ko je Velez sve ti je receno,samo pogledaj dugove nista vise ti necu reci.solinas je napisao/la:Pa kada uporedis sadasnje stanje vasa sezona Stäbe u dvije Nase utakmice.vidim brinete o velezu satraste SE.pokrij SE usima1922VFC1981 je napisao/la:@Heller
Ne igra ni Sloboda dok ima dugovaHeller je napisao/la:ne igraju dugovi igra Skahic
Pare stojeshaman7 je napisao/la:Ne igra ni Sloboda dok ima dugovaHeller je napisao/la:ne igraju dugovi igra Skahic
AllGunsBlazing je napisao/la:Dobro cinjenico, gdje je igrao Spahic? Moram spomenuti i Avdiju(ipak je bio na spisku jel, a racunao si ga i ti iako Zeljo ima veze sa njegovom karijerom kao i ja).
I ako racunamo jos 2 igraca koji su zasluzili poziv ispadne da jedan Celik ima isto igraca kao i Zeljo.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Bing [Bot], Doktorinho, Giuseppe1, N3R3D i 28 gostiju.