Ma nije,tu dosta raje igra iz Sarajeva,i od Benje Colica brat tu igrasamogrbavica je napisao/la:Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou..
Ovo mu je Kokot zavrsio.![]()
Sretno Mladenu, jako zahvalan igrac,
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- manijakgotti
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kažu mi danas u agenciji da sam im sefte bila. Valjda će im biti nafakalilikusa je napisao/la:

Edit: Sad mi slijedi razvod braka

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- samogrbavica
- Kontakt:
Moguce, ali mi je ovo prvo palo na pamet.manijakgotti je napisao/la:Ma nije,tu dosta raje igra iz Sarajeva,i od Benje Colica brat tu igrasamogrbavica je napisao/la:Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou..

http://www.transfermarkt.de/sc-waterloo ... rein/36503
Ne moze se vidjeti puno toga.
KHAJ PRICE
- bistrikboy
- Kontakt:
Hvala mu sto vise ne igra kod nas...samogrbavica je napisao/la:Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou..
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Ipee je napisao/la:FOTO: Pogledajte dresove Željezničara za sezonu 2015/2016.
http://fkzeljeznicar.ba/foto-pogledajte ... 016/15012/

Zna li se kad ce biti pusteni u prodaju?
Na oficjelnoj pise da u avionu ima mjesta za 60 navijaca, da je karta za stadion 3 €.mamaSmurf je napisao/la:Kažu mi danas u agenciji da sam im sefte bila. Valjda će im biti nafakalilikusa je napisao/la:Direktan let i noćenje, fakat, ne može jeftinije. Pa,eto, ko moze.....
Edit: Sad mi slijedi razvod braka
Istim avionom idu igrac, stucni stab + navijaci.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 24 jun 2015, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- manijakgotti
- Kontakt:
samogrbavica je napisao/la:Moguce, ali mi je ovo prvo palo na pamet.manijakgotti je napisao/la:Ma nije,tu dosta raje igra iz Sarajeva,i od Benje Colica brat tu igrasamogrbavica je napisao/la:Mladen Zeljković karijeru nastavlja u kanadskom Waterloou..
Sretno Mladenu, jako zahvalan igrac,![]()
http://www.transfermarkt.de/sc-waterloo ... rein/36503
Hukara golman je moj drug i vec par godina je tamo
Ne moze se vidjeti puno toga.
Igramo na stadionu kapaciteta 3000.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Naredna dva dana u Medjugorju ce boraviti i Amar O. Druziti se i dati podrsku igracima i strucnom stabu.
Gesta vrijedna velikog postovanja.
Zeljković ide za Kanadu, igramo na stadionu Hiberniansa čiji je inače kapacitet 3000 sjedećih mjesta.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Ne moze on bez ZeljeFKZ1921 je napisao/la:Naredna dva dana u Medjugorju ce boraviti i Amar O. Druziti se i dati podrsku igracima i strucnom stabu.

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

pile87 je napisao/la:Ne moze on bez ZeljeFKZ1921 je napisao/la:Naredna dva dana u Medjugorju ce boraviti i Amar O. Druziti se i dati podrsku igracima i strucnom stabu.
Amar je jedan, ali sigurno nije dole bez razloga.pile87 je napisao/la:Ne moze on bez ZeljeFKZ1921 je napisao/la:Naredna dva dana u Medjugorju ce boraviti i Amar O. Druziti se i dati podrsku igracima i strucnom stabu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

Da nece koga voditi u Qatar? Za neku extra lovu. Ili, jos bolje, mozda je kakvog sponzora nasao?tm8782 je napisao/la:Amar je jedan, ali sigurno nije dole bez razloga.pile87 je napisao/la:Ne moze on bez ZeljeFKZ1921 je napisao/la:Naredna dva dana u Medjugorju ce boraviti i Amar O. Druziti se i dati podrsku igracima i strucnom stabu.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
Kad ono mi izgubismo zadnju tekmu.Jeli kriticari.Jaci smo 30% nego prosle godine za evropu takodze iskusniji igraci se poznaju i ako moze Oda stavi Blagojevica umjesto Sadikovica a onaj latino ce biti prvi strjelac premijer lige.
Da nam hoce nekog šeika dovesti da nam bude sponzor.ackeey je napisao/la:Da nece koga voditi u Qatar? Za neku extra lovu. Ili, jos bolje, mozda je kakvog sponzora nasao?

Samo ako taj šeik neće moć' određivati put kluba i razvoj istog.Elegant je napisao/la:Da nam hoce kakvo šeika dovesti da nam bude sponzor.ackeey je napisao/la:Da nece koga voditi u Qatar? Za neku extra lovu. Ili, jos bolje, mozda je kakvog sponzora nasao?

FK Željezničar
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
GNK Dinamo Zagreb
FK Partizan
FC Barcelona
Dobro to, nece niko tek tako pare dati vjerovatno ima neka stavka u ugovoru da se i on nesto pita ili ima neku korsti.
Samo da se ostvari, da krene na bolje.
Samo da se ostvari, da krene na bolje.
Izgleda Stokicu propao transfer u Africi i vraca se u premijer ligu,valjda ce uŽELJU 

51%--------49%
Otkud to???zeka_tm87 je napisao/la:Izgleda Stokicu propao transfer u Africi i vraca se u premijer ligu,valjda ce uŽELJU