sta reci o utakmici sto vec nije kazano?
Ivanovic - odlican, valjalo se hrvati sa onom gromadom pod kosem, posebno me u odbrani nad njim iznenadio jer je zvezdin amerikanac fulio nekoliko suteva preko ivana
Sehovic - jedan od kljucnih igraca sinoc. ko to ne vidi: a) nije bio na utakmici, b) nema pojma o kosarci. u potpunosti je zaustavio zvezdinog najboljeg igraca owensa
Ikonic - standardno najbolji, suvisno je bilo sta reci
Rakic - vidi se da se jos nije snasao, a vidi se i da je on dvojka, a ne kec
Vucurovic - prelomio utakmicu sa one dvije trojke iz coska
Djurasovic - il se prepao il ne zna
Zimic - Kikanovic ga je pojeo dok je zima igro oonih desetak minuta
Suljagic - prepao se, da ne kazem "usro ko grlica"
Klinac - vise pokazao od suljagica i za bosnu bi bilo bolje da forsira klinca, to je abaz trebao uraditi kad je vec morao igrati sa zimom i jos mladjim
Pasalic - vidio je i VV koliko je sati
Djordjevic - iz utakmice u utakmicu sve me vise iznenadjuje. mislio sam da je on "jos jedan od polovnjaka iz beobasketa", ali fakat moram reci da je on uz sasu i bryana najbolji play bosne od rata naovamo
Ovcina - najlosija utakmica u dresu bosne ali je opet bio medju najboljima. sapienti sat.
kad se ars vrati sa godisnjeg odmora, ocekujem napad u stilu "sehovic je bezveze igrac, zimic je razvalio kikanovica, kikanovic veze nema..."
- ko god ima oci vidio je gdje je zimic, a gdje kikanovic u ovom trenutku.
- isto tako i za sehovica, sta je pocinio owensu
- vidjeli smo nemanju bjelicu i tu njegovu poziciju krilnog centra - covjek je igrao samo i iskljucivo playa (ali ars bolje zna, jelde)
- VV je igrao 90% vremena sa tri niska i dva visoka, dok je s druge strane zvezda igrala konstantno sa tri visoka i dva niska, a kada je bjelica bio na parketu onda je igala sa cetiri visoka i jednim niskim (malina ili owens) - u skokovima je na kraju bilo samo 38-37 za zvezdu
ars budi covjek pa priznaj da si pogrijesio, barem za nesta od ovoga navedenog
pozdrav

"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"