Subotic klasni stoperDesperado09 je napisao/la: Mišljenja sam da će biti teško držati 4 klasna štopera zadovoljnim bez obzira koliko ih rotirao.
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- gerdmuller
- Kontakt:
Re: BV Borussia Dortmund
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Navodno je Jojic vrlo blizu prelaska u Koln.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Neka ga Klopp povede sa sobom i traži mu hljeba, on ga je i doveo kao veliki potencijal za viceprvaka Evrope.Omerbavarac je napisao/la:Navodno je Jojic vrlo blizu prelaska u Koln.
-
KayserSose
- Kontakt:
Joja je u polusezoni nakon dolaska imao finih epizoda, a meč s Realom je odradio doktorski. Prošle sezone se totalno pogubio i potonuo. Da li zbog vlastitih nogometnih limita, kaotične sezone ili balkanske glave više nije ni bitno.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
KayserSose
- Kontakt:
Susi najavio rezanje kadra pošto imamo 33 profija pod ugovorom. Joja će vjerovatno u Koeln, izvjesno je da ode bar jedan od lani kupljenih napadača, a ne bi me iznenadilo ni da Sokrat ipak ode. Ostali kandidati su Weidi/Mitch, Kampl i Duksch. Gundoshupak bi ipak mogao ostati što me i ne veseli preveć jer je shupak.
Baš me zanima kakvu viziju ima Tuchel i kako će se raspodjeliti uloge u momčadi. Ne bi me čudilo ni da se kroz pripreme nametne netko neočekivan, npr. Leitner koji je u onim boljim vremenima pokazivao dosta pozitivne drskosti.
Baš me zanima kakvu viziju ima Tuchel i kako će se raspodjeliti uloge u momčadi. Ne bi me čudilo ni da se kroz pripreme nametne netko neočekivan, npr. Leitner koji je u onim boljim vremenima pokazivao dosta pozitivne drskosti.
- TammoHarder
- Kontakt:
Na otvaranju sezone igramo s Gladbachom, kako ćemo najvj. igrati playoff EL u četvrtak, ta utakmica će se igrati u nedjelju.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa - karcinom kojeg treba odstraniti.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas nogometa.
- Desperado09
- Kontakt:
Odmah pa derbi na startu.
Raspored nije loš, nekako je sve fino raspoređeno i uravnoteženo.
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/BVB-b ... -Heimspiel
Naše je baš krenulo s tim svadbama. Nakon Weidija i Hummelsa, Bender se također objesio.
Brojevi dresova su podijeljeni. Tako Kagawa vraća svoju slavnu 23, Hofmann preuzima 7, a Castro zadužio 27.
U ponedjeljak počinju pripreme, a sljedeće sedmice će biti predstavljen i novi dres.
http://www.bvb.de/News/Uebersicht/BVB-b ... -Heimspiel
Naše je baš krenulo s tim svadbama. Nakon Weidija i Hummelsa, Bender se također objesio.
Brojevi dresova su podijeljeni. Tako Kagawa vraća svoju slavnu 23, Hofmann preuzima 7, a Castro zadužio 27.
U ponedjeljak počinju pripreme, a sljedeće sedmice će biti predstavljen i novi dres.
Jel Hummels produžio ugovor ?
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
Ima ugovor do 2017.-e tako da se produzenje ocekuje tokom naredne sezonePrincipe je napisao/la:Jel Hummels produžio ugovor ?
Postoje neke informacije da ce se sutra objaviti produzenje sa Gundom..vidjet cemo sta su dogovorili (ako su uopste).
Aha znači ima nade da ga maznemo 
Il club più titolato al Mondo - 1899 - Rosso e nero.
- Illmatic09
- Kontakt:
Prije da će ga maznuti neka Engleska (Man. Utd.) ili Španska (Barca) ekipa. Ali tek možemo pričati o prelasku ili eventualnom produženju ugovora iduće godine.
Ja sam naravno za produženje ugovora
Ja sam naravno za produženje ugovora
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kraljttbvb
- Kontakt:
Prosle sezone nije skoro ni dobijao minutazu, jer je Klop smatrao da ce opstanak lakse obezbijediti sa ovim boljim igracima. Trebalo je njega na posudbu, ipak je decko U-21 reprezentativac komsija.KayserSose je napisao/la:Joja je u polusezoni nakon dolaska imao finih epizoda, a meč s Realom je odradio doktorski. Prošle sezone se totalno pogubio i potonuo. Da li zbog vlastitih nogometnih limita, kaotične sezone ili balkanske glave više nije ni bitno.
Ja kad vidim koga smo doveli kao golmana, ipak Weidija ne bih prodavao. Kakav god da je nije losiji od naseg novog golmana cija je ekipa izletila iz lige.KayserSose je napisao/la:Susi najavio rezanje kadra pošto imamo 33 profija pod ugovorom. Joja će vjerovatno u Koeln, izvjesno je da ode bar jedan od lani kupljenih napadača, a ne bi me iznenadilo ni da Sokrat ipak ode. Ostali kandidati su Weidi/Mitch, Kampl i Duksch. Gundoshupak bi ipak mogao ostati što me i ne veseli preveć jer je shupak.
Po meni na golmanskoj poziciji nismo napravili nikakav napredak, daj Boze da grijesim, ali...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Gundo ipak ostaje. Produženje je najvjerovatnije za jednu godinu tj. do 2017.
Sljedeći transferni rok (ljetni) opet ista priča i nerviranje.
Sljedeći transferni rok (ljetni) opet ista priča i nerviranje.
-
KayserSose
- Kontakt:
Hummy partija po Zrću i oduševljava modnim izričajem. 
kako možeš tako nešto reći a vidi kako smo se pojačalikraljttbvb je napisao/la:
Ja kad vidim koga smo doveli kao golmana, ipak Weidija ne bih prodavao. Kakav god da je nije losiji od naseg novog golmana cija je ekipa izletila iz lige.
Po meni na golmanskoj poziciji nismo napravili nikakav napredak, daj Boze da grijesim, ali...

ja se baš radujem
- Desperado09
- Kontakt:

Jučer okupljanje, danas prvi trening pod vodstvom TT-a. Nekoliko novotarija odmah na startu. 4-5 igrača su nosili GPS na sebi zbog raznoraznih analiza.
Također kamera je sve snimala sa 10 m visine zbog naknadne analize.
TT je cijelo vrijeme vikao da "svako dodavanje mora doći do svog cilja".„Tuchel setzt auf Hightech-Tricks“
Odmah pa žestoko.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Jel Gundo produzio za jos godinu dana ugovor?
Puno je produzio, trebao je samo pola godine...
Puno je produzio, trebao je samo pola godine...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
-
KayserSose
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa Piszczekom, Nurijem i Grossom?
Dosta nam je širok kadar, čak širi nego lani:
GK Burki i Weidi
DC Hummels, Subotik, Sokrat i Ginter
DR Piszczek, Gross, Durm
DL Schmelle, Džudžo, Durm
MC Sahin, Castro, Kirch, Joja, Manni, Leitner, Weigl i Gundoshupak
AMC Kuba, Miki, Kampl, Kagawa, Reus, Hofmann, Gross i Auba
FW Auba, Ramos, Chiro i Duksch
Puno previše.
Dosta nam je širok kadar, čak širi nego lani:
GK Burki i Weidi
DC Hummels, Subotik, Sokrat i Ginter
DR Piszczek, Gross, Durm
DL Schmelle, Džudžo, Durm
MC Sahin, Castro, Kirch, Joja, Manni, Leitner, Weigl i Gundoshupak
AMC Kuba, Miki, Kampl, Kagawa, Reus, Hofmann, Gross i Auba
FW Auba, Ramos, Chiro i Duksch
Puno previše.
- Desperado09
- Kontakt:
Traže se klubovi za Jojića i Leitnera. Čitam da je Immobile bio ponuđen jačim francuskim klubovima, ali nisu bili zainteresovani. Sigurno će biti još nekoliko odlazaka osim Kehla i Langeraka.
Koliko znam Piszczek je danas trenirao. Gross je također počeo sa laganim trčkaranjem, dok će Nuri još pauzirati.
Evo novog dresa..
...odličan
Koliko znam Piszczek je danas trenirao. Gross je također počeo sa laganim trčkaranjem, dok će Nuri još pauzirati.
Evo novog dresa..
...odličan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.