FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- manijakgotti
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
samo da ga Jagodic ne smunta da ostane u Borcu
Ma kakav Borac. Jel se Subic igdje ispalio?
Jači od ratova, režima i partija. 1921
- Neandertalac
- Kontakt:
Do sada prelazni rok kriminalno odradjen.
Vjerovatno ce biti jos odlazaka a niti jedan od prinova nije igrac koji moze napraviti prevagu na terenu.
Spadosmo na rang kluba bez ambicija, gdje ako trazis borbu za trofej ispadnes neprijatelj, budala, ili ti kazu da navijas za drugi klub.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vjerovatno ce biti jos odlazaka a niti jedan od prinova nije igrac koji moze napraviti prevagu na terenu.
Spadosmo na rang kluba bez ambicija, gdje ako trazis borbu za trofej ispadnes neprijatelj, budala, ili ti kazu da navijas za drugi klub.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- manijakgotti
- Kontakt:
Nije ja mislim,hoce da ga unovce da plate dug da mogu igrat PL
- samogrbavica
- Kontakt:
ko je to otisao a da je nesto u ovoj polusezoni maestralno igrao ??? nisu ovi jos ni jednu utakmicu odigrali,ali eto unaprijed znas daj brate malo lakse pa ima ovih juniora treba davati i njima sansu jel sve perfektno nije znamo to mi svi ovdje ,ali nije ronaldo otisao pa da je sve crnoNeandertalac je napisao/la:Do sada prelazni rok kriminalno odradjen.
Amar Amar Osim Osim jedino radi njega jos uvijek vjerujem da ce doci dan kad cu gledati evropskog Zeljeznicara,

- zeljeznicar1
- Kontakt:
Dresovi odlicni plavi se mora uzeti
.
Eh sad a jedno pitanje za ove upucenije u klubu, da li smo ikada podnijeli prijavu za priznavanje titule iz 45/46 godine.
Ako nismo da li bi to moglo biti uradjeno u nekom skorijem periodu.

Eh sad a jedno pitanje za ove upucenije u klubu, da li smo ikada podnijeli prijavu za priznavanje titule iz 45/46 godine.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- invincible1921
- Kontakt:
Daj amare kakog seika jbmu radis li ti sta tamo
salu na stranu, Amar je bog, otac, ikona kluba...da dodje samo na pola sata na pripreme znacice puno igracima i strucnom stabu

=\_1921_/=
Slobodazeka_tm87 je napisao/la:Izgleda Stokicu propao transfer u Africi i vraca se u premijer ligu,valjda ce uŽELJU
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Neandertalac je napisao/la:Do sada prelazni rok kriminalno odradjen.

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Pa nece nam valjda i njega uzetilazar je napisao/la:Slobodazeka_tm87 je napisao/la:Izgleda Stokicu propao transfer u Africi i vraca se u premijer ligu,valjda ce uŽELJU
Ekstra dresovi za moj ukus
Ne upratih ljudi, možemo li očekivati barem stream sa Malte?

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Ako bude prenosila neka TV kuca s Malte, onda mozemo ocekivati i streamFaraonTM je napisao/la:Ekstra dresovi za moj ukus![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma znam to, nego baš pitam hoće li prenositi pošto je neko objavio da je slao valjda upit tamo nekoj televiziji na Malti pa su mu oni odgovorili da će biti ubrzo obavještenje koliko se sjećam...Schwarz je napisao/la:Ako bude prenosila neka TV kuca s Malte, onda mozemo ocekivati i streamFaraonTM je napisao/la:Ekstra dresovi za moj ukus![]()
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ko god da je otisao ne valja.DR.HOUSE je napisao/la:ko je to otisao a da je nesto u ovoj polusezoni maestralno igrao ??? nisu ovi jos ni jednu utakmicu odigrali,ali eto unaprijed znas daj brate malo lakse pa ima ovih juniora treba davati i njima sansu jel sve perfektno nije znamo to mi svi ovdje ,ali nije ronaldo otisao pa da je sve crnoNeandertalac je napisao/la:Do sada prelazni rok kriminalno odradjen.
Pljuje se po svima njima jer smo se napokon rijesili jednog Hasanovica dmf ekipe koja nije izgubila utakmicu, Zeljkovica koji je solidno krpio sve pozicije u zadnjoj liniji, Benje koji se poceo vracati u formu, igrao solidno i dao jedan od najvaznijih golova, skolovan igrac, trofejan isto kao i polivalentni Stanic koji je bukvalno otjeran iz kluba uz hajku par poltrona i ulizica ovdje na forumu.
Zato su dobti Diata koji ne zna loptu ustopati i onaj bek ekipe koja je iz lige ispala te ovaj gradjevinac ribar. Svi dobri grme, otimacina za njima bila. Plus nista jeftiniji od ovih sto su otisli, tu nam je tek totalni disbalans u odnosu strani polovnjaci vs nasa djeca.
Perspektivni mladi igraci odlaze u druge klubove, gubimo ono sto nas je godinama krasilo, da budemo odskocna daska za odlazak vani. Laze nas se kako je jedan mladi reprezentativac skup za nas, da mozemo placati godinu plate koliko kosta, konkretno Pile@ a za sve neuspjehe u prelaznom roku okrivljuje se Alihodzic, zrtveno janje. Sreca pa mu Pile@ dade broj tel, nahebo bi ko zuti jer ne dodje niko sa fantomsko ublehaskog spiska.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
zeljeznicar1 je napisao/la: Eh sad a jedno pitanje za ove upucenije u klubu, da li smo ikada podnijeli prijavu za priznavanje titule iz 45/46 godine.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
aj ok nista ja pokusah fino da raspravim ,ali vidim nista od toga ....uglavnom ja imam svoje misljenje ti svoje i ja cu da postujem tvoje ...
Vidi se koliko su kvalitetni po klubovima u koje pređoše ili sa kojim se povezuju.
DRUG NEBI TI PUNCA
Ima milion vaznijih stvari, to nije u malom mozgu ljudima u upravi sem toga sta imamo od toga sve da je i priznaju ?zeljeznicar1 je napisao/la:zeljeznicar1 je napisao/la: Eh sad a jedno pitanje za ove upucenije u klubu, da li smo ikada podnijeli prijavu za priznavanje titule iz 45/46 godine.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×