FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

barca_87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la barca_87 » 24 jun 2015, 18:33

slika :zviz: :D
slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

Batva
Kontakt:

Post Postao/la Batva » 24 jun 2015, 18:35

Ismijao sam se na prozivci, ne mozes ih upratiti koliko je novih lica, svi se gube, ko je ovaj, ko je onaj...

Veselinovic, cool pojacanje, da pojaca konkurenciju u timu (vjerovatno od Sarica ili Prsesa nista), od njih nekoliko neko ce morati napraviti boom i eto nam para od prodaje igraca.
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 jun 2015, 18:44

staragarda je napisao/la:Jasmin Mesanovic je sletio
Nije :kafa:

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 18:52

jel ih ima dosta na probi?
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jun 2015, 18:53

24 igraca danas na prozivci ako sam dobro izbrojao. Od novajlija svi tu. Sarica nije bilo, navodno nova destinacija mu je Olimpija Ljubljana. Pirije isto nije bilo, iz kojih razloga ne bi znao...

Uglavnom, fino raspolozenje na prozivci danas, i kod navijaca i kod igraca ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 24 jun 2015, 18:55

Čolovića nije bilo... :)

Claus
Kontakt:

Post Postao/la Claus » 24 jun 2015, 18:55

Prije par dana, kada je zavladala panika zbog odlazaka igrača (tada su službeno naši bili samo Kostić i Ordagić), rekao sam da nema razloga za brigu i da će sve biti u redu, što se sada ispostavlja tačnim. Atmosfera u klubu je odlična, pojačanja dolaze, uslovi za rad su nikad bolji, svi igrači na vrijeme isplaćeni, počinje se ozbiljno raditi na marketingu... Još samo da sve to krunišemo jednom uspješnom sezonom i izlaskom u Evropu. Nema razloga da tako ne bude, jer ćemo objektivno gledano imati drugu ili treću najjaču ekipu u državi i plasman u top 4 ne bi trebao predstavljati problem. O trofejima ne bih ništa da govorim, obzirom da nisu i ne trebaju biti imperativ u ovom trenutku (nikad nismo našu odanost i ljubav prema Slobodi uvjetovali istima :cool: ), ali smatram da do EL možemo i hoćemo. Isplatit će nam se s najviše s finansijske strane, a bitno je i za promociju i stabilnost kluba, tako da Azmir i društvo već sada trebaju početi raditi na sticanju uvjeta za Euro licencu. Nikako ne smijemo doći u situaciju da nas određeni lobiji u N/FSBiH po drugi put koštaju Evrope :!:

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 24 jun 2015, 18:56

ako bi doveli stokica , kakvo bi to tek pojacanje bilo :salut:

Na stadionu Sloge u Simin Hanu, otprilike 7 kilometara udaljenom od Tušnja, danas u 17 sati, po kiši, obavljena je prozivka nogometaša Slobode i, ujedno, održan je prvi trening u sklopu priprema za novu premijerligašku sezonu.

Ovo je, koliko se zna, prvi put da prozivka nije izvršena na matičnom stadionu Tušanj. Navodno se na terenu Tušnja vrši čepiranje terena, ali toga je bilo i prije, a treniralo se na atletskoj stazi ili pomoćnom stadionu. Vjerovatno je ovo razlog što je danas početak rada Crveno-crnih pratilo jedva stotinjak ljubitelja nogometa.
Šefu struke Husrefu Musemiću i njegovim saradnicima, Mirsadu Dediću, Ragibu Omeroviću i Amiru Spahiću, odazvala su se 24 igrača, od kojih je nekolicina igrača na probi.

Zbog produženog odmora izostao je vratar Kenan Pirić, a nije poznat razlog odsustva Elvisa Sarića, za koga se pisalo da je produžio ugovor sa Slobodom, te Stefan Ćolović, za koga, opet, kažu da trenira u OFK Beogradu.
– Vidjet ćemo zbog čega su ova dvojica izostali. Na njih smo računali. No, nije isključena mogućnost da angažujemo još neka pojačanja – rekao je Husref Musemić.

Podsjetio je da će se u Tuzli raditi kratko, dok će glavnina priprema biti obavljena na KUpresu, te završne u Pohorju (Slovenija). Generalna proba trebala bi bitivikend prije početka prvenstva, u Ruščici kod Slavonskog Broda, na tradicionalnom turniru u spomen na poginule branitelje.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 24 jun 2015, 19:05

Imati ovako dobru ekipu ne mora automatski značiti da ćemo biti u vrhu.
Nisam pesimista, al pogledajmo Sarajevo koje je ubjedljivo najjaču ekipu imalo prošlu sezonu pa su se opet nekako jedva dokopali titule, dosta su kiksali, al su i imali sreće jer su i ostali konkurenti kiksali.
Da me neko ne shvati pogrešno, to može otić u oba pravca, može se desit da se ekipa odlično uklopi pa da proigraju odmah, i na početku počnu ubirati važne bodove dok se drugi još uigravaju.
Borba za Evropu je realna opcija, al ne treba se zalijetat i negodovat ako na početku ne bude sve išlo kako smo zamislili, previše su nam apetiti porasli.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 19:14

Mi smo redovni u Ruščici :D
Nullius in verba

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 19:17

ko je ovaj iz Borca, što je došao na probu, pročitao sam, al' zaboravi kako se zove :lol:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 24 jun 2015, 19:22

Chinaglia je napisao/la:ko je ovaj iz Borca, što je došao na probu, pročitao sam, al' zaboravi kako se zove :lol:
pejakovic bio na probi ;) kazu da igra u vezi
Sloboda Tuzla

IstocniKartel
Kontakt:

Post Postao/la IstocniKartel » 24 jun 2015, 19:23

Chinaglia je napisao/la:ko je ovaj iz Borca, što je došao na probu, pročitao sam, al' zaboravi kako se zove :lol:

Pejakovic igra beka on al je mlad, na probi je ...

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 jun 2015, 19:23

Ima li kakav text da vidim ko su ti sto su na probi ? :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 19:26

hvala momci :thumbup:

gledaj Zebe, k'o da je nešto uzeo :mrgreen:

Suljo Killer, u prvom redu, zna se ko je bogotac :cool:

slika

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 24 jun 2015, 19:28

Pejaković je prije par dana bio na prozivci Borca, ili ga je Vlado otpisao, il' su ga pozvali iz Slobode :zviz:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 24 jun 2015, 19:36

Samo bi dodao jos da je novi golman (Nikolic) ogromaaaan, i da je prava pojava na terenu. Ono sto je na zvanicnoj pisalo za njegovu visinu (189cm) je vjerovatno neka Jeremijina greska jer u liku ima 2 metra brat bratu. Ako nista barem izgleda kao pravi golman :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 24 jun 2015, 19:40

Jer je dobro igrat u Slobodi :mrgreen:

Jel ima neko upućen šta je sa registracijom stranaca?
Nullius in verba

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 24 jun 2015, 19:43

I kako vam se cini momci...
ono sto meni prvo pada u oci je to da cemo sledece ljeto imati i zebu i ordagica i skahica i piriju i govedaricu imacemo ekipu na duze staze :bow:
Mujica zaboravih.
mladi su oscilacija ce biti..ali pored ovolikog talenta izmjesanog sa iskustvom neko mora proraditi napraviti bum i napuniti praznu kasu nam.tako se radi i misli na buducnost.
ako zavrsimo medju 5 za mene je ravno tituli...
ja ipak vise tipujem na kup..nekako mi realnije..vise od pola lige brinuce o opstanku.tu vidim sansu u kupu
mozemo daleko.sve u svemu prvi put kako znam za sebe nebrinem za buducnost voljenog kluba. :bow:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 24 jun 2015, 19:43

wobly92 je napisao/la:Imati ovako dobru ekipu ne mora automatski značiti da ćemo biti u vrhu.
Nisam pesimista, al pogledajmo Sarajevo koje je ubjedljivo najjaču ekipu imalo prošlu sezonu pa su se opet nekako jedva dokopali titule, dosta su kiksali, al su i imali sreće jer su i ostali konkurenti kiksali.
Da me neko ne shvati pogrešno, to može otić u oba pravca, može se desit da se ekipa odlično uklopi pa da proigraju odmah, i na početku počnu ubirati važne bodove dok se drugi još uigravaju.
Borba za Evropu je realna opcija, al ne treba se zalijetat i negodovat ako na početku ne bude sve išlo kako smo zamislili, previše su nam apetiti porasli.
:clap: :clap:
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.