Real Madrid CF (tema za kompleksase :kava:)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (opća diskusija)
Puno je dati liku sa 29 godina 40-50 miliona kroz narednih 4-5 sezona. Što jest-jest.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
problem je sto Real placa duplo vise od toga tako da ova 3m godisnje koja je razlika izmedu toga sto Pero nudi i Ramos zeli zapravo nekih 30at m kroz 5 sezonamessilla je napisao/la:Puno je dati liku sa 29 godina 40-50 miliona kroz narednih 4-5 sezona. Što jest-jest.
Ma da, jasno mi je da je to ustvari oko 100 miliona bruto.andro234 je napisao/la:problem je sto Real placa duplo vise od toga tako da ova 3m godisnje koja je razlika izmedu toga sto Pero nudi i Ramos zeli zapravo nekih 30at m kroz 5 sezona
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ma nema problema ako i ode stize zamjena
France Football: Madrid continues to think of Koscielny and would be willing to pay 30M
http://www.francefootball.fr/news/Le-re ... lny/569073
France Football: Madrid continues to think of Koscielny and would be willing to pay 30M
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
ma ja ne vjerujem da ce Ramos igdje otići
previše je on bitan igrac u Realu, da bi ga se olako odrekli
po meni, ovo je jedna medijska igra da se izvuce veca plata....je li zaslužio ili nije, ne ulazim u to
po meni, ovo je jedna medijska igra da se izvuce veca plata....je li zaslužio ili nije, ne ulazim u to
sto fali njemuPoliceman je napisao/la:ma nema problema ako i ode stize zamjena
France Football: Madrid continues to think of Koscielny and would be willing to pay 30M![]()
ako se za Luiza da 50m 30m za Kosa je malo
Re: Real Madrid CF
Daily Mirror navodi kako bi Laurent Koscielny trebao biti zamjena za Ramosa ukoliko napusti klub, vjerojatno Manchester Utd.. Zanimljivo!!

Mali je to iznos. Cisto sumnjam da ce dati jednog od najboljih stopera PL ispod 15 miliona funti? To je malo i za tupavog Gazidsa a i Daily Mirror ti i nije neki izvor.
Uglavnom ako Real bas zagrize ovi ce ga prodati, ne znaju oni da zadrze igraca ali za veci iznos. Moze i samog Ramosa.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uglavnom ako Real bas zagrize ovi ce ga prodati, ne znaju oni da zadrze igraca ali za veci iznos. Moze i samog Ramosa.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ne trabunja samo Mirror o tom.. i na Sky Sportsu se može nešto naći i čitati o tom! Točno, Laurent Koscielny je nezamjenjiv od strane Wengera u obrani sa Mertesackerom već duže vrijeme, pitanje je hoće li ga za te po meni "sitne" novce pustit ili tražit veću ponudu!!Gunner4 je napisao/la:Mali je to iznos. Cisto sumnjam da ce dati jednog od najboljih stopera PL ispod 15 miliona funti? To je malo i za tupavog Gazidsa a i Daily Mirror ti i nije neki izvor.
Ja im samo želim što duži staž u Realu obojici, uz Ramu i Peru do kraja!
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Ja im samo želim što duži staž u Realu obojici, uz Ramu i Peru do kraja!
ramos najprecjenjenija kiksara u svijetu fudbala, imam osjecaj da nije bilo utakmice one gamadi koju sam gledao a da on nije imao neki veci kiks
Manchester United poslo ponudu od 35 milja eura za Ramosa.. Ako je vjerovati Mailu!!

Izgleda da će samo jedan izaći kao pobjednik.xaviesta je napisao/la:Ja im samo želim što duži staž u Realu obojici, uz Ramu i Peru do kraja!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
za Real win win situacija.
Don't hate what you don't understand.
Znaci odose Ramos i Casillas, 2 kapitena, kojima je Real Madrid u krvi. Vasa uprava stvarno nije normalna kad je upitanju ponasanje prema legendama. Da sam na Ronaldovom mjestu, ja bih promijenio sredinu, zvizduci su krenuli vec ove sezone kad je zabio 60 golova, sta li ce tek bit poslije kad jos opadne forma.
PS: Peri zelim da ostane predsjednik do smrti
Vama su LP donijeli iskljucivo Ramos i Di Maria prosle godine. Kako stvari stoje vise nece biti ni jednog ni drugog.
PS: Peri zelim da ostane predsjednik do smrti
27.10.2020
Daily Mirror navodi kako bi Laurent Koscielny trebao biti zamjena za Ramosa ukoliko napusti klub, vjerojatno Manchester Utd.. Zanimljivo!!

Manchester United poslo ponudu od 35 milja eura za Ramosa.. Ako je vjerovati Mailu!!

Pisi na ovoj temi, ona je rezervisana samo za navijace Reala. Mozes ti i tamo pisati, ali ce ti svaki post biti izbrisan.MorenoATM je napisao/la:Manchester United poslo ponudu od 35 milja eura za Ramosa.. Ako je vjerovati Mailu!!![]()
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Nekamessilla je napisao/la:Pisi na ovoj temi, ona je rezervisana samo za navijace Reala. Mozes ti i tamo pisati, ali ce ti svaki post biti izbrisan.MorenoATM je napisao/la:Manchester United poslo ponudu od 35 milja eura za Ramosa.. Ako je vjerovati Mailu!!![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.