RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

otorinolaringologija
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 19:49

Zizu a ne pises o tome da 21 covjek ulazi sa 30 hiljada maraka sto je 2/3 godisnjeg budžeta zajedno sa 7 jakih sponzora koji su donijeli clanovi uprave. Da se do kraja godine rjesava statut koji ce kontrolisati predsjednik skupstine. Jeli tebi zizu bitnije da se prezentuje poslovanje koje je bez duga nego ljudi koji s kapitalom ulaze u klub i privlace nove sponzore. Ne kontam vas brato nikako.

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 19:58

U vezi hakanja po skupstini toga je vazda bilo. Nisam bio ali sam cuo detaljno sta se desavalo jer je sala narodnog pozorista bila krcata. Vazda je bilo onog našeg hakanja mostarskog i tersanja ta će on sprčio mater

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 24 jun 2015, 19:59

Doći će sve na svoje, vidit ćete, ne može bit loše kad su ljudi koji znaju svoj posao i koji imaju love ušli u klub. Samo polako ;)
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 24 jun 2015, 20:02

Naravno da se trebaju jasno postaviti prioriteti. Pravo pitanje je, da li naš budžet raste shodno zahtjevima takmičenja iz godine u godinu? Zašto nije obavljeno osvrtanje na sve propuste koje je posljednja garnitura Uprave imala za vrijeme svoga posljednjeg mandata?

Ako se jasno ističu pozitivne stvari koje su se desile u klubu, što je dobro, što je normalno, što jasno služi za kontrolisanje masama, onda treba da se istaknu i propusti koji su se desili, i da se jasno pokaže da li je moglo ili nije moglo bolje? Istovremeno, ne treba puno pameti da se dokaže da je moglo bolje, itekako da je moglo.

Pustili smo igrače za dž, iz godine u godinu nas lažu, obmanjuju, gubi se kohezija sa tribinom koja zapravo više i ne postoji. Od kluba koji je živio od navijača, napravili su klub koji se udaljio od srca svoga bića.

Rezultat se ne može preko noći postaviti, to je jasno, no da li čelni ljudi kluba, neovisno kako se zovu, i dalje imaju dovoljno kredibiliteta da se oglašavaju putem medija, službene stranice i ostalih propagandnih glasila, i da očekivaju masovan odziv navijača, zbog kojih, je l', svaki klub i postoji? Nisu li dovoljno pišali, i gazili po svima nama?

Daleko od toga da pozivam na neki bojkot, ili slično, uvijek treba podržavati, no, i kritika je sastavni dio života, a pogotovo utemeljena kritika, kojoj svakako ima mjesta već dugo, dugo vremena, a sami dokaz za takvo što je i posjeta, koja je ništavna, sramotna, neubjedljiva, poražavajuća i ponižavajuća. Svaka čast raji na optimizmu kojega šire na ovoj temi, i volio bih da me se opovrgne, ali ipak treba otvoriti oči, i sagledati realno situaciju.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 20:08

Brato slozio bi se da se treba raspravljati i o losim stvarima i greskama ali jesi li svjestan da je najmahnitiji auditorij Mostara juce prisustvovao i da je sekundu otislo u smjeru rasprave bilo bi otkinutih ušiju i razbijenih faca gomilu. Islo se na neki mirnjak samo s ciljem neke nove stabilizacije i svi su sami hladili svoje prokuhane mozgove samo iz jednog razloga tj da se sve ne sjebe. Drago mi je pravo jer je prevladala ljubav a ne vruca glava

SipakUlicar1922
Kontakt:

Post Postao/la SipakUlicar1922 » 24 jun 2015, 20:20

Nisam prisustvovao skupstini ali imam osjecaj kao da je NN skontao koji nesposobnjakovici sjede u upravi. Imam osjecaj da je namjerno "odradio" skustinu bez ikakve rasprave o omladinskom pogonu, nedovrsenom pomocnom igralistu, katastrofalnom financijskom izvjestaju i dosta drugih problema koji su vise nego ocigledni. Te simptome ce izljeciti jakim upravnim odborom (posao iza zatvrenih vrata) i kao da je htjeo da se skupstina sto brzi zavrsi da bi se problemi poceli rijesavat. Mozda grijesim ali imam neki osjecaj da ce ovako biti. Dolaskom novih ljudi FK Velez moze biti samo jaci.
Prkosni i Ponosni od 1922

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 24 jun 2015, 20:22

Samo mirno raja, dolaze bolji dani sigurno, bez negative dajmo novim ljudima vremena.
Ja se ne brinem, ušli su oni koji su morali i sa njima nema zime :kafa:
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 24 jun 2015, 20:28

Da se razjebalo ono sinoc bila bi gadna situacija. Brat @šipak je skontao situaciju dobro. Sada idu pojacanja gdje treba i pripreme. Cuo sam da je Dželo sinoc bio na raportu kod predsjednika u jednom ugostiteljskom objektu. Bit ce sve u dure

starmodgra
Kontakt:

Post Postao/la starmodgra » 25 jun 2015, 01:04

ima li iko ikakvih informacija oko pojacanja, ni jedno hebeno ime se ne spominje u medijima niti povezuje s Velezom...

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 25 jun 2015, 01:07

otorinolaringologija je napisao/la:Da se razjebalo ono sinoc bila bi gadna situacija. Brat @šipak je skontao situaciju dobro. Sada idu pojacanja gdje treba i pripreme. Cuo sam da je Dželo sinoc bio na raportu kod predsjednika u jednom ugostiteljskom objektu. Bit ce sve u dure
vidim da pojedinci imaju nakon Skupštine novih informacija. ali ja sam pomalo umoran. Živciranje za VELEŽ se isplati, ali ipak treba sačekati da sve bude zvanično. uzimam odmor od pisanja...

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 25 jun 2015, 08:51

starmodgra je napisao/la:ima li iko ikakvih informacija oko pojacanja, ni jedno hebeno ime se ne spominje u medijima niti povezuje s Velezom...
Bolje je. Slucaj Purovic nas je opekao pravo.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jun 2015, 11:38

BOBIĆ, ZOLJ I ĆEMALOVIĆ PRODUŽILI VJERNOST „ROĐENIM“.Sva tri igrača su parafirala dvogodišnje ugovore. ;) ;)
#musvdg

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 25 jun 2015, 12:55

Gdje mi je @papito?

Evo uze nam ga Inter u picku materinu :damn: :facepalm:

http://m.sportsport.ba/vijest/ino_fudbal-165760.html

Crvena1981Armija
Kontakt:

Post Postao/la Crvena1981Armija » 25 jun 2015, 12:56

1922VFC1981 je napisao/la:BOBIĆ, ZOLJ I ĆEMALOVIĆ PRODUŽILI VJERNOST „ROĐENIM“.Sva tri igrača su parafirala dvogodišnje ugovore. ;) ;)
Još Maleta, Nikolić i Janko da urade isto :pray: :pray: :pray:
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jun 2015, 13:34

otorinolaringologija je napisao/la:Gdje mi je @papito?

Kad se sjetim.. :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jun 2015, 13:36

Crvena1981Armija je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:BOBIĆ, ZOLJ I ĆEMALOVIĆ PRODUŽILI VJERNOST „ROĐENIM“.Sva tri igrača su parafirala dvogodišnje ugovore. ;) ;)
Još Maleta, Nikolić i Janko da urade isto :pray: :pray: :pray:
Vidim po slikama da su sva trojica tu treniraju,nece bit problema valjda ;)
#musvdg

otorinolaringologija
Kontakt:

Post Postao/la otorinolaringologija » 25 jun 2015, 13:51

1922VFC1981 je napisao/la:

Čitav dan plač na temi bio :rol:

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jun 2015, 13:53

otorinolaringologija je napisao/la:
1922VFC1981 je napisao/la:

Čitav dan plač na temi bio :rol:
A tek na fb na onom profilu Rođeni Mostar,vise od 500 lajkova na slici bilo kaze dovodi ga Vaha :urnebes: :urnebes: :rol:
#musvdg

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 25 jun 2015, 15:47

Fudbalski klub Velež izražava najdublje razočarenje ponašanjem F.K. Sloboda, a vezanim za našeg igrača Ibrahima Škahića. Navedeni igrač se nije pojavio u nedelju na klupskoj prozivci, a naknadno nas je informisao da će se radu ekipe priključiti za nekoliko dana. Nedugo zatim, preko sredstava javnog informisanja saznajemo da je Škahić pristupio redovima Slobode i da je potpisao trogodišnji ugovor. Prethodno je direktor Tanović, u ime FK Velež, kontaktirao predsjednika F.K. Sloboda Azmira Husića te mu objasnio da je Ibrahim Škahić igrač sa važećim ugovorom u F.K. Velež. Unatoč tome, tuzlanski klub našeg igrača predstavlja i na službenoj klupskoj stranici kao jedno od pristiglih pojačanja.

Budući da za našu tvrdnju posjedujemo i materijalne dokaze tj. ugovor spomenutog igrača koji je validan do kraja naredne sezone i koji je prezentiran i F.K. Sloboda, obavještavamo javnost da će Fudbalski klub Velež preduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitio svoje interese prema NS BiH i UEFA, dok će igrač Ibrahim Škahić biti adekvatno sankcionisan jer se ne korektno ponio prema Klubu koji ga je afirmisao.
#musvdg

shaman7
Kontakt:

Post Postao/la shaman7 » 25 jun 2015, 15:49

1922VFC1981 je napisao/la:Fudbalski klub Velež izražava najdublje razočarenje ponašanjem F.K. Sloboda, a vezanim za našeg igrača Ibrahima Škahića. Navedeni igrač se nije pojavio u nedelju na klupskoj prozivci, a naknadno nas je informisao da će se radu ekipe priključiti za nekoliko dana. Nedugo zatim, preko sredstava javnog informisanja saznajemo da je Škahić pristupio redovima Slobode i da je potpisao trogodišnji ugovor. Prethodno je direktor Tanović, u ime FK Velež, kontaktirao predsjednika F.K. Sloboda Azmira Husića te mu objasnio da je Ibrahim Škahić igrač sa važećim ugovorom u F.K. Velež. Unatoč tome, tuzlanski klub našeg igrača predstavlja i na službenoj klupskoj stranici kao jedno od pristiglih pojačanja.

Budući da za našu tvrdnju posjedujemo i materijalne dokaze tj. ugovor spomenutog igrača koji je validan do kraja naredne sezone i koji je prezentiran i F.K. Sloboda, obavještavamo javnost da će Fudbalski klub Velež preduzeti sve potrebne mjere kako bi zaštitio svoje interese prema NS BiH i UEFA, dok će igrač Ibrahim Škahić biti adekvatno sankcionisan jer se ne korektno ponio prema Klubu koji ga je afirmisao.
samo nek se kurla :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.