To je to sto smo trazili ,bravo bravo bravoChinaglia je napisao/la:izjave igrača, napredujemo, svaka čast
stvarno, kako mi je drago koliko napredujemo u svakom smislu, UO, NO, UG

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
To je to sto smo trazili ,bravo bravo bravoChinaglia je napisao/la:izjave igrača, napredujemo, svaka čast
stvarno, kako mi je drago koliko napredujemo u svakom smislu, UO, NO, UG
Haha, bio sam na par utakmica, zadnja na kojoj sam bio protiv Borca.Chinaglia je napisao/la:čuj imate, ti si sad jedan od nasHattrick10 je napisao/la:Ako bude na nivou kao u Ceskoj imate strasno pojacanje za nasu ligu. Pozdrav od zavidovićkog studenta u Tuzli![]()
ideš li na Tušanj
HalilovicaSkojevski je napisao/la:Nije bilo ni Musica, Mehanovica...
staragarda je napisao/la:Banik Most i Viktorija PlzenSkojevski je napisao/la:http://fksloboda.ba/index.php/vijesti-c ... -novajlija![]()
![]()
....ako je IGRAO onda odlicno pojacanje
![]()
..daj da vidimo koliko je bio standardan u ove dvije ekipe
mogao bi na to desno krilo, al' mislim da će tu igrat' Veselinović, ako ne, zaganjat' ćemo nekog drugogTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
ma otkud boru pare za njega,pa nije moglo sarajevo da mu ispuni,koliko mu guzica zinula...a ve je bilo razgovora,na tome se i zavrsilo...ehh sad,koliko se azmir zaletio,vidicemo hahahaTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
Vise ja volim svoje zivce i da ako je mogu iz prve sanse za napadaca zabijemo gol,dok se Krpic sjeti pogodit mrezu mi vec primili dva tri komada,a on uvali jedan iz deset sansiChinaglia je napisao/la:nezahvalnici, brzo ste ovo zaboravili![]()
Suljo Killer, bogotac![]()
ma mislim Stevanovic je kvalitetan igrac, ali je ocito dobro pao u formi cim se povezuje sa premijer ligom opet i to ni manje ni vise nego Borac koji feninga nema sigurno, pa kontam mozda ga Husic uzme, jer realno da sam na njegovom mjestu ja bih pokusaoChinaglia je napisao/la:mogao bi na to desno krilo, al' mislim da će tu igrat' Veselinović, ako ne, zaganjat' ćemo nekog drugogTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
do sad su mu trebale tri šanse za jedan gol, s ovom ekipom će imat' šest šansi i zabit' će dva golaharry_90 je napisao/la:Vise ja volim svoje zivce i da ako je mogu iz prve sanse za napadaca zabijemo gol,dok se Krpic sjeti pogodit mrezu mi vec primili dva tri komada,a on uvali jedan iz deset sansiChinaglia je napisao/la:nezahvalnici, brzo ste ovo zaboravili![]()
Suljo Killer, bogotac![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.