Šta je ovo na 1:56

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Pa kako ste krenuli sve igrace ce te promjeniti osim zebe .....THEC je napisao/la:ma mislim Stevanovic je kvalitetan igrac, ali je ocito dobro pao u formi cim se povezuje sa premijer ligom opet i to ni manje ni vise nego Borac koji feninga nema sigurno, pa kontam mozda ga Husic uzme, jer realno da sam na njegovom mjestu ja bih pokusaoChinaglia je napisao/la:mogao bi na to desno krilo, al' mislim da će tu igrat' Veselinović, ako ne, zaganjat' ćemo nekog drugogTHEC je napisao/la:Evo pise ss.ba da bi Stevanovic mogao u Borac, hocete li i njega pokupiti ? - nekako mi je realnije da za Slobodu potpise nego za Borac ili Zelju
@solinas mislim da pare nisu cak ni bile toliki problem u vezi Sarajeva i Stevanovica nego se njemu nije ni igrala ova liga ali je sad ocito da nema kud
Fazla na aparatimaChinaglia je napisao/la:de neka me neko istuče (po mogućnosti Fazla), da se uvjerim da sve ovo nije san![]()
Azmir Husić, UO, NO, UG
ma kakvo ovo, ovo je tek pocetak...rekao sam vam ovdje dok ste kritikovali, malo vjere u ljude koji su dosliChinaglia je napisao/la:ultrasstyle, kako ti se čini ovo predstavljanje igrača i tako to?
ultrasstyle_tz je napisao/la:ma kakvo ovo, ovo je tek pocetak...rekao sam vam ovdje dok ste kritikovali, malo vjere u ljude koji su dosliChinaglia je napisao/la:ultrasstyle, kako ti se čini ovo predstavljanje igrača i tako to?![]()
u jednom momentu sam se nasikirao, vi panicite a ja govorim bice to uredu
Bolje bi bilo prvo 7-5 al ako jest ovakosamke12345 je napisao/la:jel istina da ce zapad bit 10 KM a sjever 7 KM ?
ja sam cuo da ce biti 7 i 5ultrasstyle_tz je napisao/la:nece, 10 i 7 su karte vrlo sigurno ..to mozemo sami sebi zahvaliti i nasem ponasanju protiv obarske
pa sa Stevanovicem i jedim solidnim desnim bekom mozemo pokusat napast i titulu jbt ..previse je to za sadren_hz je napisao/la:Stevanovic je igrac kakav vam jos treba. Pokupite ga i neka ludilo pocne
Tesko da cemo ijedno vidjet utakmicu, mozda neku generalku pred prvenstvo i ako slucajno bude koja iz slovenije na areni.hondas je napisao/la:Jedva cekam prijateljske utakmice da vidimo ova pojacanja,meni to zasad dobro sve djeluje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.