Interes moj pastrmka, interesotorinolaringologija je napisao/la:Ostalo im samo da se hordama i robiji uvlace u pakaš. Pickasta sredina

Interes moj pastrmka, interesotorinolaringologija je napisao/la:Ostalo im samo da se hordama i robiji uvlace u pakaš. Pickasta sredina
Bilo nas je puno više od 20 u Mostaru, ili misliš na Vrapčiće ?Crvena1981Armija je napisao/la:Vas ukupno u svim godinama u Mostaru nije bilo 20fukaratz je napisao/la:pa sad 60otorinolaringologija je napisao/la:U tuzli je 60 momaka bilo s udarnim. Vas u Mostaru nigdje. Skupili muda da vas 40 ode na kosevo zadnje kolo ovi titulu slavili pa im nije bilo do belaja![]()
popisa vas nasa djeca yebote
![]()
pa na domacim vas nema toliko
yebeno je biti trans Veleza visis na ogradi a iza tebe nikog
![]()
![]()
![]()
svi se ptaju dje je armija
![]()
haman zakasnili na autobus za Vrapcice
![]()
![]()
gore je brate kad se trans pojavi a grupa ne pojaviotorinolaringologija je napisao/la:Bader jedno gostovanje nase sa bilo koje slike ko sva njihova u istoriji. Meni je najpickastija stvar kad se grupa ne pojavi. Znaci vi ne postojite. Klub im zabranjuje gostovanja![]()
isto ko da su folklorno drustvo
fukara1919 je napisao/la:@Baader
Momak je trazio sliku u zadnjih 5godina.Ti stavljas slike iz 2006,2005 i najmladja Kosevo ja mislim 2008. To jos nisi ucio sabiranje i oduzimanje u skoli ili?
I da ne pisem novi post.Kako nas nije bilo kad smo dolazili na stadion na kojem igra Zrinjski u brojnosti 300- 400 ljudi na Finale kupa.Ili taj stadion vise ne brojite u Teritoriju Grada Mostara?
Najgore je kad ne pojave ni trans ni grupafukaratz je napisao/la:gore je brate kad se trans pojavi a grupa ne pojaviotorinolaringologija je napisao/la:Bader jedno gostovanje nase sa bilo koje slike ko sva njihova u istoriji. Meni je najpickastija stvar kad se grupa ne pojavi. Znaci vi ne postojite. Klub im zabranjuje gostovanja![]()
isto ko da su folklorno drustvo
![]()
haman neke paranormalne aktivnosti u Vrapcicima valja vam kamere postaviti na seosku arenu
Vidis da vole ovi tvoji da ih zimgu. S&M BondageNYKnicks Fan je napisao/la:Vi stvarno niste normalni (Mislim na moje Tuzlake) pa covjek vas vec 2 mjeseca, halo 2 mjeseca yebe na isti nacin, i vi nasjedate samo tako, umjeto da ga svi stavite na ignore... vi jos gori, starno ste debili sto se raspravljate s njim...
Ramazan, nevaljarigotina je napisao/la:Popijte po pivu koji vam je ****
Noc jelazar je napisao/la:Ramazanrigotina je napisao/la:Popijte po pivu koji vam je ****
A i ti đuture idi **** zenu, vodaj unuke po parkovima, nisu ovo vise 70te i 80te...otorinolaringologija je napisao/la:Vidis da vole ovi tvoji da ih zimgu. S&M BondageNYKnicks Fan je napisao/la:Vi stvarno niste normalni (Mislim na moje Tuzlake) pa covjek vas vec 2 mjeseca, halo 2 mjeseca yebe na isti nacin, i vi nasjedate samo tako, umjeto da ga svi stavite na ignore... vi jos gori, starno ste debili sto se raspravljate s njim...![]()
![]()
![]()
Ramazan je i nocirigotina je napisao/la:Noc jelazar je napisao/la:Ramazanrigotina je napisao/la:Popijte po pivu koji vam je ****
Nisam ni ja član Fukara, ali ću ti reći: tih slika nema, jer se takva gostovanja nisu desila. Uglavnom, naredni put mojne grlom u jagode.Heller je napisao/la:@Baader ja nisam član Fukara, pa ti ne bi znao nać slike, vjerovatno ima negdje, pogtoov iz Gradačca
Čitavo se vrijeme piše gostovanje Fukara Veležu, kako prije, tako i nakon rata. O tome ko kome ima šta pričati bi se dalo raspravljati, ako bi se gledala generalna slika, a ne samo par sezona, no svejedno sam ti ja prijatelju napisao činjenicu. Bez obzire koje grupe sam član ili nisam. Dakle 10-12 ljudi u 28 godina.fukara1919 je napisao/la:Baader
Stani druze.Prvo pisete nije u Mostaru i slicno ja ti kazem kako jesmo u taj Mostar dosli i to u dobroj brojnosti i sad okrecete pricu.Sto se tice tribine ja se slazem da smo mi dno.Mentaliteta nema i slicno ali brate zadnji koji mogu nesto prigovarati na tu temu ste vi.Poklopite se i uzivajte u nadam se ljepsim danima za Velez kao sto bi i ovi moji trebali jer Slobodi slijede ljepsi dani.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, zeljovolimte i 32 gosta.