PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

kenan_tm87
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la kenan_tm87 » 25 jun 2015, 00:43

De bolan poklopi se po ušima, u ovoj ligi ne zna se ko je jadniji sa posjetom.
FORZA ZELJO

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 25 jun 2015, 00:45

Sabinho je napisao/la:
Head je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali ce Sloboda biti ebena ove godine i hit prvenstva. Malo mi je degutantno poredjenje posjete u Vrapcicima i u Tuzli. Da Velez igra u centru Mostara sigurno bi imali barem duplo vecu posjetu nego sto sad imaju. Vrijedjanje Vrapcica i ismijavanje sto Velez pod prisilom mora utakmice da igra u Vrapcicima je degutantno za citati, zaebancija nije nikako na mjestu.

A sto strumfove, mogu samo reci.

slika

:rol:
Ma ne mora to nista znaciti, uporedi nas i komsije, koliko je njihov stadion na dohvat ruke itd. pa nam opet ne mogu pero odbiti po pitanju posjete (da ne pricamo o drugim stvarima).
Ja mislim da si i ti svjestan da ovo nije istina, ove godine ste nakon dugo vremena osvojili titulu, euforija ovo ono

26000 na derbiju, 22000 na proslavi i jos par utakmica protiv ovih iz vrha tabele su vas izvukle. Znas i sam kakva vam je posjeta bila protiv Olimpica, Travnika, Mladosti, Radnika i tako tih ekipa. Znas i sam sta se desavalo na Grbavici kada smo krenuli kako treba (6000 protiv Olimpica) sto je uveliko smanjilo posjetu, koja je opet konstantnija nego vasa. Budi malo realan :wave:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 00:45

Ma dobro, mi smo svakako dimenzija vise. Najgledaniji sportski kolektiv u drzavi, kolektiv sa najvise clanova. Utakmica protiv Borussije najgledaniji sportski dogadjaj u prosloj godini itd. Sve u superlativu.
1946

rigotina
Kontakt:

Post Postao/la rigotina » 25 jun 2015, 00:45

Head je napisao/la:Pricajte vi sta hocete ali ce Sloboda biti ebena ove godine i hit prvenstva. Malo mi je degutantno poredjenje posjete u Vrapcicima i u Tuzli. Da Velez igra u centru Mostara sigurno bi imali barem duplo vecu posjetu nego sto sad imaju. Vrijedjanje Vrapcica i ismijavanje sto Velez pod prisilom mora utakmice da igra u Vrapcicima je degutantno za citati, zaebancija nije nikako na mjestu.

slika

pod prisilom!? daj bola sjasite svi vi koji neko ratno stanje u mostaru potencirate i neku nasu tiraniju nad njima. dosta vas je vise. uostalom, rezultati su tu.... :zviz:
Zadnja izmjena: rigotina, dana/u 25 jun 2015, 00:45, ukupno mijenjano 1 put.
goveđigulašmajka

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 00:45

Zašto bi nas ta posjeta iznenadila nakon skoro deset godina torture i ponižavanja.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 00:47

@brile imaju brojke. Svi smo igrali sa istim protivnicima i kuci i na strani. :nedam:

@kenane ne zna se ko je najjadniji ali zna se ko je najposjeceniji. :wave:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 00:49

Virtu4l je napisao/la:Zašto bi nas ta posjeta iznenadila nakon skoro deset godina torture i ponižavanja.
Stvarno je sramota, da u zadnjih 10 godina Zeljeznicar nijednom nije skupio preko 20 hiljada u jednoj utakmici, sto u ligi, sto u evropi. U ligi ograniceni kapacitetom ali u evropi igraju u prosjeku pred 6-7 hiljada navijaca. :D
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 25 jun 2015, 00:50

Sabinho je napisao/la:

slika

Ma ne mora to nista znaciti, uporedi nas i komsije, koliko je njihov stadion na dohvat ruke itd. pa nam opet ne mogu pero odbiti po pitanju posjete (da ne pricamo o drugim stvarima).
Jesi ovako pričao kada smo mi titulu osvojili tj. prva sezona od povratka Osima :D
Ne znam koji se **** uopšte i spominju posjete kada smo jadni svi redom. Vas 1500-2000 čeka titulu toliko godina da bi se na kraju pojavilo 30 000, ista stvar je i sa nama a i sa svim ostalim ekipama u ligi koji imaju koliko toliko organizovanu grupu i koji su koliko toliko praćeni od strane građana.
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 00:52

Virtu4l je napisao/la:Zašto bi nas ta posjeta iznenadila nakon skoro deset godina torture i ponižavanja.
Tortura i ponizavanje bi bili da ste nas derali skoro svaki put i da ste vi osvojili svaki put kad mi nismo. Ovako, u tih deset godina skupismo dvije titule hvala Bogu. Kakva crna tortura kad toliko godina niste nas uzeli na nasem stadionu? Tortura je u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji gdje samo jedan tim dominira a ostali pet i vise godina ne mogu titulu uzeti. Kod nas takvo nesto nije zabiljezeno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 00:52

Head je napisao/la:Stvarno je sramota, da u zadnjih 10 godina Zeljeznicar nijednom nije skupio preko 20 hiljada u jednoj utakmici, sto u ligi, sto u evropi. U ligi ograniceni kapacitetom ali u evropi igraju u prosjeku pred 6-7 hiljada navijaca. :D
Pa sigurno bi to bilo bolje da klub svakih deset godina ostvari neki uspjeh, raja bi se zaželjela pa bi došli u ogromnom broju da to proslave.
Voli te tvoje Sarajevo.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 25 jun 2015, 00:52

Sabinho je napisao/la:@brile imaju brojke. Svi smo igrali sa istim protivnicima i kuci i na strani. :nedam:

@kenane ne zna se ko je najjadniji ali zna se ko je najposjeceniji. :wave:
FK Sarajevo - FK Zeljeznicar 26.000
FK Sarajevo - HSK Zrinjski 12.000
FK Sarajevo - Siroki Brijeg 8.000
FK Sarajevo - Borac BL 6.000
FK Sarajevo - Olimpic 1.000
FK Sarajevo - Celik 3.500
FK Sarajevo - Sloboda 22.000
FK Sarajevo - Velez 4.000
FK Sarajevo - Radnik 1.500
FK Sarajevo - Travnik 3.000
FK Sarajevo - Slavija 3.100
FK Sarajevo - Drina 1.500
FK Sarajevo - Vitez 1.500
FK Sarajevo - Mladost VO 1.500
FK Sarajevo - NK Zvijezda 1.500

FK Zeljeznicar - FK Sarajevo 10.000
FK Zeljeznicar - HSK Zrinjski 2.000
FK Zeljeznicar - Siroki Brijeg 4.500
FK Zeljeznicar - Borac BL 2.000
FK Zeljeznicar - Olimpic 6.000
FK Zeljeznicar - Celik 2.000
FK Zeljeznicar - Sloboda 2.500
FK Zeljeznicar - Velez 2.500
FK Zeljeznicar - Radnik 3.000
FK Zeljeznicar - Travnik 3.000
FK Zeljeznicar - Slavija 3.500
FK Zeljeznicar - Drina 2.500
FK Zeljeznicar - Vitez 3.000
FK Zeljeznicar - Mladost VO 3.000
FK Zeljeznicar - NK Zvijezda 2.200

Evo cime se dicite, a kada se uporede vasa i nasa situacija ja mislim da se bas i nemate cime pohvaliti :kafa:
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 00:53

Virtu4l je napisao/la:
Head je napisao/la:Stvarno je sramota, da u zadnjih 10 godina Zeljeznicar nijednom nije skupio preko 20 hiljada u jednoj utakmici, sto u ligi, sto u evropi. U ligi ograniceni kapacitetom ali u evropi igraju u prosjeku pred 6-7 hiljada navijaca. :D
Pa sigurno bi to bilo bolje da klub svakih deset godina ostvari neki uspjeh, raja bi se zaželjela pa bi došli u ogromnom broju da to proslave.
Nemoguce da si ovo napisao, sam rezes granu na kojoj sjedis. :D
Razmisli malo o cemu pises, ipak te smatram ozbiljnijim. :D
1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 00:55

Sabinho je napisao/la:Tortura i ponizavanje bi bili da ste nas derali skoro svaki put i da ste vi osvojili svaki put kad mi nismo. Ovako, u tih deset godina skupismo dvije titule hvala Bogu. Kakva crna tortura kad toliko godina niste nas uzeli na nasem stadionu? Tortura je u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji gdje samo jedan tim dominira a ostali pet i vise godina ne mogu titulu uzeti. Kod nas takvo nesto nije zabiljezeno.
Nisam mislio samo na Željezničar, u međuvremenu su titule osvajali Modriča, Borac, Zrinjski, dakle kolektivna tortura i ponižavanje samoprozvanog diva.
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 00:56

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Tortura i ponizavanje bi bili da ste nas derali skoro svaki put i da ste vi osvojili svaki put kad mi nismo. Ovako, u tih deset godina skupismo dvije titule hvala Bogu. Kakva crna tortura kad toliko godina niste nas uzeli na nasem stadionu? Tortura je u Hrvatskoj, Srbiji i Sloveniji gdje samo jedan tim dominira a ostali pet i vise godina ne mogu titulu uzeti. Kod nas takvo nesto nije zabiljezeno.
Nisam mislio samo na Željezničar, u međuvremenu su titule osvajali Modriča, Borac, Zrinjski, dakle kolektivna tortura i ponižavanje samoprozvanog diva.
Ja kazem da smo u medjuvremenu i mi osvojili i prvenstvo u tih deset godina i dva kupa. Ove sezone smo opet uzeli prvenstvo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jun 2015, 00:58

brile je napisao/la:Evo cime se dicite, a kada se uporede vasa i nasa situacija ja mislim da se bas i nemate cime pohvaliti :kafa:
Naravno da se nemaju čime pohvaliti, vade ih one utakmice kad im je gorilo za titulu kao npr. ona sa Zrinjskim i Sloboda u zadnjem kolu, što je logično, titula nakon decenije, a ostale utakmice dno kao i uvijek.

Derbi ne računam.
Voli te tvoje Sarajevo.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 25 jun 2015, 01:02

slika

Svakako ne vidim raLiga da neko to ismijava ..Mi navijaci i klub Sloboda je prva digla glas i odustala od onog playoffa zbog Veleza..sjeti se samo da smo mi i vi trebali u playoffu igrati onu utskmicu ..steta sto se nije odigrala znam da ste najavili tad 8 autobusa i nas je tad trebao biti put Istok nase nekadasnje stajanje ...ja sam uzeo kartu koja je pisala broj o 11 hiljada i nesto ,a kazu da su tad stampali 12 hiljada ulaznica za tu tekmu.....uglavnom svi i svako normalan nece ismijavatii Vrapcice i td ..ovo je forum i svako ovdje pise a malo ko zna ko je iza ovih nickova
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 25 jun 2015, 01:07

Ovo mi je nesto najace sto sam vidio

8 juni

slika

Jedna prica, kaze gledat cete Evropu ali na OBN. Cudni potezi kluba. :rol:

Danas, 25 juni kad je uhljebio svoje igrace

slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
1946

manijakgotti
Kontakt:

Post Postao/la manijakgotti » 25 jun 2015, 01:09

Mesanovic potpisao za Zrinjski

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 25 jun 2015, 01:13

manijakgotti je napisao/la:Mesanovic potpisao za Zrinjski
Gdje ga planiraju :hmmmmm: ? Sigurno negdje iza Steve kao povucenijeg napadaca. :hmmmmm:

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 25 jun 2015, 01:18

Head je napisao/la:Ovo mi je nesto najace sto sam vidio

8 juni

slika

Jedna prica, kaze gledat cete Evropu ali na OBN. Cudni potezi kluba. :rol:

Danas, 25 juni kad je uhljebio svoje igrace

slika

:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:

:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:
Head je napisao/la:slika

:bow: :bow: :tokralju: :tokralju:
koja oyebinaaa :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Cwirek, Google Adsense [Bot], jurisicduska, riki46, Tuce11, Vanja8, Zlatu075 i 50 gostiju.